View Full Version : Аз и ти той и тя ..
BiGBaDWolF
02-16-2010, 15:43
С колко човека от форума се познавате лично и с кой искате да се запознаете ?!? :)
Ми с от 3-5
А с тези които искам да се познавам.. Вече не влизат ;) MakeMeLaugh може би.. ии нз..Имаше преди страшно много стойностни мацки,но не влизат :(
с четирима се познавам :oops:
пък на др въпрос не мога да отговоря :D
ReachlessGirl
02-16-2010, 15:50
С тези, с които съм искала да се запозная съм го направила (единия от тях даже си е само за мен <3) .. :oops: :oops: :-)
Жалко, че има и такива, които просто са ми много далече и няма как да се видим, но въпреки това си поддържаме връзка ..
п.с. На последък съм мернала и още няколко, но няма да се издавам .. [-o<
Everytime
02-16-2010, 15:54
във тоя сайт всички са ми непознати . ьаьх.. мда така е :D , тука влизам да прегледам да се посмея и пък ако има въжможност и запознанство :)
nezabelejimata
02-16-2010, 16:59
Хмм довър въпрос ... Познавам се с 5,6 човека. А искам да се запозная или по точно да се видя с ужасяващо много хора. Има стряхотни хора в тоя форум ама естествено има и егати отрепките. Абе ако има някаква среща и ако мога да дойда ще е много хубаво ама това е почти невъможно за жалост :( :-) :-) :-)
playboyche
02-16-2010, 17:01
Искам да се видя наживо и да се запозная с Хиларито ... [-o< [-o< =P~ :smt008
YouDontKnowMe
02-16-2010, 17:41
Знаем се с 2ма. Нямам против новите запознанства.
TsvetanVR
02-16-2010, 18:07
Ми.....сбирка? :)
във тоя сайт всички са ми непознати . ьаьх.. мда така е :D , тука влизам да прегледам да се посмея и пък ако има въжможност и запознанство :)
и аз така с никой не се познавам, но влизам защото има доста хубави и поучителни теми :) :) :)
revolver
02-16-2010, 18:22
С тези, с които съм искала да се запозная съм го направила (единия от тях даже си е само за мен <3) .. :oops: :oops: :-)
Жалко, че има и такива, които просто са ми много далече и няма как да се видим, но въпреки това си поддържаме връзка ..
п.с. На последък съм мернала и още няколко, но няма да се издавам .. [-o<
Аз лично с никой не се познавам ,защото съм далече от България,ама подаржах вразка с Хилари и Американеца.
Ехх,Иве помниш ли какви златни времена бяха тогава,ние звездното трио :razz: :razz: :razz:
BiGBaDWolF
02-16-2010, 19:17
Ми.....сбирка? :)
НЕМА ЛОШО..
asp1r1n94
02-16-2010, 20:02
С когото е трябвало съм се запознал 8)
Хмм довър въпрос ... Познавам се с 5,6 човека. А искам да се запозная или по точно да се видя с ужасяващо много хора. Има стряхотни хора в тоя форум ама естествено има и егати отрепките. Абе ако има някаква среща и ако мога да дойда ще е много хубаво ама това е почти невъможно за жалост :( :-) :-) :-)
И аз бих искал да се видим на живо скъпа :-)
8-)
с 2ма се знам
единия го чукам
Len4etyYyy
02-16-2010, 21:29
С никого :?
nezabelejimata
02-17-2010, 18:01
И аз бих искал да се видим на живо скъпа :-)
8-)
Ъъъъ кой е казал че аз искам :? :D :D спокс сифончо ако дойдеш в Бургас ще излезем ( ама не обещавам че много обещания станаха ) :-D
HotSexyDoll
02-21-2010, 09:35
малко са
roshlichka
02-21-2010, 19:04
амиии с 1
johnnybravo
02-21-2010, 21:40
Аз искам да се запозная от тука само с 2-ма...
П.п. защо ли си мисля, че revolver е синеоокия :o