View Full Version : Пърхуут
Здравейте (не знам дали темата е в правилния раздел) от няколко месеца имам доста пърхут пробвах с head n shoulders естествено не помогна, след това пробвах с низорал в началото имаше ефект използвах го 2 месеца но отново имам пърхут . Та ако може да ми кажете какво да направя, че да се отърва от тази напраст.
И аз бях така, докато спрях да сменям шампоаните често. Но зависи от косата ти. Аз пък имам проблем с омазняването. Трябва всеки ден да се къпя...
Клиър е шампоана за теб ;) мен ме отърва за 2 седмици и вече да чукам на дърво от 1-2 месеца нямам
TeenSpirit
02-14-2010, 19:42
Мда, Клиър е най-добрия шампоан, който знам и съм използвала.
Neopitom3na
02-14-2010, 20:15
чувала съм добри мнение за Клиър :)
Аз го ползвах преди, но е много силен. Направо гори косата
cherinka
02-14-2010, 21:18
Clear, да.
В хед енд шоулдъра има нещо, дето е ЗА пърхот, не против....
dqvolcheto9
02-16-2010, 11:36
Пробвала съм какви ли не шампоани и само един медицински шампоан ми помогна ,но вече го няма и няма откъде да си купя и се побърквам.Кажете плс какъв да си купя.. :-)
darkflower
02-16-2010, 12:47
Пише се пърхОт! И аз имам същия проблем и търся решението му. Преди Head and Shoulders ми помагаха адски много, но вече не. :(
Много съм доволен от SelsunBlue Преди това бях на Низорал - нищо. Сега като се измия и косата ми скърца от чистота.... :)
mynichka
02-16-2010, 15:11
Много съм доволен от SelsunBlue Преди това бях на Низорал - нищо. Сега като се измия и косата ми скърца от чистота.... :)
и мен selsunblue лятото ми помогна :)
http://www.healthcheckpharmacy.com/shop/files/sxdetail/5010797005749_IMAGE2.jpg
barbapapas
02-16-2010, 15:23
Себорал Форте - билков лосион за 2 лв. , вземи си от аптеката :---)
Иди на дерматолог, може да имаш някоя кожна болест, която се изразява във лющене на кожата на главата или тялото, аз имах такава и тя ми изписа някакъв шампоан френски-никога не са го рекламирали-струва 30 лева-но оздравях напълно, ако е само пърхут пробвай със низорал
dqvolcheto9
02-27-2010, 14:35
мисля да пробвам да счукам 1/2 аспирина и да ги сложа във шампоана или в една чашка с количество ,което ще използвам за 1 път.. Дано да има ефект ,че ми писна от тая гад.. :(
youloveme
02-27-2010, 14:36
Клиър е шампоана за теб ;) мен ме отърва за 2 седмици и вече да чукам на дърво от 1-2 месеца нямам
ТОВА Е ИСТИНАТА :-P
С две ръце съм ЗА SelsunBlue - това е шампоанът, който ме оттърва от пърхота. А относно Clear... - добър наистина, не отричам, но при мен пърхота изчезна частично и после отново се появи. А при мои познати действа много добре. :)
Ebullience
02-27-2010, 18:22
L'oreal Professionel oт серията Expert имат за дехидратиран и стресиран скалп терапия, която струва 8 лв от сайта на вносителя или 12 лв от салон. Зависи от положението - колко е сериозно, 2 или 3 ще са достатъчни.