View Full Version : проблема е че е цигaнин .....
Здравейте,имам проблем ... от скоро започнах да излизам в една дикотека и там забелязах Джулиано от орк "Кристали" . Сваляхме се една вечер и от тогава започнах да се влюбвам в него...притеснява ме факта,че е циганин..от него мога да получа само секс.моля ви кажeте ми какво да правя :(
EmiKodaTiKaja
02-15-2010, 17:46
8-[ :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068
само спам ей :?
xXTOXiCXx
02-15-2010, 17:51
:razz:
++
сега серозно
Джулиано.... Пак че не е като една друга - казва се Бойлер :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fifooooo
02-15-2010, 18:24
Джулиано.... Пак че не е като една друга - казва се Бойлер :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hopekiller
02-15-2010, 18:32
Какво си правите ташак бе - момичето ви моли за съвет. Няма значение какъв е, ако наистина имаш истински чувства към него, нищо не ти пречи да си с него. Любовта няма граници. Но преди това, го опознай хубаво, бъди сигурна че те заслужава, защото който, каквото да ми говори циганина си е циганин, винаги ще гледа само на него да му е кеф
Не желая да участвам в расистки и други подобни дебати. Но пак от личен опит мога да ти ГАРАНТИРАМ, че различните националности имат различни традиции и навици и изобщо не е просто да се занимаваш с човек от друга националност-без значение каква. По-трудно е, отколкото изглежда! Както и сама казваш, не можеш да разчиташ на нищо повече от секс. Личното ми мнение е да се откажеш, преди да е станало късно!
golqmumnik
02-15-2010, 18:46
Гледай да не те обере или да те продаде да проституираш
hopekiller
02-15-2010, 18:56
Не желая да участвам в расистки и други подобни дебати. Но пак от личен опит мога да ти ГАРАНТИРАМ, че различните националности имат различни традиции и навици и изобщо не е просто да се занимаваш с човек от друга националност-без значение каква. По-трудно е, отколкото изглежда! Както и сама казваш, не можеш да разчиташ на нищо повече от секс. Личното ми мнение е да се откажеш, преди да е станало късно!
Брато за каква култура ми лафиш/ Пича е български циганин - следователно следва обичаите и културата на българите. Той не е друга националност...както има цигани руснаци, така има и цигани българи. Това с националностите е супер тъпо, звучи като оправдание. И едва ли не ти стигаш до извода, че ако бъдеш с човек с други обичаи, вяри, религии и култура, то ще е само заради секса - ето това е расистки дебат, а по нагоре беше написал, че не искаш да участваш в подобен.
П.С; Извинявам се, че припинателните ми знаци липсват, или просто са заместени с черти, но шифта не ми работи
h0usel0ve3r
02-15-2010, 19:02
Вие сте бахти идиотите .. момичето ви моли вие се подигравате ... идиоти
та по темата ... ако той наистина може да ти предложи само секс ... наистина ще трябва да се примириш и да си намериш някой друг
h0usel0ve3r
02-15-2010, 19:07
Вие сте бахти идиотите .. момичето ви моли вие се подигравате ... идиоти
та по темата ... ако той наистина може да ти предложи само секс ... наистина ще трябва да се примириш и да си намериш
нали знаеш любовта е сляпа , колкото и да ми е гнусно да го напиша в тоя случай 8)
Какво си правите ташак бе - момичето ви моли за съвет. Няма значение какъв е, ако наистина имаш истински чувства към него, нищо не ти пречи да си с него. Любовта няма граници. Но преди това, го опознай хубаво, бъди сигурна че те заслужава, защото който, каквото да ми говори циганина си е циганин, винаги ще гледа само на него да му е кеф+1
Иска само секс, защото е циганин, защото е от някакъв оркестър, или защото му е такъв характера?
Nofacenoname
02-15-2010, 19:48
Да го махаш резака мръсен
graphicflower
02-15-2010, 20:29
Ужас вие луди ли сте?!?!? :shock: Как така с циганин? Много да ме извинявате, но що за българи сте вие? Ходете си с българи като вас, а не с турци, араби и всякви подобни нечистоплътници...Колко войни са се водили, за да се запази всичко българско и родно, а вие сега пращате всичко по дяволите! Отвратително....!
wallmart
02-15-2010, 20:53
Здравейте,имам проблем ... от скоро започнах да излизам в една дикотека и там забелязах Джулиано от орк "Кристали" . Сваляхме се една вечер и от тогава започнах да се влюбвам в него...притеснява ме факта,че е циганин..от него мога да получа само секс.моля ви кажeте ми какво да правя :(
Мислиш ли, че с ненормалните си фантазии няма да навредиш на по-малките? Само да те хване баща ти какви простотии пишеш и да ти издърпа ушите...
pussucetka
02-15-2010, 21:09
Какво си правите ташак бе - момичето ви моли за съвет. Няма значение какъв е, ако наистина имаш истински чувства към него, нищо не ти пречи да си с него. Любовта няма граници. Но преди това, го опознай хубаво, бъди сигурна че те заслужава, защото който, каквото да ми говори циганина си е циганин, винаги ще гледа само на него да му е кеф
:smt003
egois74e
02-15-2010, 21:50
Не съм расистка към нито една националност ... с изключение на опоменатата... виж живея в квртал (чисто български) но граничен с цигански и през цялото ми детство и до ден днешен няма почти вечер която да не приключва с отврателни бягания и криенета от някви тъпимангали... немога да слгам хората под общ знаменател но през целия ми жовот от циганин не съм чула добра дума и не съм видяла свястна постъпка.. и само това ми дава правоо дори дасе влюба в подобен индивид (Боже опази! [-X )да не продължа с него.. ето ти и причина да не се размотаваш с мангала..намери си всичко друго но не и циганин..се пак тва е народ без държава...всепризнати паразити на обществото! :-) :-) :-)
Брато за каква култура ми лафиш/ Пича е български циганин - следователно следва обичаите и културата на българите. Той не е друга националност...както има цигани руснаци, така има и цигани българи. Това с националностите е супер тъпо, звучи като оправдание. И едва ли не ти стигаш до извода, че ако бъдеш с човек с други обичаи, вяри, религии и култура, то ще е само заради секса - ето това е расистки дебат, а по нагоре беше написал, че не искаш да участваш в подобен.
П.С; Извинявам се, че припинателните ми знаци липсват, или просто са заместени с черти, но шифта не ми работи
Няма български цигани, руски цигани, турски цигани, гръцки цигани, испански цигани, германски цигани, има ЦИГАНИ. Мангалите са най-гнусното, проклето, неблагодарно, неграмотно, нечистоплътно, малоумно племе.
По темата - Авторке, според мен, ти си зле. Незнам въобще с какъв акъл, си се ... занимавала по някакъв начин с мангал. Незнам как си му докоснала ръката, за да се запознаете...не искам да си представям, че си го целувала примерно. Тва е ужасно.
Верно е, че има чистоплътн цигани (до колкото е възможно да се каже), но те си остават с цигански манталитет. Единственото, което искат е на тях да им е добре.
Ти си ебаси гнусната. Джулиано, от орк. Кристали ехеее заби знаменитост, ЕВАЛА :Д
Len4etyYyy
02-15-2010, 22:53
Ужасс,а как по точно хлътна по него ?
FromAutumToAshes
02-16-2010, 06:00
Няма български цигани, руски цигани, турски цигани, гръцки цигани, испански цигани, германски цигани, има ЦИГАНИ. Мангалите са най-гнусното, проклето, неблагодарно, неграмотно, нечистоплътно, малоумно племе.
По темата - Авторке, според мен, ти си зле. Незнам въобще с какъв акъл, си се ... занимавала по някакъв начин с мангал. Незнам как си му докоснала ръката, за да се запознаете...не искам да си представям, че си го целувала примерно. Тва е ужасно.
Верно е, че има чистоплътн цигани (до колкото е възможно да се каже), но те си остават с цигански манталитет. Единственото, което искат е на тях да им е добре.
Ти си ебаси гнусната. Джулиано, от орк. Кристали ехеее заби знаменитост, ЕВАЛА :Д
ТИ СИ АДСКИ ЗЛЕ... Много писано и нищо съществено. Това, че ти си смотана расистка е друг въпрос. Да и аз мразя гадните мангали, които само мислят какво да откраднат. Но това не значи, че абсолютно 100% са такива, и сред тях има добри хора ! Недей да говориш глупости щото се излагаш и то много ;) И представи си ДА има български, румънски, френски и каквито още искаш цигани... Щото те не са с една и съща националност. А националност Циганин ВСЕ ОЩЕ НЯМА ....
DarknessAngel
02-16-2010, 07:23
Ще се абстрахирам от изписаното до тук и ще ти кажа какво мисля - ти сама каза,че той не иска нищо повече от секс. Разбирам,че ти е интересно да флиртуваш, да се учиш как се получават нещата,но това не е най-подходящият начин за целта,според мен. Ти трябва да прецениш. Успех. :)
ReachlessGirl
02-16-2010, 10:14
..от него мога да получа само секс.моля ви кажeте ми какво да правя :(
Секс и някоя друга болест заради нечистоплътността им.. :? Не за първи път ще попитам .. нима се свършиха българските ни момчета та се лепите на всичко останало? :o
И все пак .. другото е, че иска само секс .. тогава какъв е смисъла?? :?
FromAutumToAshes - ако това на ава си ти...помисли пак кой е смотан :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Другото, което е .. пише се AutumN !
Третото което е, може да няма националност ЦИГАНИН, но ЦИГАНИТЕ са еднакви, независимо на територията на коя страна живеят и мизерстват.
Съжалявам ако съм те обидила с нападките си към циганите, но тва е реалността.
П.с. НЕ съм расистка. Ти ако беше малко по....как да кажа..хайде УМЕН, щеше да знаеш от елементарна култура, че расист е човек, който ненавижда всички, които не са от неговата раса. Има голяма разлика между расист и човек, който мрази шибаните мангали, които чакат всичко на готово и само рушат това, което им се дава. На всичкото от горе пак са недоволни.
Това е. Мангал ли е Джулиано...МАНГАЛ Е.
hopekiller
02-16-2010, 11:26
FromAutumToAshes - ако това на ава си ти...помисли пак кой е смотан :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Третото което е, може да няма националност ЦИГАНИН, но ЦИГАНИТЕ са еднакви, независимо на територията на коя страна живеят и мизерстват.
П.с. НЕ съм расистка. Ти ако беше малко по....как да кажа..хайде УМЕН, щеше да знаеш от елементарна култура, че расист е човек, който ненавижда всички, които не са от неговата раса. Има голяма разлика между расист и човек, който мрази шибаните мангали, които чакат всичко на готово и само рушат това, което им се дава. На всичкото от горе пак са недоволни.
Много си ми смешна, но много......Ето продължавам да се смея......много си ми смешна - чакай, че се получи тафтология. И все пак много си ми смешна. Познаваш ли друг циганин, освен българския циганин/ Или и български цигани не познаваш, просто градиш някакви некомпетентни мнения, върху това което си чувал/а от някакви хейтъри. Аз познавам и мога да кажа, че има и изключително тродолюбиви, грамотни и чистоплътни цигани. Ето ти прост пример; Циганин, българин, от семейство с изключително нисък социален статус, с много труд и желание успява да закупи инструмент и книги, за да учи музика. Сега човека има нон - стоп концерти в Австрия, защото е заминал преди няколко години и е доста популярен, сред това общество.
Но нищо ти продължавай да плюеш. Сигурно и по евреите ще започнеш да плюеш. И по негрите...давай, това не говори добро за теб. Това ми подсказва само, че си от хората без собствено мнение, които се влияят от мненията на хора които искат да блестят с величие, да са единствени.
Някога когато ние сме ги защитили от газовите камери, сме намерили нещо положително в тях, но с тази разлика, че тогава сме имали здрава държава. Отговорна власт. Сега всичко е различно - та то дори и българите се превръщаме в изроди.
И още нещо, повече не си пускай ютията върху главата. Казвам го, защото казваш, че е нечистоплътен, но то трябва да има някакво движение на сивото вещество, за да се замислиш, че пича е в сравнително популярен оркестър, следователно има доста пари за сапун, който не е добит по антихуманен път.
vesito13
02-16-2010, 11:35
Ако искаш само секс, бъди с него. А да и с това "почвам да се влюбвам" :lol: Надали ... :razz:
FromAutumToAshes
02-16-2010, 11:47
1во да аз съм на снимката( за разлика от теб не ме е срам да си покажа лицето пред хората) и какво от това ? смятай колко си зле... Ти хората явно ги определяш по външния вид, което е доста жалко...
2ро Много добре знам как се пише ;) Но няма смисъл да ти обяснявам защо съм го написал така, както и да е поредната просотия и офф топик в коментара ти :)
3то Напълно съм съгласен с Hopekiller познаваш ли цигани, цигани които жевеят извън територията на България, че вадиш такива заключения? Това, че ти живееш в някакъв друг свят с изкривени разбирания не значи, че това е реалността и моля те не ме вкарвай в него :)
Че защо да се обиждам? Това просто показва колко си... Айде няма да го казвам :)
И отг на П.С.-то ти ... Омразата към дадена раса пак е вид частичен расизъм не знам кой е умният и кой тъпия... Но с малката разлика, че поне аз не се пиша за такъв (:
За жалост ти си по-зле и от някой цигани. Типичния пример си в каква държава живеем (: 15 годишна пикла (нищо лично просто не ти давам повече) да ми чете морал *facepalm* ...
И напълно подкрепям Hopekiller
Peace \\//
hopekiller
02-16-2010, 11:55
1во да аз съм на снимката( за разлика от теб не ме е срам да си покажа лицето пред хората) и какво от това ? смятай колко си зле... Ти хората явно ги определяш по външния вид, което е доста жалко...
2ро Много добре знам как се пише ;) Но няма смисъл да ти обяснявам защо съм го написал така, както и да е поредната просотия и офф топик в коментара ти :)
3то Напълно съм съгласен с Hopekiller познаваш ли цигани, цигани които жевеят извън територията на България, че вадиш такива заключения? Това, че ти живееш в някакъв друг свят с изкривени разбирания не значи, че това е реалността и моля те не ме вкарвай в него :)
Че защо да се обиждам? Това просто показва колко си... Айде няма да го казвам :)
И отг на П.С.-то ти ... Омразата към дадена раса пак е вид частичен расизъм не знам кой е умният и кой тъпия... Но с малката разлика, че поне аз не се пиша за такъв (:
За жалост ти си по-зле и от някой цигани. Типичния пример си в каква държава живеем (: 15 годишна пикла (нищо лично просто не ти давам повече) да ми чете морал *facepalm* ...
И напълно подкрепям Hopekiller
Peace \\//
Peace bro
Я пак? Вярваш ли си, че не си расистка?
Не съм расистка към нито една националност ... с изключение на опоменатата... виж живея в квртал (чисто български) но граничен с цигански и през цялото ми детство и до ден днешен няма почти вечер която да не приключва с отврателни бягания и криенета от някви тъпимангали... немога да слгам хората под общ знаменател но през целия ми жовот от циганин не съм чула добра дума и не съм видяла свястна постъпка.. и само това ми дава правоо дори дасе влюба в подобен индивид (Боже опази! [-X )да не продължа с него.. ето ти и причина да не се размотаваш с мангала..намери си всичко друго но не и циганин..се пак тва е народ без държава...всепризнати паразити на обществото! :-) :-) :-)
[b]Излез от квартала за ден-два.
Ти си б-ъ-л-г-а-р-к-а, живееш в България, нали? Тогава се научи да пишеш правилно на родния си език.
Ужас вие луди ли сте?!?!? :shock: Как така с циганин? Много да ме извинявате, но що за българи сте вие? Ходете си с българи като вас, а не с турци, араби и всякви подобни нечистоплътници...Колко войни са се водили, за да се запази всичко българско и родно, а вие сега пращате всичко по дяволите! Отвратително....!
Глупаво. На 14 си - вземи прочети малко това-онова и пак напиши нещо тук.
По-малоумно нещо от обобщаването - няма.
Мнозинството от роми са нечистоплътни, крадат, изнасилват, мързелуват - да. А останалите? Ромите, които искат да работят, които се поддържат и които са част от обществото са достатъчни, за да може да се потвърди, че не всички са боклуци.
С какво българите сме по-различни от тях? Можи бе само с едната, вечно коментирана от вас, ч-и-с-т-о-п-л-ъ-т-н-о-с-т. (И ако мислите, че всеки българин я притежава, дълбоко се лъжете).
Огледайте се.
Циганите оставяли мизерия и боклуци зад себе си. А българите, те не го ли правят? Правят го.
Българите не крадат ли? Крадат. Защо?
Алчност.
Циганите крадат ли? Крадат. Защо?
Самосъхранение.
[b] Защо циганите са такива? Някога опитвали ли сте се да си отговорите на този въпрос?
hopekiller
02-16-2010, 12:05
Още нещо сърцето и разума на един човек, го правят такъв. Та мисълта ми е, послушай сърцето си, но не забравяй да разсъждаваш трезво.
FromAutumToAshes
02-16-2010, 12:07
По-малоумно нещо от обобщаването - няма.
Мнозинството от роми са нечистоплътни, крадат, изнасилват, мързелуват - да. А останалите? Ромите, които искат да работят, които се поддържат и които са част от обществото са достатъчни, за да може да се потвърди, че не всички са боклуци.
С какво българите сме по-различни от тях? Можи бе само с една ч-и-с-т-о-п-л-ъ-т-н-о-с-т.
Огледайте се.
Циганите оставяли мизерия и боклуци зад себе си. А българите, те не го ли правят? Правят го.
Българите не крадат ли? Крадат. Защо?
Алчност.
Циганите крадат ли? Крадат. Защо?
Самосъхранение.
Защо циганите са такива? Някога опитвали ли сте се да си отговорите на този въпрос?
е-в-а-л-а
hopekiller
02-16-2010, 12:26
Не защитавам никого - попринцип съм патриот, обичам си народа, историята и националното съзнание и обичаи. Но смятам, че трябва да има някаква справедливост.
Това, че преди няколко века сме били под иго, не значи, че съвременните турци имат вина.
Първо; Всеки заслужава втори шанс
Второ; Мога да ти кажа, че турците не са горди с това, което са направили предците. Едно момиче, туркиня, което дори никога не е стъпвало в България и никога не е имала пряко отношение със страната ни, ми разказа, че педвековното робство е описано супер накратко в учебниците им - какъв е извода - те не се хвалят с това, напротив, те знаят, че са постъпили като животни. Говорих с нея и за събития като Баташкото клане, потушаванията на възстанията и много, много други и тя ми каза, че това било ужасно и за пръв път чува такова нещо от мен.
Трето; Турците вярват и държат на обичаите си и културата, за разлика от болшинството в България. Прост пример; http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=12299 , а там едно 80 процента го правят, чак след първата си брачна нощ, другите 10 го правят, заради причината поради която циганите крадът и останалите, просто защото разсъждават, като повечето в тази тема. Не ги подкрепям напълно. Смисъл нищо лошо няма в тинейджърския секс, както някои твърдят - живота е един, но не да се плющяли от по 13 години с 50 ''батковци'' огънати като ламарина от стероиди.
Четвърто; Сигурен съм, че поне веднъж през живота си си яла дюнер, а повечето дюнери ги правят араби - бон апети за следващия път.
Стига със тези скапани предрасъдъци, какво, като е циганин? Ако си влюбена в него, а не просто увлечена, бори се за него. Музикантите са отвеяни, та даже странни, но когато обичат го правят със сърце. Изобщо това, че е различен от теб да не те спира, всички ме еднакви. Просто имаме различно възпитание. А за тези, които гие гнус от цигани или негри, просто да се замислят, откъде сме произлязли, д ане говорим за Балканите, където един човек със сигурност не може да заявиз а себе си аз съм чист...еди какъв си. Толкова сме хубави, точно защото сме мешани.
hopekiller
02-16-2010, 12:35
Е това за музикантите беше грубо ;д
Violenza
02-16-2010, 12:53
Трето; Турците вярват и държат на обичаите си и културата, за разлика от болшинството в България. Прост пример; http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=12299 , а там едно 80 процента го правят, чак след първата си брачна нощ, другите 10 го правят, заради причината поради която циганите крадът и останалите, просто защото разсъждават, като повечето в тази тема. Не ги подкрепям напълно. Смисъл нищо лошо няма в тинейджърския секс, както някои твърдят - живота е един, но не да се плющяли от по 13 години с 50 ''батковци'' огънати като ламарина от стероиди.
Ти си от рядко срещаните филмари. Ах, тия турски сапунки...
Като заговорихме за робството... Защо всички вярвате сляпо на някакви редове написани в учебник? Дори не сте се поинтересували... просто са ви казали, че пет века сме били "поробени" от турците и вие вече ги мразите?
Българите са нямали право да носят скъпи дрехи, нито на яздят хубави коне. Били принудени да плащат десетки данъци, и полагали принудителен труд. Обаче... абе как РОБ ще плаща данък ?? Робът няма право на собственост, робът Е собственост. А щом сме плащали данъци, щом сме давали всяка десета кокошка, значи сме имали поне по 10 кокошки, нали? Робите не плащат данъци. Държавата не може да бъде "под робство". В България е имало роби, да, обаче те са били съвсем малка част от обществото. Мъчили са ни, изнудвали са ни, но "Роб" НЕ е правилната дума.
А когато русите идват да ни освобождават, виждат - българите имат земя, права, някой от тях дори заемали по-високи постове от самите руси. И те си казали "Абе, сви са тия бе? Идваме да ги освобождаваме, а сме по-роби от тях"... И са били прави.
(^^ Думи на Владо)
Помислете малко преди да кажете, че пет века сме били под робството на турците.
hopekiller
02-16-2010, 13:00
Говорейки за замисляне, ти замислял/а ли си се, че ''робство'', може да бъде просто метафора/
Е това за музикантите беше грубо ;д
Имах предвид по-скоро артистично разхвърляни и разсеяни ;)
А относно робството, това, на което ни учат нее еднозначно. Като цяло в самото начало, когато падаме под власта на Османците, те са били крайно жестоки с българите и са погазили не само държавността, но и културата ни с една единствена цел - когато разбиев олтарите пред, които някой се кланя, му взимаш страхът. За това пък вече в краш на 16 век, както всяка Балканска администрация и Турската започнала да гние от корупция и репресиите отделно срещу нас силно намалели. Всъщност от тогава до освобождението, като цяло се е живеело сравнително спокойно - 1-2 годивно минават кърджалии, подпалят една две колиби и да ги няма. Ако погледнем Западна Европа точно по-същото време - големите чумни епидемии, масово избиване на хора около 100 годивната, 80 годивната и 30 годивнаат война, да не споменавам религиозните и Хуситските войни....та за какво беше темата.....
hopekiller
02-16-2010, 13:06
[quote=hopekiller]Е това за музикантите беше грубо ;д
Имах предвид по-скоро артистично разхвърляни и разсеяни ;)
Знам, пошегувах се. Тука стана малко офтопик
Говорейки за замисляне, ти замислял/а ли си се, че ''робство'', може да бъде просто метафора/
Тук хората като просто метафора ли я употребяват?
hopekiller
02-16-2010, 13:24
Попринцип си си напълно прав, но можеше и да не е така, както и да е градя някви тъпи хипотези ;д
Wildchildd
02-16-2010, 13:25
Манафи, сигурно е много приятно да напишеш как не сме били под робство, видиш ли било само присъствие, както и да е, продължете с гледането на перла, нема да ви отварям очите, достатъчно сте облъчени.
Иначе, след като Dopeass ви го наби до ушите, дружно тръгнахте да я нападате, белите негри се поздравиха на английски и разговора тръгна по потока на посредствеността и невежеството.
Тъжно е.
darkflower
02-16-2010, 13:42
Не ме интересува дали сме били под робство или не. Замисляли ли сте се, че историята се манипулира от край време. Никога не можем да вярваме напълно на написаното в книгите. И аз мога да издам сега една книга, в която да си напиша 3те имена и да се провъзглася за кралица на несъществуваща страна или, че съм потомка на Мария Магдалена...Не ме интересува миналото нито настоящето. Аз съм смесица от 5 раси (за щастие 5 хубави и уважавани). Но това, че съм от дадена раса не ме прави като тях. Както казват "аз съм си аз". Аз си знам, че си потдържам добра хигиена, че съм с отличен успех, че съм трудолюбива и тн. Даже и да бях циганка тези неща щяха да са в моя плюс и щяха да ме разграничават от останалите цигани. Хайде и българите не са кой знае каква стока. Според 1 проучване повече от полувината българи не се къпят всеки ден. Защо е така? Дали от нежелание, мързел или безпаричие или само защото са българи?
Не съм расистка и все пак ти сама каза, че той иска само секс, следователно, ако не искаш да те исползват и да се превърнеш в курва не се занимавай с него. Живей си живота, учи си, намери си хубава работа, а време за момчета винаги ще има. От личен опит ти казвам те носят често повече неприятности от колкото нещо полужително.
Въпросът ми е: ти с колко от друга националност си бил? Защото мога доста да ти разказвам по въпроса. Не чул-видял, а опитал. И мога да ти гарантирам, че навиците са различни. Мисленето е различно. Нищо против никоя националност нямам. Но твърдя, че смесените връзки са за хора, готови на МНОГО компромиси със себе си!
SmilezZz
02-16-2010, 13:52
Престанете да спамите по темата..Момичето иска съвет..
Ами ако имаш истински чувства към него - нищо не ти пречи да сте заедно..Това,че той е циганин - не променя нищо..
Не слушай мненията на онези "расисти",които са против циганите и турците..
И пак казвам - ако имаш чувства - бъди с него..Но като за начало го опознай :)
Krasencety
02-16-2010, 13:57
Добре бе да му се незнае защо всички се нахвърлихте на момчето? Защо говорите за някого, когото не познавате?
По темата: според мен се опитай да го опознаеш и виж какво ще стане.. Успех! :-)
Попринцип си си напълно прав, но можеше и да не е така, както и да е градя някви тъпи хипотези ;д
Мм... харесвам начина ти на мислене. :) Иначе... женско съм.
Даже и да бях циганка тези неща щяха да са в моя плюс и щяха да ме разграничават от останалите цигани.
Не, нямаше. Хората, които щяха да те разграничават от останалите цигани щяха да се броят на пръсти... и това е най-жалкото. За останалото си права.
>>> На авторката се извинявам за спама - превърнахме темата във... да. Знам, че е късно да си измивам ръцето, но все пак.
- Изключваме произхода! Дали е българин, циганин, грък и тн. няма значение - иска те само за секс. Това трябва да ти е достатъчно, за да те откаже от него. Стига, разбира се, и ти да не търсиш същото. Ако връзка основана само на секс те устройва - бъди с него, ако не ти е достатъчно и искаш нещо повече от това - търси го при някой друг.
FromAutumToAshes
02-16-2010, 14:19
Манафи, сигурно е много приятно да напишеш как не сме били под робство, видиш ли било само присъствие, както и да е, продължете с гледането на перла, нема да ви отварям очите, достатъчно сте облъчени.
Иначе, след като Dopeass ви го наби до ушите, дружно тръгнахте да я нападате, белите негри се поздравиха на английски и разговора тръгна по потока на посредствеността и невежеството.
Тъжно е.
И я обясни, кое по-точно ни е "набила" ? Щото аз едно смислено изречение не прочетох в поста й.. А втория си беше жива нападка към мен ( заяждане за външен вид, правопис на ник оО) Нещо не ти хващам идеята :-o Нито съм бял негър бате, нито гледам турски сериали оО За мен България е всичко оО Колкото и тривиално да звучи. Но просто не съм на мнението, че всички цигани са измет. ;) Не знам кое е по-тъжното.. Ако ме разбираш :)
Wildchildd
02-16-2010, 15:10
Ами, изключвам поста когато се заяде с теб, преди това си даде доста доводи, някой от тях звучат доста убедително, а на вас това не ви хареса .
А колкото до турските сериали, беше насочено към особите, които беха започнали малоумната дискусия за робството, като даваха още по-малоумни доводи.
FromAutumToAshes
02-16-2010, 15:14
Не знам аз не видях нищо друго освен празни приказни (поне за мен са това) Да определяш всички като еди си какви само защото си видял няколко.. Глупаво е. Но както и да е. Както казах (понеже ми направи забележка) Мир да има (:
justonegirlwithonehope
02-16-2010, 16:01
За мен това, че е от ромски произход е проблем и то доста голям.Просто не мога да приема такава връзка, но това е лично мое мислене и мнение, не го налагам на никой.Предполагам ако се влюбя някога в някой така наречен - циганин, няма да ми е леко, затова гледам да стоя по настрана.А и щом ти самата казваш, че всичко може да е само сексм какъв е смисъла да се занимаваш ? Има толкова хубави български момчета, които могат да ти дадат същото и са тип " дебна да ебна ", какъв е смисъла да ходиш при циганин.А и не знам на колко си, но помисли вашите как ще реагират :)
Nekadyrnika
02-16-2010, 16:25
Ще ти кажа само едно - МОМИЧЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕГО!!! Няма да си изказвам мнението относно "братята роми" , защото не се пита това в темата , но като цяло то е негативно меко казано , съдейки от богат ЛИЧЕН опит. Това е моето мнение.
soul1199
02-16-2010, 16:30
:razz: :razz: неиздържах просто :lol: :lol: ами като можеш да получиш само секс,а ти не искаш само секс го разкарай
FromAutumToAshes
1. Аз лицето когато съм го показвала, ти компютър не си знаел какво е, да не говотим за тийпроблем.
3. За Ереите няма да започвам да говоря, просто защото сте явно сте доста заблудени и да ви обеснявам няма да разберете каква е работата с тях.
4. Уау незнаех, че има частичен расизъм :razz: Ебати умния си :Д Аа и съм маааааааааааалко над 15, но нищо. Важното е, че вие сте РАПЕРИ :razz: :razz: :razz: :razz: слущащи 50 стотинки, Лил ЖОН и Ейкън :Д Йооо генгста ... ма нига ... пийс ен смоук! \\//
П.С. - Малоумници научете се, че винаги в този живот ще има мнение различно от вашето, което ако бяхте малко по-умни щяхте просто да приемете.
За мен циганите са гнусни каквито и да са по националност. Нещо смесихте думичките националност...раса и т.н. Хайде питайте мама и тати..или чичо гуугъл каква е разликата и тогава спорете.
BlueFace
02-16-2010, 17:29
Не били расисти ,ха,вие сте по-ограничени и от това което плюете.. :?
Аз обичам България и ненавиждам хората които я дърпат назад.Да,циганите крадат ,получават от парите на данъкоплатците ,а дори не работят ,живеят в незаконни жилища и т.н. .Но нека се замислим,познаваме ли всичките?Аз мисля,че не!И докато това е така не можем да съдим за хора които не познаваме,защото това е просто ограничено!
За жалост ,по въпроса за нечистоплътността ,има много нечистоплътни българи.Това не зависи от националността ,а от характера и ценностната система на човека.
На онова момиче ,което опредлеяше хората по външният вид и слагаше всички хора под общ знаменател ,ще кажа ,че е много ограничена и ако продължава да живее в своят затворен свят ще има проблеми в отношенията с хората ;)
Расизъм:Расизмът, според ООН, е расова дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цвета на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност.
Dopeass може би ако ти самата беше по-умна щеше да се усетиш ,че си в голяма грешка и предразсъдъците ти са само в твой минус ;)
Да естествено ,че всички имаме различни мнения ,но щом хората са го записали в Обществото на Обединените Нации значи можете да си изкарате изводите еродираните и интелигентни хора какво считат за правилно ;)
П.П. Ако наистина бебше толкова "умна " и убедена в своята правота нямаше да имаш нужда да използваш думи като " малоумници" ,а камо ли да определяш хората по външният им вид .
П.П.2 За да не е спам ще кажа на авторката - Ако има любов другото не е важно ;)
BlueFace
02-16-2010, 17:37
Dopeass ние не коментираме ужаса на аватара ти ,така че не си прави ташак с хип-хоп културата ,защото очевидно си нямаш понятие за истинските творци в този жанр (имена като Тупак Шакур и много други ).Ние сме далеч от културата на гетата в САЩ, които са описани в песните на доста хора ,но взаимстваме някой неща и усещаме текстовете им и ги оценяваме.
Аз лично намира пиърсинга, на езика специално ,за крайно грозен ,но ти явно не и за това не го коментирах докато не почна да се ебаваш ти...
Таа някой хора са прекалено твърдоглави ,за да се постигне консенсус ,но понякога така се развиват нещата
Аз слушам хип хоп и съм напълно наясно с това, кои са истинсите творци.
А за вас мога да кажа само, че сте податливи мишки с промити мозъци. Става въпрос за ООН и за темата, която някои беше отворил за евреите. Няма да обеснявам повече, видяло се е, че с хора от раздел Любов не може да се спори. Всички го знаят :lol: Просто не е интересно, не за друго.
TheSickMind
02-16-2010, 18:08
Ами какво да ти кажа, циганите са едни от най-изпадналите същества на планетата,те не се хора, а измет, боклуци, които трябва да бъдат убивани по възможно най-жестокия начин. Това, че се влюбваш в циганин изобщо не говори добре за теб :(
Не, наистина не знам, как може българка да се влюби в циганин, срам и позор за българската нация...
Alex4o0o
02-16-2010, 18:11
Вашата любов ще свърши под влака...като всяка любов между циганин и българка :?
hopekiller, съгласна съм с теб!
А това, че е циганин не мисля, че трябва да е проблем - все пак ти ще си с него, а не другите, които ви съдят. А колкото до това, че циганите мислят само за собствения си кеф - еми има нещо вярно.. от личен опит го знам! :? Но нали знаеш: Любовта може да променя! Друг е въпроса, дали ще има любов..
Забрави, че изощо някога си го виждала. Да оставим факта, че е циганин(аз лично никога не бих се зарибила ама това си е мое мнение) щом иска само секс няма смисъл! Нито той нито ти на него можещ да предложиш нещо. Смисъл нулев. Да не говорим, че според мен един ден като обърнеш и погледнеш назад най-вероятно ще съжаляваш, че си бил с него. Каквото и да решиш знай, че си е за теб. Успех :)
hopekiller
02-16-2010, 18:52
hopekiller, съгласна съм с теб!
А това, че е циганин не мисля, че трябва да е проблем - все пак ти ще си с него, а не другите, които ви съдят. А колкото до това, че циганите мислят само за собствения си кеф - еми има нещо вярно.. от личен опит го знам! :? Но нали знаеш: Любовта може да променя! Друг е въпроса, дали ще има любов..
Благодаря. И аз с теб.
А, BlueFace, брато няма какво да и се обесняваш...момичето е много, много зле...щом си вади изводи за хората по аватара му, значи е в напреднал стадии на своите проблеми. А това; ''5, но нищо. Важното е, че вие сте РАПЕРИ Razz Razz Razz Razz слущащи 50 стотинки, Лил ЖОН и Ейкън :Д Йооо генгста ... ма нига ... пийс ен смоук! \\//'' беше изключително оригинално. Аз се чудя хората от къде трупат такава мъдрост. Пише смоук с ирония, но ника и се превежда напушения гъз...хитро. Коментира ни какво слушаме, като че ли това е критерий за нещо. И претендира за изключително интелигента и че е изключително възрастна и узряла, но ползва някакви лафове, които са типични за ниво...8 клас. Остави я, нека се бори с егото си.
П.С; Всъщнос ти какво знаеш за рапа, можеш ли да коментираш нещо различно от комерсиалните изпълнители/
hopekiller
02-16-2010, 18:56
Забрави, че изощо някога си го виждала. Да оставим факта, че е циганин(аз лично никога не бих се зарибила ама това си е мое мнение) щом иска само секс няма смисъл! Нито той нито ти на него можещ да предложиш нещо. Смисъл нулев. Да не говорим, че според мен един ден като обърнеш и погледнеш назад най-вероятно ще съжаляваш, че си бил с него. Каквото и да решиш знай, че си е за теб. Успех :)
Сами ти ли си/
DevilWish
02-16-2010, 18:58
Определено е ужасно трудно ;) Ще имате уникално много пречки и вероятно ще се разделите.Аз съм живият пример, обичаме се до смърт и все пак сме пред раздяла, заради баща му ;)
Dopeass се превежда "Напушен задник" добре бее :razz: :razz: :razz: :razz:
И "смоук" не съм го написала, за да иронизирам или да кажа, че съм против "пушенето". Просто са ми смешни псевдо рапенца, които слушат горе споменатите и си мислят, че за големи :lol:
И всъщност знам доста повече за рапа от теб :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А "комерсиалните" изпълнители ги написах, за да иронизирам теб и приятелчето ти, защото съм убедена, че освен тях знаете само 2пак (който си е велик) и още 2ма 3ма :razz: Никога няма да слушате нещо повече от това, просто защото не заслужавате :D
hopekiller
02-16-2010, 19:15
Dopeass се превежда "Напушен задник" добре бее :razz: :razz: :razz: :razz:
И "смоук" не съм го написала, за да иронизирам или да кажа, че съм против "пушенето". Просто са ми смешни псевдо рапенца, които слушат горе споменатите и си мислят, че за големи :lol:
И всъщност знам доста повече за рапа от теб :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А "комерсиалните" изпълнители ги написах, за да иронизирам теб и приятелчето ти, защото съм убедена, че освен тях знаете само 2пак (който си е велик) и още 2ма 3ма :razz: Никога няма да слушате нещо повече от това, просто защото не заслужавате :D
И как достигна до тези изводи. И откъде смяташ, че знаеш повече от мен. Просветли ме, обоснови се. И междодругото, излишно е да пускаш по 5 реда емотикони...само на теб ти е смешно. Бай дъ уей, за какво се мислиш, за нещо по велико от форума ли/ Вживяваш се в ролята на Господ ли, че казваш кой заслужава и кой не. Аз смятам, че ти заслужаваш един Coxtral и една мека възглавница. Да си легнеш и да си помислиш, дали си била права. Повярвай ми знам много, много, много повече от теб, не само ъндърграунд мс - та, не само комерсиални, не само USA rap culture, не само рап, а съм добре съм запознат с голяма част от хип - хоп културата. И ще се обоснова, защо смятам, че знам повече от теб. Факта, че казваш ''Слушам хип - хоп'' говори колко си в час с нещата. и колко отваряш ''чичко гугъл'' и колко комуникираш с ''мама'' и ''тате''
Тебе май просто те яде отвътре, че ние градим някакви отношения ити оставаш настрани от тях. Сама си направи изводите...и...хев а найс дриймс
FromAutumToAshes
02-16-2010, 19:39
FromAutumToAshes
Аз лицето когато съм го показвала, ти компютър не си знаел какво е, да не говотим за тийпроблем.
Важното е, че вие сте РАПЕРИ :razz: :razz: :razz: :razz: слущащи 50 стотинки, Лил ЖОН и Ейкън :Д Йооо генгста ... ма нига ... пийс ен смоук! \\//
АХХХАХАХАХХАХАААХХХАХАХАХ ХАХААХАХХАХАХХАХА
А за вас мога да кажа само, че сте податливи мишки с промити мозъци.
АХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА
Просто са ми смешни псевдо рапенца, които слушат горе споменатите и си мислят, че за големи :lol:
АХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХ А
АЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ МАЛОУМНОООООООООООООООООО я се скрий някъде, че ме заболя стомаха да ти се смея.... Защо изобщо ме взе за рапер не знам при положение, че 90% от музиката която слушам е метъл, пънк и хардкор :lol: :lol: :lol: :lol: Рап слушам съвсем малко и предимно бг (тука ще следват яките простотий под формите на атаки към бг хоп-а.) НО ИЗВИНЯВАМ СЕ МИС "АЗ ЗНАМ ВСИЧКО" ,
"Г-ЦЕ МОЗЪК" ХАХАХХАХА напусни ако обичаш че стана посмешиште...
П.С. УМНОТАТА ИЗВИРА ОТ ТЕБ... :lol: :lol:
П.С.2 Blueface, Hopekiller просто няма смисъл да спорите с НЕЯ.. ЮЗЪРЪТ МОЗЪК ХАХХАХА. На такова животно му се вика безнадежден случай :)
BlueFace
02-16-2010, 19:44
А за вас мога да кажа само, че сте податливи мишки с промити мозъци. Става въпрос за ООН и за темата, която някои беше отворил за евреите. Няма да обеснявам повече, видяло се е, че с хора от раздел Любов не може да се спори. Всички го знаят :lol: Просто не е интересно, не за друго.
В този пост нито защити позицията си нито ме опроверга,защото май разбра значението на думата расизъм.Надявам се да го запомниш ;)
За рап и хип-хоп музиката ще ти кажа ,че освен споменатия от теб Тупак слушам изпълнители като Bow Wow,Imortal Techique,Roy Jones,Tech N9ne,Dr.Dre,Jedi Mind Tricks и още ред други.Аз не се задоволявам само с песните от един стил ,а слушам всякаква музика,но това ,че харесвам и такива песни не ме прави някакво wannabe рапърче.Най ми е чудно от къде знаеш ,че ние познаваме само тези комерсиалните като Лил Джон, Ейкон и другите Сити ТВ "Старс" ,без дори да ни познаваш?Твоите умозаключения за хора които дори и не познаваш ,че дори и за цели съсловия показва на какв равнище си.Ти не можеш да оцениш истинското у хората ,а се водиш от националната им принадлежност,мислиш се за нещо повече от другите хора , определяш ги като боклуци ,а не осъзнаваш ,че повечето които плюеш така ожесточено , ако им се отдаде възможността ,ще те задминат във всяко отношение ;)
Едит: Музикалните интереси на хората не определят техният умствен капацитет ,култура ,морал и т.н. Примерно за чалгарите се е изградило мнение ,че са глупави ,а за метълите ,че се събират и се напиват с бира ,но както има и образовани хора които харесват чалга , така има и нормални хора които харесват метъл.Защо правите такива изводи за хората без дори да ги познавате и да имате някакви доводи за това ,тъпо е разберете!!!!
Какво си правите ташак бе - момичето ви моли за съвет. Няма значение какъв е, ако наистина имаш истински чувства към него, нищо не ти пречи да си с него. Любовта няма граници. Но преди това, го опознай хубаво, бъди сигурна че те заслужава, защото който, каквото да ми говори циганина си е циганин, винаги ще гледа само на него да му е кеф Тя си е за подигравка! :razz: :razz:
xXTOXiCXx
02-16-2010, 20:14
АХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХ А
АЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ МАЛОУМНОООООООООООООООООО я се скрий някъде, че ме заболя стомаха да ти се смея.... Защо изобщо ме взе за рапер не знам при положение, че 90% от музиката която слушам е метъл, пънк и хардкор :lol: :lol: :lol: :lol: Рап слушам съвсем малко и предимно бг (тука ще следват яките простотий под формите на атаки към бг хоп-а.) НО ИЗВИНЯВАМ СЕ МИС "АЗ ЗНАМ ВСИЧКО" ,
"Г-ЦЕ МОЗЪК" ХАХАХХАХА напусни ако обичаш че стана посмешиште...
П.С. УМНОТАТА ИЗВИРА ОТ ТЕБ... :lol: :lol:
П.С.2 Blueface, Hopekiller просто няма смисъл да спорите с НЕЯ.. ЮЗЪРЪТ МОЗЪК ХАХХАХА. На такова животно му се вика безнадежден случай :)
Ей , 'УМНО' ! xD Заеш ли колко минути се смях на тоя пост? Изказване типично 4 клас (sun) ...
btw... правописа в ника ти наистина е плачевен : )
:lol:
---
Не разбирам защо и се нахвърляте всички... Тя има свое мнение и го отстоява ... И АЗ ЛИЧНО Я ПОДКРЕПЯМ!!! Да - циганите са гнусни,долни същества...! Това,че има един циганин примерно дето си е устроил живота и не краде и дръндръндръндрън не значи,че всички останали не са..., (puke) ..., : ))
^^^
ЕВАЛА!!!!
----
По темата : сама си виж заглавието " ПРОБЛЕМА Е ,ЧЕ ТОЙ Е ЦИГАНИН!!!
Проблем ли е?! Явно да! : )))
:lol: :D :D :D
BlueFace
02-16-2010, 20:25
А защо това ,че някой цигани крадат ,не подържат лична хигиена и разчитат само на социалните помощи от парите на данъкоплатците,трябва да означава ,че всички други са такива ? Да не би случайно да познаваш всички :?
Аз също съм против този тип който описах ,но не познавам всички , следователно не мога да си правя изводи ,точно там ви е грешката ;)
w0sh - модератор
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
В този пост нито защити позицията си нито ме опроверга,защото май разбра значението на думата расизъм.Надявам се да го запомниш ;)
За рап и хип-хоп музиката ще ти кажа ,че освен споменатия от теб Тупак слушам изпълнители като Bow Wow,Imortal Techique,Roy Jones,Tech N9ne,Dr.Dre,Jedi Mind Tricks и още ред други.Аз не се задоволявам само с песните от един стил ,а слушам всякаква музика,но това ,че харесвам и такива песни не ме прави някакво wannabe рапърче.Най ми е чудно от къде знаеш ,че ние познаваме само тези комерсиалните като Лил Джон, Ейкон и другите Сити ТВ "Старс" ,без дори да ни познаваш?Твоите умозаключения за хора които дори и не познаваш ,че дори и за цели съсловия показва на какв равнище си.Ти не можеш да оцениш истинското у хората ,а се водиш от националната им принадлежност,мислиш се за нещо повече от другите хора , определяш ги като боклуци ,а не осъзнаваш ,че повечето които плюеш така ожесточено , ако им се отдаде възможността ,ще те задминат във всяко отношение ;)
Едит: Музикалните интереси на хората не определят техният умствен капацитет ,култура ,морал и т.н. Примерно за чалгарите се е изградило мнение ,че са глупави ,а за метълите ,че се събират и се напиват с бира ,но както има и образовани хора които харесват чалга , така има и нормални хора които харесват метъл.Защо правите такива изводи за хората без дори да ги познавате и да имате някакви доводи за това ,тъпо е разберете!!!!
Как може да Му сбъркаш името.... :?
egois74e
02-16-2010, 20:38
onestar всеки си има мнение и то е достойно за уважение каквото и да е...ценя мнението ти, но не го приемам...не мисля че щеше да смяташ така, ако беше момиче, израстнало в такива обстоятелства като моите...да бягаш сама от някаква "глутница" мангали с ножове само защото те са решили че им е забавно, без да имаш някаква вина... да бягаш и да се криеш по входовете като мишка в 8-9h лятно време когато е светло... да бягаш, когато те гонят и да усещаш, че силите ти не стигат, а да знаеш, че не можеш да спреш...да те гонят и да те хванат..опипвайки те на всевъзможни места ... да те хванат под мишницата и да тръгнат към махалата си където вече не знаеш какво те очаква..или по точно знаеш, че само лошо те чака..да си скован от страх и паника и само сълзите да ти остават и да се МОЛИШ да те пусант когато дори не си виновен за нещо...да се молиш със сълзи и да убеждаваш, че ще си мълчиш само и само да те пуснат...да ти запушват устата, когато се опиташ да викаш за помощ... и все пак това са мн бледнеещи случки пред тези, който стават ежедневно с др момичета...не те ли вълнува факта, че мн момичета биват изнасилвани и то точно от циганите, които ти така защитаваш (в никакъв случай не твърдя че само те са престъпната маса в Бг, но и те са част от нея)... или защото не е на твоята глава не ти пука...дано някое време имаш деца, който да нямат тези проблеми но представи си няма ли да ти се иска да преобърнеш света ако недай си Боже дъщеря ти бъде изнасилена ...а ако не успее да го преживее и след това отиде в клиника за лечение на психически травми (имам позната която след доста години си е все още там .. неизлекувана)... не мога да говоря за всички цигани под общ знаменател, но когато преживееш тези неща или по лоши и ти няма да ги обичаш по никакъв повод...може и да ми кажеш че това не е нищо, но моята психика така го понесе и не само не ми беше приятно...беше ми отвратително...
относно правописа ми...ми не е перфектен тук във форума защото обикновено пиша рядко, когато някоя тема ме афектира, и в бързината пиша на диалект или пропускам препинателни знаци, или букви... но определно аз не смятам че имам лош правопис и лоша култура по български език ..като имаш впредвид, че съм се явявала на олимпиади и примерни тестове и съм се калсирала на национално ниво (изтъквам го като факт, с който да се защитя, а не да се изфукам) сж за оффтопика.. по темата пак оставам на мнение, че има много по-добри и свястни хора от друг произход..какъвто и да е той
:-) :-)
BlueFace
02-16-2010, 20:40
Как може да Му сбъркаш името.... :?
Забравил съм "n" идях си грешката ,явно в бързината не съм се усетил.Едната ми ръка е шинирана в момента и стават такива работи ;)
otkachalchica
02-16-2010, 20:43
мани го тоя циганин не ставааааааа забрави го
Джулиано.... Пак че не е като една друга - казва се Бойлер :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
onestar всеки си има мнение и то е достойно за уважение каквото и да е...ценя мнението ти, но не го приемам...не мисля че щеше да смяташ така, ако беше момиче, израстнало в такива обстоятелства като моите...да бягаш сама от някаква "глутница" мангали с ножове само защото те са решили че им е забавно, без да имаш някаква вина... да бягаш и да се криеш по входовете като мишка в 8-9h лятно време когато е светло... да бягаш, когато те гонят и да усещаш, че силите ти не стигат, а да знаеш, че не можеш да спреш...да те гонят и да те хванат..опипвайки те на всевъзможни места ... да те хванат под мишницата и да тръгнат към махалата си където вече не знаеш какво те очаква..или по точно знаеш, че само лошо те чака..да си скован от страх и паника и само сълзите да ти остават и да се МОЛИШ да те пусант когато дори не си виновен за нещо...да се молиш със сълзи и да убеждаваш, че ще си мълчиш само и само да те пуснат...да ти запушват устата, когато се опиташ да викаш за помощ... и все пак това са мн бледнеещи случки пред тези, който стават ежедневно с др момичета...не те ли вълнува факта, че мн момичета биват изнасилвани и то точно от циганите, които ти така защитаваш (в никакъв случай не твърдя че само те са престъпната маса в Бг, но и те са част от нея)... или защото не е на твоята глава не ти пука...дано някое време имаш деца, който да нямат тези проблеми но представи си няма ли да ти се иска да преобърнеш света ако недай си Боже дъщеря ти бъде изнасилена ...а ако не успее да го преживее и след това отиде в клиника за лечение на психически травми (имам позната която след доста години си е все още там .. неизлекувана)... не мога да говоря за всички цигани под общ знаменател, но когато преживееш тези неща или по лоши и ти няма да ги обичаш по никакъв повод...може и да ми кажеш че това не е нищо, но моята психика така го понесе и не само не ми беше приятно...беше ми отвратително...
относно правописа ми...ми не е перфектен тук във форума защото обикновено пиша рядко, когато някоя тема ме афектира, и в бързината пиша на диалект или пропускам препинателни знаци, или букви... но определно аз не смятам че имам лош правопис и лоша култура по български език ..като имаш впредвид, че съм се явявала на олимпиади и примерни тестове и съм се калсирала на национално ниво (изтъквам го като факт, с който да се защитя, а не да се изфукам) сж за оффтопика.. по темата пак оставам на мнение, че има много по-добри и свястни хора от друг произход..какъвто и да е той
:-) :-)
Аз не обичам циганите, нито ги защитавам като цяло. Казвам, че не може да се обобщава така и едва ли не всеки циганин да се изкара боклук, като се има в предвид, че хора от ромски произход достойни за уважение - има.
Теб са те гонили, плашили, унижавали и опипвали цигани, а мен българи.
Миналото лято например се прибирах от магазина, когато едно "гЪзарче" не ме подгони с брадва. На следващия ден някаква групичка пребили момче посред бял ден и го ограбили. А с/у мен насочиха нож заплашвайки ме, че ако не им предам ПОКУПКИТЕ ще не наръгат.
Давам просто някакви елементарни примери, с които искам да кажа, че както циганите го правят - така и българите.
Тук "пропадналите българи" са, да кажем, 30% от 100 - при циганите обратно. Но никога никой не може да каже, че дадена нация е съвършенна - винаги ще има гнило, но това не означава, че цялата е такава.
Съжалявам, виждам че съм ви интересна, но не мога да смогна да отговарям на всички ви. Така, че няма смисъл да ме нападате с неща от рода на "Защо не отговори на еди си кой..мой маловажен въпрос?".
Нека обобщим: Да, с мен не може да се спори. Циганите са гадни гнусни същества, да умират, въобще не ме интересува кво мислите и квото и да напишете, и колкото и да нареждате, ако ще и 100000 човека да започнете да плюете срещу мен, мнението ми ще остане същото. Циганите на сапун.
Смешника от Бургас ще си остане същия грозник, квото и да напише 8-) Дори 300 човека да го подкрепят, все ще си остане същия смотаняк, който го пръскат от подигравки в училище и същия форумен мишок, който се прави на мъж по форумите, защото другаде не му се отдава.
БлуФейс - не се чувствам по никакъв начин длъжна да ти отговарям, тъй като ти се намеси между шамарите. Нито едно от изреченията ми не е било предназначено за теб, но след като си решил да приемаш нападките между мен и грозния "Слушащ пънк, хардкор, рок и бг рап" човек, ОК>
И най-накрая нещо в моя защита, въпреки че пак казвам "вие НЕ заслужавате" - НЕ, не съдя хората по външния им вид. Просто както той може да ме нарича смотанячка, защото мразя циганите, така и аз мога да го обиждам, заради (добре) изключително привлекателния му външен вид (така добре ли е?) .
DevilWish
02-17-2010, 06:26
Леле нужно ли е във всяка една тема да става спор? :shock: Ако можехте щяхте да се сбиете нали?
Писнало ми е вече от това.
Какво значение има кой е е грозен и кой е циганин?Не опира до това дали си хубав/грозен, слаб/дебел или българин/циганин.1) ,че има ужасно много българи, които са по-зле и от цигани, ама не като си е нашето не го виждаме.Всяко стадо има черни овци, не идиализирайте българите.Въпроса е там, че момичето ще има ужасно много проблеми, заради културата, вярата /ако въобще циганина вярва в нещо/, начина на живот.Освен това семейството му НИКОГА няма да те приеме, да не говорим ,че твоите родители ще се открекат от теб и ще ги е срам да кажат, че дъщеря им е с циганин.Но по-зле ще са родителите на циганина, тези НИКОГА както вече казах, няма да те допуснат.Знам какво говоря /не, защото съм била с циганин, а защото съм ходила с човек от друга култура/.Дори да има уникална любов, всичко ще се разбие и ще съжалявате /както мен/.
Пийс.
thespark
02-17-2010, 07:08
а леле хафте 8-)
OMG ](*,) ](*,) Свършиха Българите, че започнахме с циганите!!!......................
bratignat
02-17-2010, 11:32
Прави му чест на човекът, че ти е казал директно, какви са му намеренията към теб. Не познавам печен циганин, но това от какъв произход е няма значение. Никой не избира какъв да се роди. А относно "сапунджиите", причината, поради, която вие слагате под етикет всеки е същата, поради, която правят това с вас. Както казах не познавам печен циганин, но съм убеден, че има и такива. Както е казал Тома Аквински - "вярвам защото е абсурдно!"
PROVOCATIVE
02-17-2010, 12:36
О.О....освен ако и ти не си някфа от гетото,не виждам как е възможно се влюбиш в циганин :?
PROVOCATIVE
02-17-2010, 12:38
има ужасно много българи, които са по-зле и от цигани, ама не като си е нашето не го виждаме.Всяко стадо има черни овци, не идиализирайте българите.
:x :x БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
BlueFace
02-17-2010, 13:05
[quote="Dopeass"][quote]
Моето момиче точно това не можеш да разбереш ,че той си прави преценка на базата на твоите ограничени възгледи ,а ти него го определяш според външният вид.
Ще ти дам прост пример-Стивън Хокинг който има едно много гадно заболяване и външният му вид не е изобщо привлекателен ,но е заслужил най-високото отличие в областа си и дори има собствен офис в Кембридж (което там е нещо много трудно постижимо).
Има много хора с красив външен вид,едва ли не секс символи , които са прости до неузнаваемост....
Аз не искам да споря кой е тъп и кой е умен.Аз съм зад менението ,че когато не познаваш някого не можеш да кажеш какъв е той и да му залепиш една характеристика.
Както вече се каза-всеки ден виждаме тези цигани които обикалят по улиците ,просят , нямат желание да се напънат и да постигнат нещо в живота си , крадат и са в тежест на обществото ,но какво пречи примерно дори един на 10 000 да има желание да се образова,да е умен , способен и да не е от типажа на мръсните,долни ,крадливи цигани??
П.П. Не очаквам да знаеш кой е Стивън Хокинг , не очаквам и да си промениш мнението ,защото ти имаш прекалено много предразсъдъци и прекалено ограничено мислене ;)
sunshinepp
02-17-2010, 13:27
Съжалявам, виждам че съм ви интересна, но не мога да смогна да отговарям на всички ви. Така, че няма смисъл да ме нападате с неща от рода на "Защо не отговори на еди си кой..мой маловажен въпрос?".
Нека обобщим: Да, с мен не може да се спори. Циганите са гадни гнусни същества, да умират, въобще не ме интересува кво мислите и квото и да напишете, и колкото и да нареждате, ако ще и 100000 човека да започнете да плюете срещу мен, мнението ми ще остане същото. Циганите на сапун.
Смешника от Бургас ще си остане същия грозник, квото и да напише 8-) Дори 300 човека да го подкрепят, все ще си остане същия смотаняк, който го пръскат от подигравки в училище и същия форумен мишок, който се прави на мъж по форумите, защото другаде не му се отдава.
БлуФейс - не се чувствам по никакъв начин длъжна да ти отговарям, тъй като ти се намеси между шамарите. Нито едно от изреченията ми не е било предназначено за теб, но след като си решил да приемаш нападките между мен и грозния "Слушащ пънк, хардкор, рок и бг рап" човек, ОК>
И най-накрая нещо в моя защита, въпреки че пак казвам "вие НЕ заслужавате" - НЕ, не съдя хората по външния им вид. Просто както той може да ме нарича смотанячка, защото мразя циганите, така и аз мога да го обиждам, заради (добре) изключително привлекателния му външен вид (така добре ли е?) .
Ти нещо май не си наясно какво пишеш.. повтори над 10000 пъти "грозният" , но иначе ... Неее ти не съдиш хората по външния им вид :-o Само на мен ли ми се струва едно голямо двусмислие?
И на всичко отгоре ти отккъде знаеш какъв е в истинския живот, . . просто нямаш правото да говориш за това. .защото не всеки , който изразява мнение различно от твоето е "смотан грозник. . мишок " и тн . . :?
PROVOCATIVE
02-17-2010, 13:37
Разбирам,че искате справедливост спрямо циганите,да - и те са човешки същества, но постъпките им не би трябвало да позволят на никой нормален българин да им съчуства..
Малко ли българи са били убивани или нападани от цигани? Малко ли момичета са били изнасилвани?! Съжелявам, но не одобрявам такова добро отношение към хора,които не го заслужават. x)
BlueFace
02-17-2010, 13:47
Разбирам,че искате справедливост спрямо циганите,да - и те са човешки същества, но постъпките им не би трябвало да позволят на никой нормален българин да им съчуства..
Малко ли българи са били убивани или нападани от цигани? Малко ли момичета са били изнасилвани?! Съжелявам, но не одобрявам такова добро отношение към хора,които не го заслужават. x)
А ти всички цигани ли познаваш? Всички цигани ли крадат , изнасилват убиват? Всички българи ли са безгрешни и не крадат, не убиват и не изнасилват? Всички българи ли заслужават да бъдат съжалявани , уважавани и имащи право на справедливост?
Лично ако зависеше от мен много от политиците ни щяха да бъдат бичувани и след това изпратени на доживотен затвор!!!!
П.П. Както много пъти съм казвал-обичам България, ние сме велика държава съсипана от политиците ни.Според мен хората не трябва да бъдат съдени според етническата си принадлежност ,а според заслугите , характера ,ценностите ,постиженията ,качествата и интелекта си :)
hopekiller
02-17-2010, 13:53
А малко ли българи са били нападани от българи, а малко ли момичета са били изнасилвани от българи. Просто защото са цигани и се отделя такова голямо внимание подобни случаи. Защото е по - добре да се мразим и всеки да мисли как да се спасява отколкото да, се съберем и да бутнем парламента, държавата ни да претърпи някои реформи и да застане различно от псевдоправителствата на този етап правителства. За това е цялата работа - това мислене е насадено. Помислете малко, пък тогава пишете. И аз съм патриот и аз обичам българското - кланям се пред обичаите, но какво е значението как изглеждаш, когато имаш голямо сърце и гънки в главата.
xXTOXiCXx
02-17-2010, 14:33
А малко ли българи са били нападани от българи, а малко ли момичета са били изнасилвани от българи. Просто защото са цигани и се отделя такова голямо внимание подобни случаи.
Не са малко нападенията от българи НАД българи. Но определено са по малко от циганските нападения над българите!
Освен това... предполагам знаете,че циганите не са само в България - има ги на много места. Но някъде другаде да сте чули да се оплакват от тях? Не! Но не защото са по-добри или по-различни ,а защото там държавата знае как да се оправят с тях.
Живеем в България,а българите имат по-малко права и повече задължения от всеки един циганин тук!!!
Ако вие ги толерирате като нормални,равни на нас хора,защо тези нечистоплътни,нахални,мизе рни форми на живот не се подчиняват на същите закони като нашите!
---
Защото малките циганчета вървящи по улиците и просещи могат да те гонят от централна гара в Пловдив до НДК-то София и ако не им обърнеш внимание я ще си изядеш някоя псувня,я ще ти се изплюят в лицето...
:)
sladurche01
02-17-2010, 15:01
hopekiller написа:
napulno suglasna sum :)
BeezyJey
02-17-2010, 16:27
нали знаеш любовта е сляпа , колкото и да ми е гнусно да го напиша в тоя случай 8)
+1
П.П. но пък факта ,че от него можеш да получиш само секс, показва ,че НЕ трябва въобще да се занимаваш с него..
FromAutumToAshes
02-17-2010, 16:42
Неее... ти не преценяш хората по външния вид :lol: Извън всякакъв спор, оставям абсолютно всичко казано до тук и просто искам да те попитам как направи това велико заключение за мен :) Едва ли ще ми дадеш някакъв смислен и неагресивен отговор но както и да е :) Със здраве ;]
ОМГ, не слагайте циганите под общ знаменател!!
Аз познавам цигани, които струват в пъти повече от някои българи. Например: едно приятелско семейство. Цигани, ама с честни пари са си построили къща и са чисти, наистина чисти и много подредени! Не веднъж съм ходила у тях и съм оставала с добри впечатления и от обстановката, и от посрещането. Баща ми дори е въртял нещо като бизнес с тях. Според вас щеше ли да се хване, ако го лъжеха или крадяха, или ако не смяташе, че са добри хора?!
Наистина има цигани, които са си типични МАНГАЛИ, но и такива, които са повече от някои българи! И сега ако ми кажете, че не съм истинска българка... :lol: . Просто съм видяла достатъчно и съм се убедила, че не всички цигани са еднакви!
PROVOCATIVE
02-17-2010, 16:55
Вижте сега,тфа си е мое мнение,няма нужда да се нахвърляте. Всеки мисли по различен начин,нали така? ;]
PROVOCATIVE
02-17-2010, 16:58
А малко ли българи са били нападани от българи, а малко ли момичета са били изнасилвани от българи. Просто защото са цигани и се отделя такова голямо внимание подобни случаи.
Не са малко нападенията от българи НАД българи. Но определено са по малко от циганските нападения над българите!
Освен това... предполагам знаете,че циганите не са само в България - има ги на много места. Но някъде другаде да сте чули да се оплакват от тях? Не! Но не защото са по-добри или по-различни ,а защото там държавата знае как да се оправят с тях.
Живеем в България,а българите имат по-малко права и повече задължения от всеки един циганин тук!!!
Ако вие ги толерирате като нормални,равни на нас хора,защо тези нечистоплътни,нахални,мизе рни форми на живот не се подчиняват на същите закони като нашите!
---
Защото малките циганчета вървящи по улиците и просещи могат да те гонят от централна гара в Пловдив до НДК-то София и ако не им обърнеш внимание я ще си изядеш някоя псувня,я ще ти се изплюят в лицето...
:)
:grin: а така Криссскееее :-) :-)
DevilWish
02-17-2010, 17:06
Вижте сега,тфа си е мое мнение,няма нужда да се нахвърляте. Всеки мисли по различен начин,нали така? ;]
Беше коментирала след моят пост "България над всичко".Добре нека да е над всичко, но това не значи, че трябва да сме слепи.Дай да кажем всичките българи са страхотни.. пък не е така.Да не би затворите да са ни пълни с чужденци?Не.С българи ;) Някой хора прекаляват с фанатизма си ;)
xXTOXiCXx
02-17-2010, 17:16
Беше коментирала след моят пост "България над всичко".Добре нека да е над всичко, но това не значи, че трябва да сме слепи.Дай да кажем всичките българи са страхотни.. пък не е така.Да не би затворите да са ни пълни с чужденци?Не.С българи ;) Някой хора прекаляват с фанатизма си ;)
С българи са пълни,щото нашето правителство мангалите не ги затваря... иначе за българските престъпници място нямаше да има! ;ss ;x
----
Sunshine, нали знаеш,че хората които винаги изразяват най-силно собствено мнение и убеждения винаги биват оплюти :-) :-) :-)
TheSickMind
02-17-2010, 17:37
ОМГ, не слагайте циганите под общ знаменател!!
Аз познавам цигани, които струват в пъти повече от някои българи. Например: едно приятелско семейство. Цигани, ама с честни пари са си построили къща и са чисти, наистина чисти и много подредени! Не веднъж съм ходила у тях и съм оставала с добри впечатления и от обстановката, и от посрещането. Баща ми дори е въртял нещо като бизнес с тях. Според вас щеше ли да се хване, ако го лъжеха или крадяха, или ако не смяташе, че са добри хора?!
Наистина има цигани, които са си типични МАНГАЛИ, но и такива, които са повече от някои българи! И сега ако ми кажете, че не съм истинска българка... :lol: . Просто съм видяла достатъчно и съм се убедила, че не всички цигани са еднакви!
Не става въпрос за това дали са честни, чисти, подредени и т.н. Циганите просто са една по-нисша раса...
PROVOCATIVE
02-17-2010, 17:49
Не става въпрос за това дали са честни, чисти, подредени и т.н. Циганите просто са една по-нисша раса...
+++
xXTOXiCXx
02-17-2010, 18:17
+++
++
Edit: Ако може въобще да се нарече раса!
BlueFace
02-17-2010, 19:16
+++
++
Какво ви дава правото да се мислите за толкова висши? :?
имали някъде намесен..циганин по-добре да не гледам темата..за квото и да се отнася - цинанина е боклук и боклук си остава !!!!!!
xXTOXiCXx
02-17-2010, 19:25
+++
++
Какво ви дава правото да се мислите за толкова висши? :?
Това,че сме от нормални семейства,които си изкарват ПАРИТЕ С ТРУД!!! :D :-)
BlueFace
02-17-2010, 21:02
И аз съм от такова семейство и какво от това?Защо си мсилите ,че няма цигани които си изхранват прехтраната с честен труд?Защо сте толкова тесногръди ? :?
Sladurcho
02-17-2010, 21:05
Освен да ти пожелая успех в л*пането на черния му .... Друго не мога да ти пожелая... Малко са ти българите че на цигани налетя и кат е от някъв смотан цигански орк. к'во ?! Какво си пожела да получиш... ми освен след 4 години да си с 4 чавета друго не можеш :-x :-x :booooomb: :smt067 :smt067 :smt061
FromAutumToAshes
02-17-2010, 21:41
И аз съм от такова семейство и какво от това?Защо си мсилите ,че няма цигани които си изхранват прехтраната с честен труд?Защо сте толкова тесногръди ? :?
Братле откажи се бе просто няма смисъл, не виждаш ли оО Не искам да обиждам никого, но хората тук (тези които писаха в темата имам предвид) доста от тях са... как да го кажа, мислят се за повече от колкото всъшност са :) Ти им изказваш личното си мнение по въпроса подкрепено с аргументи, а те мападат за външем вид и предпочитания в музиката, за какво говорим просто ? Но здраве да е, к'во ти пука, ти нали си знаеш, че не си като тях ;)
Тука не става въпрос за расизъм, защото това да мразиш циганите не е расизъм. Т'ва си е вродено във всеки едни човек по света. Никой на този свят не обича цигани. Особено българските мазни цигани. :-x 8) :? :(
TheNewReligion
02-17-2010, 22:36
В голяма грешка си. Със секса има и подарък! Само сега...(добре, де..винаги си е било така) Една-две срамни въшчици И ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА! Трипер.
И кой нормален човек по дяволите иска да има нещо общо с циганин ? :shock: Камо ли да прави секс или нещо такова. Махнете се с вашите изцепки. Като онея по телевизията - българско момиче се влюбва в циганин (олигофренска работа) и след т'ва се хвърлят пред влака, щото родителите не одобрявали любовта им :shock: Просто не мога да си го представя да се влюбя в циганка. Някак си нечовешко е.
xXTOXiCXx
02-18-2010, 03:26
Не искам да обиждам никого, но хората тук (тези които писаха в темата имам предвид) доста от тях са... как да го кажа, мислят се за повече от колкото ВСЪЩНОСТ са :)
Хм... кой си и какъв си за съдиш аз или тя колко струваме..., : )
До сега съм установила ,че определено имаш ужасен правопис ** и моя не е перфектен ама ти изби рибата! ** и.. определено не си от най-привлекателните момчета ,които съм срещата...
както и да е хайде без лични нападки.!
Кажете ми всички само едно!!! Всеки един от тези,които защитава правата на,,,въпросната ... хм., /раса/ .. .. БИ ЛИ СЕ ОЖЕНИЛ ЗА ЦИГАНИН/ЦИГАНКА?!?!?!!
BlueFace
02-18-2010, 05:13
Не искам да обиждам никого, но хората тук (тези които писаха в темата имам предвид) доста от тях са... как да го кажа, мислят се за повече от колкото ВСЪЩНОСТ са :)
До сега съм установила ,че определено имаш ужасен правопис ** и моя не е перфектен ама ти изби рибата! ** и.. определено не си от най-привлекателните момчета ,които съм срещата...
Кажете ми всички само едно!!! Всеки един от тези,които защитава правата на,,,въпросната ... хм., /раса/ .. .. БИ ЛИ СЕ ОЖЕНИЛ ЗА ЦИГАНИН/ЦИГАНКА?!?!?!!
Аз не бих ,просто защото не съвпадат с предпочитанията ми за момичета :) Но това далеч не означава ,че всички от тях са крадци изнасилвачи , мръсни,долни и тъпи ;) Аз и за негърка не бих се оженил ,защото си падам по момичета с бял цвят на кожата ,но негрите не са по-нисша раса от нас ,ние с нищо не сме по-добри от тях.
Това ,дали би се оженил за някого или какъв е външният му вид ,изобщо не е критерии за стойността му като човек или умствените му възможности.
Аз пак ще пробвам да ви го набия в главите-Мразя циганите които крадат,изнасилват и са в тежест на обществото ,но понеже не познавам всички от тях не мога да кажа ,че всички са такива и не мога да си вадя умозаключения за тях!!!!
Всички на тази земя се раждаме равни и имаме шанс да се образоваме ,да бъдем полезни и достойни за уважение.Някой хора се възползват,други не.Такива хора има от всички раси.
Човек можеш да го съдиш след като го опознаеш или имаш някакви основания.Ето ние се нападаме на база коментарите си.Но момчето което харесва авторката не го познаваме следователкно не можем да го съдим.Айде със здраве!
Goebbels
02-18-2010, 08:57
Ти си позор за нацията, курво. По-добре мъртва отколкото да родиш мангали.
Аз не бих ,просто защото не съвпадат с предпочитанията ми за момичета :)
Това ми звучи като...хм..преценяване по външния вид. Не би се оженил да негърка, защото не харесва тъмнив цвят на кожата...мне това не е преценка по външен вид въобще.
Защо изключваш възможността някоя циганка (от тези с по-бяла кожа) да ти хареса и да се ожените като си толкова широко скроен, а директно одрязваш "НЕ бих" :-o
BlueFace
02-18-2010, 10:08
Аз не бих ,просто защото не съвпадат с предпочитанията ми за момичета :) [/i]
Това ми звучи като...хм..преценяване по външния вид. Не би се оженил да негърка, защото не харесва тъмнив цвят на кожата...мне това не е преценка по външен вид въобще.
Защо изключваш възможността някоя циганка (от тези с по-бяла кожа) да ти хареса и да се ожените като си толкова широко скроен, а директно одрязваш "НЕ бих" :-o
[i]Нарочно ли играеш ролята на слабоумна ??Все повече започвам да се съмнявам....
Мисля ,че ограничената ти главица може да направи разлика между уважение към едно човешко същество и любов.Аз няма да се оженя за циганка/негърка ,защото не ме привлича.В една връзка трябва да ти е комфортно с човека до теб и всеки има своите предпочитания за външен вид и характер :)
Аз мога да не се женя за тях ,но ако не са от типажа -тъпи,долни ,крадливи,изнасилващи мангали ,които са само в тежест на държавата,ще имам уважение към тях и няма да ги причислявам към общоприетият знаменател.
П.П. Аз искам когато съм с някое момиче да ми е добре и имам предпочитания към външният вид.Да,той далеч не е всичко ,но все пак играе роля :) Но моят начин на милсене не е като твоя ,защото ти когато кажеш на един човек грозен ти прибавяш и думи като тъп и задръстен,а умствените възможности и социалния статус на човек нямат нищо общо с неговият външен вид!
Надявам се този път да помислиш върху нещата които съм написал вместо веднага да цитираш първото изречение на 15 реда пост ;)
П.П.2 ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТОВА ДА ПРЕЦЕНЯШ ХАРАКТЕРА И КАЧЕСТВАТА НА ЕДИН ЧОВЕК ПО ВЪНШНИЯ ВИД И ТОВА ДА ПРЕЦЕНЯШ ДАЛИ ТОЙ ТЕ ПРИВЛИЧА КАТО ЧОВЕК С КОЙТО БИ ИМАЛ СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ!
FromAutumToAshes
02-18-2010, 10:36
За никакъв не се мисля :) По-скоро питай твоята дружка, за съдене и т.н. . Всички видяхме какво написа за мен (не че ме интересува какво мисли за мен, просто ми стана смешно как без да ме познава ни най-малко направи такива велики заключения, за което и се чудя още)
За правописа ми никога и не съм твърдял, че е перфектен :) Но в случая просто съм объркал копчетата ш-щ (едно до друго са, не че има смисъл да се защитавам по този въпрос). За външен вид също не съм казвал, че съм красавец или каквото и да било. И това беше супер несвързано с темата от нейна страна както в момента и от твоя, но това е друга тема.
И да отговоря и на последния ти въпрос - да и аз не бих се оженил за циганка. За много момичета/жени не бих се оженил, но това значи ли, че ако те са добри, съвестни и почтени хора не трябва да бъдат уважавани? Глупав въпрос от твоя страна. Това обаче се превърна в абсолютно безсмислен разговор или по-скоро спор и остри нападки от едните към другите, така че спирам с писането в темата. Живи и здрави
ДА, слабоумна съм!
А сега УМРЕТЕ и двамата :lol: В тежест на света сте. Не заслужавате да дишате НАШИЯ въздух :lol:
(Добре ли се изразих за 3 реда?)
bratignat
02-18-2010, 10:46
За женитба незнам, защото по принцип не си падам, но ако мацката има възпитание и нещо в главата със сигурност бих се хванал с нея.
Мисля, че въпросът повече опира до възпитание. Цигани отделени от средата им, ако са израстнали сред хора, които практикуват нашия морал, не са по-различни от нас. Както писах и преди - не познавам свестен циганин, но не изключвам съществуването му. Също така, като малък мразех от дън душа турците заради турското робство. Като чуех турско и се изприщвах. Няколко пъти обаче, бях в Турция и доста се размина от представите ми. В големите си градове хората са космополити. В провинцията са крайни. Също така един турчин беше спасил баща ми, така, че мога да кажа едно - навсякъде има лекета, но има и печени хора. Но предрасъдъците с нищо не помагат.
П.П. Виждал съм една унгарска циганка, която имаше класическо образование и маниери, които малко хора имат в днешно време. А за външният и вид - би скрила всшка една бяла жена в малкият си джоб - смугла кожа, нежни черти, слаба, но сякаш ваяна от черен мрамор. Което не значи, че българките не си ги бива, просто искам да кажа, че има и изключения.
BlueFace
02-18-2010, 10:47
И ето ние седим и говорим кой бил грозен и кой не ... Когато ние кажем ,че някой е грозен ние изразяваме собствените си възгледи за човека.За някого другиго този човек ,който за нас е непривелекателен,може да е красив :) Спорът на тема външен вид е излишен поради това ,че красотата е относително нещо ,защото всички сме различи и имаме различни мнения.А да не говорим ,че тази тема няма нищо общо с това дали един човек е боклук/ изнасилвач/ задръстеняк и т.н. ,защото това не се определя от външният вид. :)
Еми ако го обичаш...ддз :(
Еми ако го обичаш...ддз :(
BlueFace
02-18-2010, 10:56
ДА, слабоумна съм!
А сега УМРЕТЕ и двамата :lol: В тежест на света сте. Не заслужавате да дишате НАШИЯ въздух :lol:
(Добре ли се изразих за 3 реда?)
Много добре се изрази и за пореден път доказа моята правота ;) Благодарен съм ти.мисля ,че спорът е приключен :)
П.П.Ако се чудиш как доказа,че съм прав ще ти отговоря: неспособността да ми отговориш интелигентен пост, в който да представиш доказателства ,че абсолютно всички цигани са долни ,мръсни и т.н. ,го доказа.
Ти с всяко свое изречение показваш все повече и повече колко си прост.
На мен ми е НАПЪЛНО ясно, че 1 на 1000 мангала става за нещо (да не кажа заслужава да живее), но това по никакъв начин не ме спира да нарека мангалите като цяло НАПАСТ и БОКЛУК, тъй като 99.9% от тях са си такива. Този 0.01% не може да ме накара да ги нарека по друг начин, и да не ги слагам под общ знаменател. Дори дете в детската градина ще зацепи, че 99.9 е доста голям процент и дори детето ще разбере защо ги слагам под общ знаменател в случая.
И както казах УМРЕТЕ заедно с тези 99.9% МАНГАЛИ.
PROVOCATIVE
02-18-2010, 12:09
Братле откажи се бе просто няма смисъл, не виждаш ли оО Не искам да обиждам никого, но хората тук (тези които писаха в темата имам предвид) доста от тях са... как да го кажа, мислят се за повече от колкото всъшност са :) Ти им изказваш личното си мнение по въпроса подкрепено с аргументи, а те мападат за външем вид и предпочитания в музиката, за какво говорим просто ? Но здраве да е, к'во ти пука, ти нали си знаеш, че не си като тях ;)
Опа,малко се пообърка май май,а? .... Ние сме тези,които си изказваме мнението (против циганите като цяло) :smt064 , а вие сте тея който го успорват и ни КРИТИКУВАТ едва ли не ЧЕ НЕ УВАЖАВАМЕ МАНГАЛИТЕ! Божичкоо.....нямам думи просто! ОБИЧАЙТЕ СИ ЦИГАНЕТАТА, ЖЕНЕТЕ СЕ ЗА ТЯХ, ХОДЕТЕ СИ С ТЯХ, ЗАЩИТАВАЙТЕ СИ ГИ! НО ПОНЕ НЕ НИ КРИТИКУВАЙТЕ,ЧЕ МИСЛИМ ПО ТОЯ НАЧИН И ЧЕ НЕ СМЕ КАТО ВАС! пфффффффффффффффф................ ...... :smt046
PROVOCATIVE
02-18-2010, 12:12
Ааа...и малко извън темата ... 10 пъти повтори как някой си там гледал само външния вид ....Да не се засегна нещо :D
Wildchildd
02-18-2010, 12:22
Как циганин ве, беги на кладата да се убие с камъни, да правиш секс с мангал е се едно да се чукаш с маймуна, даже маймуните са по-чисти същества.Избивай си мислите за мазни цигани от главата и ходи си намери човек за е**не.
Подкрепям.
sladurch0
02-18-2010, 12:24
хеии има много други мъже в които можеш да се влубиш махаи го тоя мангал тфа не са хора :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071
LetItRain
02-18-2010, 12:52
8-) :lol:
FightMySelf
02-18-2010, 15:04
Най гадното нещо е Българка със циганин. Вие сте срам бе, как може да имате нещо общо с подобно същество ? Единствената им цел е да си угодат на кура и после да говорят как ебат Българки, а тй ще бъдеш осквернена до живот след секс с подобна същество :smt093
Преди да прочета пост-а на авторката си помислих за любов с циганин.. По принцип ги мразя и не бих приела подобно нещо, но пък всички знаем, че любовта си е любов.. А ти говориш за секс!? Добре, не те ли е гад??? Нямаш ли поне малко срам?? Не уважаваш ли себе си!? Ебаси, толкова ли няма останали българи, че до циганите стигна??
xXTOXiCXx
02-18-2010, 17:06
И ето ние седим и говорим кой бил грозен и кой не ... Когато ние кажем ,че някой е грозен ние изразяваме собствените си възгледи за човека.За някого другиго този човек ,който за нас е непривелекателен,може да е красив :) Спорът на тема външен вид е излишен поради това ,че красотата е относително нещо ,защото всички сме различи и имаме различни мнения.А да не говорим ,че тази тема няма нищо общо с това дали един човек е боклук/ изнасилвач/ задръстеняк и т.н. ,защото това не се определя от външният вид. :)
А мангалите са отблъскващи и на външен вид и действията им са отблъскващи :D
Обобщено: Гнусни същества!
-----
Едит: А ти и твоя колега с какво право тогава си позволявате да наричате Dopeass слабоумна и FromAutumToAshes да си позволява да казва на мен и PROVOCATIVE ,че се имаме за повече от колкото струваме .., : )
:lol: :lol: :lol:
BlueFace
02-18-2010, 17:44
-----
Едит: А ти и твоя колега с какво право тогава си позволявате да наричате Dopeass слабоумна и FromAutumToAshes да си позволява да казва на мен и PROVOCATIVE ,че се имаме за повече от колкото струваме .., : )
:lol: :lol: :lol:
Еми защото е вярно.Защото тука ми цитирате някакви проценти и небивалици за които нямате никакви доказателства.Dopeass пише 99.9 процента от циганите били мръсни,долни боклуци.От къде ги взе тези данни?Аз лично не вярвам да си водила някакви проучвания ,за да разбереш.
Но,ок,нека предположим,че хипотетично си права и наистина само 0.01 % са нормални ,хубави хора.От къде знаеш ,че момчето за което говори авторката не е от тях??Познаваш ли го??
Повечето цигани са напаст ,която трябва да се заличи ,но не можем да съдим едно частно лице без да го познаваме ,защото може да се окаже ,че сме грешали.
Това е въпрос на принципи за мен тези предразсъдици и расизъм са признак на слабоумие :) Все едно в класа ти да има момче от ромски произход и ти без да го познаваш веднага да му сложиш етикета "долен мангал".Първо опознаваш човека ,след това го съдиш,но вие сте прекалени "зрели" ,за да го осъзнаете !
Не ми се спори повече ,защото на твърдоглавите хора и каквото и да им кажеш , дори и доказателства да им дадеш ,пак ще го отрекат ;) Айде със здраве и се надявам някой ден да се осъзнаете :)
BlueFace
02-18-2010, 17:52
-----
Ето нещо което пропуснах в последният си пост.
Претендираш ,че не се имаш за повече от колкото си ,а директно обобщаваш- "гнусни същества"
Твоето мнение не е мнението на всички хора.От къде знаеш ,че примерно ти за някой хора не си отблъскваща и гнусна?? Всичко е относително ,когато говорим за красивото и грозното.
Аз също не съм привлечен от външният вид на мангалите ,но не мога да наложа мнението си по простата причина ,че има още милиони хора които сигурно не споделят мнението ми ;)
moon_flower
02-18-2010, 17:55
За каква любов говориш като тя ясно каза,че от него само секс може да получи?
До авторката:Като е само за секса,вземи си намери един българин или ако ще турчин,само не циганин бе..какви сте такива хора с най-долната паплач да се захващате..
Претендираш ,че не се имаш за повече от колкото си ,а директно обобщаваш- "гнусни същества"
Твоето мнение не е мнението на всички хора.От къде знаеш ,че примерно ти за някой хора не си отблъскваща и гнусна?? Всичко е относително ,когато говорим за красивото и грозното.
Аз също не съм привлечен от външният вид на мангалите ,но не мога да наложа мнението си по простата причина ,че има още милиони хора които сигурно не споделят мнението ми ;)
Никой не се опитва да наложи мнението, толкова ли простият ти мозък не го осъзна. Просто СПОДЕЛЯМЕ мнение, не го НАЛАГАМЕ, за разлика от теб, който коментираш и оспорваш всяко едно мнение в тази тема.
Другото, което е човек, който е все още във фазата "всичко е относително, може да е така, а може и да не е, и от къде знаеш, че някъде по света няма еди си кво" не може да е на повече от 17 години. Така, че не се прави на много голям, умен и т.н. защото лъхаш на ясла от далеч.
PROVOCATIVE
02-18-2010, 18:09
Никой не се опитва да наложи мнението, толкова ли простият ти мозък не го осъзна. Просто СПОДЕЛЯМЕ мнение, не го НАЛАГАМЕ, за разлика от теб, който коментираш и оспорваш всяко едно мнение в тази тема.
Другото, което е човек, който е все още във фазата "всичко е относително, може да е така, а може и да не е, и от къде знаеш, че някъде по света няма еди си кво" не може да е на повече от 17 години. Така, че не се прави на много голям, умен и т.н. защото лъхаш на ясла от далеч.
:razz: подкрепям 8) ае аз напускам малоумния спор и оставам защитниците на мангалите да си говорят кфото искат,щото честно казано ми дреме на оная работа кво е мнението ви :*
BlueFace
02-18-2010, 18:17
А ти искаш да ми кажеш ,че знаеш отговорите на всички въпроси във вселената,познаваш всички хора ,знаеш всеки един човек дали е умен,тъп и т.н. ?
А не , ти не си налагаш мнението.Ти само псуваш хората даже им казваш да умрат ,но си толкова зряла...Даже го доказваш с коментара ти ,че момчето щом е грозно е тъпо и задръстено.
П.П. Да , аз наистина съм почти на 17 и имам още много да съзрявам ,но и ти не изоставаш.Много лошо ако си 18+ .
Спорът е излишен.Нито аз нито ти ще се съгласим с другия ,така че можем само да продължаваме да изписваме страници в спам и с нищо да не помагаме на авторката .Безброй пъти изказахме позициите си ,нищо не се промени ,нека спрем ;)
А ти искаш да ми кажеш ,че знаеш отговорите на всички въпроси във вселената,познаваш всички хора ,знаеш всеки един човек дали е умен,тъп и т.н. ?
Никога не съм го казала, почнахте и да си измисляте.
щом е грозно е тъпо и задръстено.
копирай ми къде съм написала, че щоме грозен, значи е тъп и спирам да пиша.[/i]
xXTOXiCXx
02-18-2010, 18:53
-----
1st Аз изказвам мнение., не го налагам. Така мисля аз ...
2nd не мисля.. СИГУРНА съм,че не съм ... :P **няма да се впуска в подробности,че ще ме обвините в нарцисизъм накрая**
3rd Аз съм просто от тези милиони хора,които не споделят мнението ти,че мангалите са нормални хора ;д И не виждам защо продължаваш за спориш за това като знаеш,че И ТИ няма да наложиш мнението си!
4th Щом така ги ПРИЕМАШ .. защо по .. ляляля ... ;д ги наричаш мангали а не роми,цигани или както там е учтиво :D
5th ако не се лъжа преди 3 поста каза ,че не ти се спори повече... обаче продължаваш да намилаш.. : )... тааа... Какво правиш още тук не разбирам?! :lol:
BlueFace
02-18-2010, 18:55
ако това на ава си ти...помисли пак кой е смотан
Не си използвала тъп ,а смотан.Грешката е моя ;) Той за теб е грозен и ти му залепяш етикета смотан,не ми изглежда редно просто.
Другото, което е човек, който е все още във фазата "всичко е относително, може да е така, а може и да не е, и от къде знаеш, че някъде по света няма еди си кво"
Не си измислям.Аз така разбирам поста ти.За теб нищо не е относително и знаеш всички отговори. :)
П.П. Надявам се наистина вече да спрем да спамим :)
FromAutumToAshes
02-18-2010, 18:56
Явно ще трябва да го цитирам отново ...
И пак ще се повторя... Извън всякакъв спор (просто вече ми писна) много държа да аргументираш тези си изводи за мен :) И не просто защото става дума конкретно за мен, но най-вероятно отсъждаш така с лека ръка и за други хора. Има и трети вариант просто за да ме подразниш (което не се получи) или де да знам какво още да изпъкнеш по някакъв начин (макар единственото с което да изпъкваш в този случай е глупост). Разбира се това са просто предположения, отговора няма как да знам при положение, че изобщо не те познавам.
Но от този и повечето ти коментари личи единствено ниска култура (освен ако не се правиш нарочно на незряла) и както казаха.. ако си 18+ много жалко.
П.С. - това вече наистина ми е последния пост... просто ще се надявам да прочета един смислен отговор от твоя страна :)
BlueFace
02-18-2010, 18:58
Тук съм ,защото продължавате да ме питате въпроси :)
Ти явно не се вглеждаш в постовете ми ;) Наричам мангали само тези които са от типажа-крадливи ,мръсни,в тежест на обществото ;)
Вече наистина смятам да напусна темата :)
xXTOXiCXx
02-18-2010, 19:07
П.С. - това вече наистина ми е последния пост... просто ще се надявам да прочета един смислен отговор от твоя страна :)
Ако след малко не цъфне още някой пост па те на...,!
Знаете ли колко е смешно и двамката само да повтаряте как това ви е последния пост и след малко да продължавате да задълбавате ..., !
Оставам с впечатление,че интригите ви доставят удоволствие! :lol:
++ това не забелязвате ли,че има и други,които застават срещу моето мнение но аз тях не закачам .., : ) Помислихте ли си защо всички се нахвърляме точно върху вас? Защото вие най-нагло си позволявате да превръщате един обикновен спор в национален проблем... :)
zZzZzZzZz Банални ми ставате вече.,! Измислете поне нещо ново,че да ми е интересен този спор! :lol:
Аз спирам да пиша, защото :razz: :razz: нямам думи просто. Не ми се занимава с лапета. Аз казвам едно, обеснявам...те си знаят своето. Да нарекла съм го грозен и смотан и не го отричам. Но не съм казвала, че ЩОМ е грозен, ЗНАЧИ е еди какъв си (което вие имате в предвид).
Моля ви не ми отговаряйте на поста, както казах не ми се занимава вече :lol: :lol:
maybeline
02-18-2010, 19:36
като видях заглавието се приготвих да храня ама като видях,че е е*авка.. :lol:
Goebbels
02-18-2010, 19:44
мангалозащитниците, защо не си вземете 2-3 ромчета у дома да си ги интегрирате, но на думи в нета е лесно нали, боклучета.
Да интегрираш мангал е все едно да интегрираш лайно в сутрешната си закуска
krem4et0
02-18-2010, 19:45
Стига по темата. 2 свестни мнения на кръст в 10 страници. Престанете!