- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Амулет за здраве...
Здравейте!Тази година откриха рак на гърдата на майка ми() и реших за 8 март да и купя някакъв амулет за здраве.Идеята ми е например...ако тигъра(давам просто пример) е приет за носител на здраве да и поръчам сребърно тигърче(когато и е на врата ще може да си го носи винаги с нея)
Та кажете някакъв амулет за здраве...
П:П-знам че е рано за 8 март(и още не се свършил св.валентин,трифон зарезан и т.н),но искам да и го купя по-рано,за да съм сигурна
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Силен универсален амулет е четирилистната детелина. Листенцето горе вляво дарява слава и почести, това под него- охолство, третото горе вдясно гарантира любов и вярност, а четвъртото - здраве.
Надявам се да съм помогнала.![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
да .. четирилистна детелина![]()
пожелавам ва майка ти да оздравява !!![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
благодаря тиПървоначално написано от teffii
![]()
това с четирилистната детелина е добро![]()
Просто аз
Първо - Бързо оздравяване! \/
А относно амулета ..
- четири листна детелина
- иконка сребърна на Дева Мария , за да я пази
- според Фън Шуй .. жерав или щъркел
Успех!![]()
Можеш да и вземеш малка икона и да я занесеш да ти я осветят,дано майка ти се оправи![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
всичко, което "осветлиш" сус собствено измислен ритуал, ще и носи здраве
УСПЕХ!
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
А да попитам колко долу-горе струва една така детелинка?
Има в саксийки, до 10 лв. Иначе можеш да й купиш някакво герданче и да сложиш вътре твоя снимка / на семейството ти.
Така ще си сигурна, че си го направила собственоръчно и й даваш от твоята положителна енергия, че мислиш за нея... пожелавам скорошно оздравяване на майка ти!![]()
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО...![]()
AutumnTears не бях чувала за това...![]()
еми мисля че добър амулет ще е скъпоценен камък в зависимост от зодията на майка ти. в интернет има мн инфо за зодиите и камъните![]()
ЖЕНСК0 СЪМ