View Full Version : двама?
sry ако темата не ви допада или се повтаря но искам да чуя малко мнения.Случая е следния.Вие сте с момче което обичате всичко с него е супер,той се държи мн добре абе всичко е супер с една дума.Обаче още отдавна сте си писали и сте подържали някакъв флирт с др момче,обаче той явно е искал да изчака известно време и нищо не ви е споменавал за ходене.Та вие сега сте с и щастливи обаче имате силно привличане към второто момче което ви пише ,прави разни намеци.... Знам ,че ако скъсам с гаджето ми губя много но пък един ден може да съжалявам за всичко което не сам изживяла с моята тръпка от доста време Някакви мнения :(
ivcheto0o
02-13-2010, 18:18
според мен това мом4е нз какво иска...Защо искаш да си разваляш връзката за нещо не сигурно.А и как така оби4аш приятеля си,ама се 4удиш дали да бъдеш с другия...ако наистина държеше и оби4аше приятеля си изобщо не би се замислила
anonimchetou
02-13-2010, 18:21
според мен това мом4е нз какво иска...Защо искаш да си разваляш връзката за нещо не сигурно.А и как така оби4аш приятеля си,ама се 4удиш дали да бъдеш с другия...ако наистина държеше и оби4аше приятеля си изобщо не би се замислила
правилно. Или си изцяло вярна или изобщо не бъди с това момче. Как така го обичаш и в следващия момент мислиш някви варианти и се чудиш.. ти си знаеш..
tfoitakuchka
02-13-2010, 18:24
Именно .. защо изобщо се замисляш? Пука ли ти за момчето, с което си сега? Да? А тогава защо имаш тръпка c друго момче? Явно другото те превлича повече? Не знам .. Съвета ми е ..... живей за мига :Р
Хмм.. това е като "Обичам те но съм влюбена в друг". Аз също съм съгласен с ivcheto0o нищо не се знае може би ти е писано да бъдеш с другото момче но ако не е така ще нараниш чувствата на сегашния си приятел и по късно дори да се разкайваш за грешката си и да искъш прошка от него едва ли ще ти прости...но все пак ти си знаеш. :)
therichbitch
02-13-2010, 19:04
разбирам те мн добре поради простата причина , че и аз съм в същото положение, даже по- гадничко, няма да уточнавам защо, но те съветвам да говориш с гаджето си, просто е така да му кажеш, че се чувстваш привлечена от друг , но е сами увлечение,а той е човекът, когото обичаш (ако е така, разбира се), защото ако не го направиш, постоянно ще те гложди мисълта за другия и ще направиш някоя глупост накрая ;)
разбирам те мн добре поради простата причина , че и аз съм в същото положение, даже по- гадничко, няма да уточнавам защо, но те съветвам да говориш с гаджето си, просто е така да му кажеш, че се чувстваш привлечена от друг , но е сами увлечение,а той е човекът, когото обичаш (ако е така, разбира се), защото ако не го направиш, постоянно ще те гложди мисълта за другия и ще направиш някоя глупост накрая ;)
да глупост като да загубиш и 2-мата например
+
Ех, колко такива съм слушал... Абе вие давате ли си сметка с кого и защо тръгвате? И да не си мислите, че хората срещу вас са без чувства? Простата пресметливост значи, че в време да скъсаш с приятеля си. Не го обичаш. точка.
sry ако темата не ви допада или се повтаря но искам да чуя малко мнения.Случая е следния.Вие сте с момче което обичате всичко с него е супер,той се държи мн добре абе всичко е супер с една дума.Обаче още отдавна сте си писали и сте подържали някакъв флирт с др момче,обаче той явно е искал да изчака известно време и нищо не ви е споменавал за ходене.Та вие сега сте с и щастливи обаче имате силно привличане към второто момче което ви пише ,прави разни намеци.... Знам ,че ако скъсам с гаджето ми губя много но пък един ден може да съжалявам за всичко което не сам изживяла с моята тръпка от доста време Някакви мнения :(
За да се замисляш толкова, значи не го обичаш чак толкова, колкото си мислиш... Понякога си трябва малко разнообразие... Предполагам си някъде около 14-17 ... така че не мисля, че си тръгнала да се омъжваш или отсега да си търсиш съпруг... Живей си сега докато можеш да си правиш кефа... Сериозното как ще свърши в крайна сметка? Рев и сополи? Няма смисъл...
+ :)
Sladurcho
02-14-2010, 11:09
Поредната лигла получила малко повече внимание и не иска да го изгуби и се чуди на кой стол да седне... накрая ще си на земята и то сама... след като имаш приятел какво си тръгнала да мислиш за някой който е част от миналото ти.... ако всеки се замисляше дали да не се върне при неизживяната си тръпка то представям си какво щеше да става... Всеки има неизживяна тръпка въпроса е че е направил избор и си държи на него! Ако обичаш приятеля си бъди си с него ако искаш тоз другия ходи си при него и недей заблуждава горкото момче което смята че и ти ги обичаш така както той теб...
mArMaLaDkA
02-14-2010, 17:21
^ Тва последния път, като го писах, ме набедиха за несериозна. 8-)
+
:wink: