PDA

View Full Version : Малко помощ :(

expose69
02-16-2010, 03:56
Искам да питам понеже преди няколко дни ми беше първият път обаче стана някак си мн неочаквано и бързо и не помислих за последствията..правихме опит за 1 път ,защото не се получи не можа да ми влезе а някъде само до половината.Без презерватив ,той свърши веднъж ппреди опита за проникването с член а не само с пръст ,но не е попадало сперма в мен...след което ми каза ,че няма страшно да е попаднала сперма в мен защото съм го била :* там..проблема е ,че дори не знам дали съм отворена.Той каза,че изобщо няма как да е станал гаф ,вие какво мислите не мога да изчакам 14 дни за тест защото съм мн притеснена... :(:(

inlove9006
02-16-2010, 04:46
А след като е свършил пак ли сте опитвали?

Bukmop
02-16-2010, 07:23

мда като момчето свърши по каналите остава сперма и лека полека си излиза такаче .... мислете е Презервативи колкото искаш има ...

Everytime
02-16-2010, 11:53
той тоя тфоя да не е акушер гинеколог..

Wikzinka
02-16-2010, 11:56

мда като момчето свърши по каналите остава сперма и лека полека си излиза такаче .... мислете е Презервативи колкото искаш има ... +1

wenDy92
02-16-2010, 11:58
ами така както го разказваш (аз честно казано много не разбрах от формулировката на разказа ) май ще трябва да изчакаш 14 дни за тест. Първо няма значение дали ти е първи път, или втори или 20ти... , второ: това, че си го :* (целувала/духала предполагам?!) каква гаранция ти дава :shock: Трето: ако не се е избърсал/измил след като е свършил и преди да продължите също е възможно да стане гаф... така че колкото и да не ти се чака 14 дни за тест ще ти се наложи. В крайна сметка никой не е ясновидец за да ти каже с точност

SmilezZz
02-16-2010, 13:39
ами така както го разказваш (аз честно казано много не разбрах от формулировката на разказа ) май ще трябва да изчакаш 14 дни за тест. Първо няма значение дали ти е първи път, или втори или 20ти... , второ: това, че си го :* (целувала/духала предполагам?!) каква гаранция ти дава :shock: Трето: ако не се е избърсал/измил след като е свършил и преди да продължите също е възможно да стане гаф... така че колкото и да не ти се чака 14 дни за тест ще ти се наложи. В крайна сметка никой не е ясновидец за да ти каже с точност

++
Но аз лично не разбрах..Но иначе може да изпиеш Ескапел - но ако вече не са минали 3 дена..
Но предполагам,че ти няма нищо.. 8)

ReachlessGirl
02-16-2010, 13:42
много точно казано .. ++

BiGBaDWolF
02-16-2010, 15:13
За друг път да си знаеш ''ЕСКАПЕЛ'' СЛЕД СЕКС (като в рекламата :D )

LambOfGod
02-16-2010, 15:53
На колко си години? А приятелят ти на колко е години? А акъл имате ли? Винаги носи със себе си един кондом, след седем дни си направи тест за бременност и се моли да е отрицателен... Друго не мога да кажа, освен ":* ПуУу мУцУнКИиИ"... :/
И реално шансът да си бременна (ако въобще те е отворил) е малък, но го има...

HotSexyDoll
02-21-2010, 09:45
и ние с моя така сме правили

gandalfepi4
02-21-2010, 10:05
Първо-гаджето ти е идиот, който не знае нищо за спермата си

Второ-да направи си тест, защото не ние ще сме виновни за тийн-бреммеността ти ако нещо е станало (винаги може):x

Doga
02-21-2010, 11:41
Вие сте много тъпи бе,как може да правите секс без да знаете абсолютно нищо....то не само да вкарваш и изкарваш и да се клатиш...пък и като слушам приятеля ти,много разбира,много ясно,че така ще ти каже,май само му се е еб**о на човека

Wasilewaa
08-29-2010, 09:17
[quote=inlove9006]А след като е свършил пак ли сте опитвали?

мда като момчето свърши по каналите остава сперма и лека полека си излиза такаче .... мислете е Презервативи колкото искаш има ...

++++++

FreakBitch
08-29-2010, 12:35
Тя не може едно смислено изречение да каже, тръгнала секс да прави. :(
И как така не знаеш дали те е дефлорирал? .. Кръв имаше ли? А болка?

FunkyBoy
08-29-2010, 12:48
така си го разказала, че нищо не разбрах, за да мога да ти помогна :?

Wasilewaa
08-29-2010, 12:52
Не знаеш пика ли ти се, ебе ли ти се....