View Full Version : Въпрос
Здравейте.
Харесвам едно момиче от университета (с година по-голяма от мен), даже се уговорихме след сесията да излизаме заедно, да ходим да тичаме в НСА, да ходим на спортно катерене и т. н. След сесията и двамата се съгласихме да отидем на китайски ресторант. Въпросът ми е как да се държа, за да не я отегча? Не искам да съм някакъв тъпак в нейните очи, да бръщолевя щуротии или още по-лошо, да мълча (разбирайте да си глътна езика) и да не мога да кажа нищо свястно. Просто искам да си прекараме хубаво и забавно, но не знам как да го постигна :( . Бихте ли ми дали съвет? Изобщо как трябва да се държа с нея, когато излизаме някъде заедно, двамата? Аз не съм никакъв гъзар, а обикновен студент, който си гледа учението, но и живота. Ние с нея толкова планове направихме за това, къде ще ходим заедно, какво ще правим и т. н. Но аз просто си нямам и идея как да процедирам, като съм с нея някъде :( .
DaemonBoy
02-13-2010, 07:44
Интересувай се от нея.Не се притеснявай, ако тя говори повече.Теми за разговор много.Ето го на скалното катерене или там какво бепе, бънджи скокове(ако тя си пада по такива работи) и така.
ivcheto0o
02-13-2010, 07:59
говорете за интерсите си,хобита,филми,книги,теми много.И все пак бъди забавен,разсмиваи я,няма от какво да се притесняваш и да си гълташ езика...
Страх ме е, че ако тя говори повече и аз не й отговарям, тя ще ме помисли за скучноват (който един елементарен отговор не може да върже). Мислите ли, че по време на катеренето мога да я впечатля по някакъв начин (не само с приказки)? По принцип структурата ми е такава, че съм повече от идеален за катерене, и не знам... може пък да правя чудеса на занятията :oops: и тя да ме забележи. Много я харесвам и не искам да се изложа.
ivcheto0o
02-13-2010, 08:18
ако тя не може и помагаи :)
Страх ме е, че ако тя говори повече и аз не й отговарям, тя ще ме помисли за скучноват (който един елементарен отговор не може да върже). Мислите ли, че по време на катеренето мога да я впечатля по някакъв начин (не само с приказки)? По принцип структурата ми е такава, че съм повече от идеален за катерене, и не знам... може пък да правя чудеса на занятията, :oops: , и тя да ме забележи. Много я харесвам и не искам да се изложа.
Целта не е да я впечатлиш, а да я накараш тя да те впечатлява. Ако говори предимно тя е добър знак. Пък и са ми казвали, че е по-добре да си добър слушател, отколкото много приказлив. Не мълчи, просто подпитвай, подканвай да ти разкаже още нещо. Накрая, ако усети, че е споделила много, а знае малко за теб, ще дотича на втора среща да научи повече. На треатата ще й се иска и да направи нещо повече. Успех!
DaemonBoy
02-13-2010, 09:36
Страх ме е, че ако тя говори повече и аз не й отговарям, тя ще ме помисли за скучноват (който един елементарен отговор не може да върже). Мислите ли, че по време на катеренето мога да я впечатля по някакъв начин (не само с приказки)? По принцип структурата ми е такава, че съм повече от идеален за катерене, и не знам... може пък да правя чудеса на занятията, :oops: , и тя да ме забележи. Много я харесвам и не искам да се изложа.
Целта не е да я впечатлиш, а да я накараш тя да те впечатлява. Ако говори предимно тя е добър знак. Пък и са ми казвали, че е по-добре да си добър слушател, отколкото много приказлив. Не мълчи, просто подпитвай, подканвай да ти разкаже още нещо. Накрая, ако усети, че е споделила много, а знае малко за теб, ще дотича на втора среща да научи повече. На треатата ще й се иска и да направи нещо повече. Успех!
Ето това е човекът!
JackSparrow
02-13-2010, 11:07
добри съвети ти дадоха съфорумците, няколко важни неща, слушай я с видим интерес, за да види и тя, че си заинтересован от нея, като ходите на катерене може някой път, ако имаш възможност да се срещнете пред тях ии така нататък. гледай да се усмихва, не говори за тъжни случки, и не я карай да те съжалява. знам, че си доста по-възрастен и мъдър от мене, но все пак ..
успех и после кажи какво е станало!! 8)
:) Най-добре е да бъдеш себе си.Покажи интерес към нея. :)
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
02-13-2010, 11:21
За ти кажем как да се държиш,трябва да знаем какъв й е характера и какво харесва/мрази...но общо вцето си бъде себе си...искаш да хареса теб,нали...а не някоя твоя маска...,но все пак ти си решаваш..
soul1199
02-13-2010, 12:13
говорете за интерсите си,хобита,филми,книги,теми много.И все пак бъди забавен,разсмиваи я,няма от какво да се притесняваш и да си гълташ езика...
Съветите ви ще са ми много полезни, особено в частта с катеренето :) . Аз наистина страшно я харесвам и не искам да се издъня някъде, да изглеждам смешно или като идиот. Общи наши неща са не само катеренето, но и математиката (учим в един и същи факултет). И двамата обичаме да тичаме (тя е тичала в НСА, аз съм тичал в родния си град, но когато аз й казах, че много обичам да тичам, тя спомена за НСА и добави, че може да ходим там заедно) :) . А когато си приказвахме в скайп, аз я попитах дали би желала да отидем в китайски ресторант, а тя каза "да" и нещо сякаш бумна в мен (но от радост и вълнение). Какво друго можем да правим заедно или къде да ходим, за да се поопознаем?
DaemonBoy
02-13-2010, 20:05
Добре си се справил.Идете на ресторанта, гледай да не говориш много за себе си, а да я слушаш с разбиране. Тя ще иска да научи повече и така на 2ра среща.Айде успех от мен.
Ти вече се проваляш без дори и да сте се срещнали. Не трябва да ти пука дали на нея ще и е скучно, важното е да ти е забавно на теб. Много лошо е, че се притесняваш и ще се опитваш да и се докажеш, тя ще разбере това, за това не се опитвай, просто се забавлявай.
Пак благодаря за съветите. Ако някой има да казва нещо друго по темата, бих се радвал, всичко ще ми е от полза.