View Full Version : Амулет за здраве...
vanesa0pld
02-14-2010, 18:07
Здравейте!Тази година откриха рак на гърдата на майка ми( :( ) и реших за 8 март да и купя някакъв амулет за здраве.Идеята ми е например...ако тигъра(давам просто пример) е приет за носител на здраве да и поръчам сребърно тигърче(когато и е на врата ще може да си го носи винаги с нея)
Та кажете някакъв амулет за здраве...
П:П-знам че е рано за 8 март(и още не се свършил св.валентин,трифон зарезан и т.н),но искам да и го купя по-рано,за да съм сигурна
Силен универсален амулет е четирилистната детелина. Листенцето горе вляво дарява слава и почести, това под него- охолство, третото горе вдясно гарантира любов и вярност, а четвъртото - здраве.
Надявам се да съм помогнала. :)
vanesa0pld
02-14-2010, 19:31
Силен универсален амулет е четирилистната детелина. Листенцето горе вляво дарява слава и почести, това под него- охолство, третото горе вдясно гарантира любов и вярност, а четвъртото - здраве.
Надявам се да съм помогнала. :)
благодаря ти 8-)
ImmortalSportFreak
02-14-2010, 19:31
да .. четирилистна детелина :)
пожелавам ва майка ти да оздравява !! :( :)
Neopitom3na
02-14-2010, 20:31
това с четирилистната детелина е добро :)
iiordanova
02-15-2010, 10:56
Първо - Бързо оздравяване! \:D/
А относно амулета ..
- четири листна детелина
- иконка сребърна на Дева Мария , за да я пази
- според Фън Шуй .. жерав или щъркел
Успех! :-)
billytalent
02-15-2010, 14:02
Можеш да и вземеш малка икона и да я занесеш да ти я осветят,дано майка ти се оправи :(
AutumnTears
02-15-2010, 16:38
всичко, което "осветлиш" сус собствено измислен ритуал, ще и носи здраве
УСПЕХ!
Shadowsogirl
02-15-2010, 17:36
А да попитам колко долу-горе струва една така детелинка?
Има в саксийки, до 10 лв. Иначе можеш да й купиш някакво герданче и да сложиш вътре твоя снимка / на семейството ти.
Така ще си сигурна, че си го направила собственоръчно и й даваш от твоята положителна енергия, че мислиш за нея... пожелавам скорошно оздравяване на майка ти! :)
vanesa0pld
02-19-2010, 09:19
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО... :-)
AutumnTears не бях чувала за това... :smt045
еми мисля че добър амулет ще е скъпоценен камък в зависимост от зодията на майка ти. в интернет има мн инфо за зодиите и камъните :)