View Full Version : некви филми почнаха да стават ..
запознах се с 1 девойче .. ама то мн малко още :( само 8 клас пък аз дърт коч, ш ставам студент. Горната глава ми вика "баце ти прост ли си къф си ?" .. пък долната ми вика "бе да не ти пука, айляк да ти е".
Много голяма дилема ::S :S :S
Я взе ми си фани момиче на твойте години,само ядове ще ти докарат малките девойки!!!!
Коя глава крещи по-силно?
Коя глава крещи по-силно?
Май долната :D
Бате недей да се занимаваш с нея , малките девойки правят само проблеми .. от личен опит мога да ти кажа ! Хвани си некоя студентка .. и да ти пее на ушенце "Шуми , шуми Яворе" :D :D
smileforyou12
02-14-2010, 13:12
И според мене е по-добре да се захванеш с момиче на твоите години някъде.
Може да не е на твоите години ама поне 10-11 клас.. 8-)
SmilezZz
02-14-2010, 13:33
++
Но все пак ти решаваш..
А и "Любовта няма граници" - така,че ако случайно решиш да тръгнеш с момичето ще ви гледат странно..Ама да не ви пука :lol:
ivcheto0o
02-14-2010, 13:49
SoStarstruck
02-14-2010, 13:52
^^ Пфф.. Той не я обича,за да са от значение годините им,не иска сериозна връзка с нея,за да говорите чак за "Любовта няма граници". Пита просто дали ще е подходящо да я е*е и моя отговор е НЕ! .. :? :?
kukli4kata001
02-14-2010, 14:06
абе ти си много прост :shock: студент ше става ама за едно ДЕВОЙЧЕ от 8 КЛАС му крещи ДОЛНАТА глава :shock: :shock: :smt021
Оная долу големи поразии докарва на тая горе, само да знаеш...
А и е като дявол в гащите-все нейната дума е последна. Направи номера и оставя горната да се оправя.
Мен да питаш, кажи на ЦПУ-то да даде команда на периферията(дясната ръка) да запуши устата на долната глава. :-D
Педо-педофилия. шалалалал
Я взе ми си фани момиче на твойте години,само ядове ще ти докарат малките девойки!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бате от тея 6000 поста колко са ти свестните ? 20 ?
mArMaLaDkA
02-14-2010, 16:27
1420 са му свестните постове. и да, секретарка съм му. 8-)
Прав е. Аз не мога да разбера какво те привлича в осмокласничка. Нормално е(уж) тя да се заглежда по студенти, ама обратното е... гадно.
бате от тея 6000 поста колко са ти свестните ? 20 ?
толкова.
Язе викам да я оставиш.Така ке биде най-добре. 8-)
Не,серионо,мисля,че е по-добре да си намериш такава на твоите години.
При теб това може да е само едно увлечение,но за нея това ще е повече от щастие и когато накрая това увлечение мине от твоя страна,повярвай ми,на нея няма да и е приятно никак..иии ще я нараниш.Така че,ако ти е грижа за неините чувства,по-добре мисли с горната глава.
VerryBerry
02-14-2010, 16:34
абе ти си много прост :shock: студент ше става ама за едно ДЕВОЙЧЕ от 8 КЛАС му крещи ДОЛНАТА глава :shock: :shock: :smt021
++
за такива работи най-добре се оглеждай поне за 10токласнички
roadrunner
02-14-2010, 16:59
Константин- Ти си само 8 клас
8-)
Защо не поговориш с момичето, но първо помисли какво искаш да правиш.. Но мисля, че идеята за сериозна връзка е много добра :) Твоите интереси са едни, нейните на тия години други, пък и родителите ви как ще реагират.. С тази голяма разлика в годините просто нямате общи интереси и нещо, което да ви свързва, като изключим секса.. :(
mArMaLaDkA
02-14-2010, 17:09
Не вярвам и сексът да е чак нещо толкова по-специално, че чак и да ги свързва. :-o
Слушай долната бе :D ако беше писала твоята мацка темата, всички щяха да я подкрепят и да й казват, че "лубовта няя граници" :-D
++
за такива работи най-добре се оглеждай поне за 10токласнички
ми подай и го леко и след тва си студентствай, дека е проблемО?
Слушай долната бе :D ако беше писала твоята мацка темата, всички щяха да я подкрепят и да й казват, че "лубовта няя граници" :-D
верно е така, прав си ! Smile ама нали знаеш че всички мъже сме говеда Smile .. не бе, реших! ... няма да правя глупости, да си нямам ядове ... ама кофти щтракалка баце, вида й ме подведе .. :S :S :S
Ако я обичаш искрено изпитваш нещо бъди с нея ако ти е за е*ането..не я съсипвай..
mArMaLaDkA
02-14-2010, 20:00
Ако я обичаш искрено
http://skepacabra.files.wordpress.com/2009/08/facepalm.jpg
ReachlessGirl
02-15-2010, 11:07
По - добре не се занимавай .. ти очакваш едно, тя друго .. ти имаш едно мислене, тя друго .. намери си момиче, което е горе долу на твоите години! :-o