View Full Version : Напълно раздвоена ...
sweetpunk
02-17-2010, 16:15
Здравейте! Не се надявам да ми помогнете, по простата причина, че не ме познавате! Пиша, защото може би има хора с проблем като моя или поне подобен, които са намерили решение!
При мен са замесени 3ма мисля, че някой се досещат за какво става въпрос! Чувствам се като героиня от сапунките, който мразя, който има еднакви сюжети и много сълзи ... :cry:
Не искам да нараня никой .. но в случея трябва да избирам между себе си и момчето с което съм в момента! Той е страхотен - мил, внимателен,супер сладък, но аз съм много силно увлечена от един негов съученик, който е голям веселяк, супер забавен, не особено внимателен и подщи пълна противоположност! Не искам да нараня момчето, с което съм, защото той наистина е страхотен, но не мога и да се боря с природата си .. Напълно раздвоена съм .. Моля, ако можете да дадете приличен съвет :oops:
fifinkathefreak
02-17-2010, 16:20
Познаваш ли другото момче добре?Знаеш ли какъв е в действителност?Направиш ли нещо прибързано,после може би ще съжаляваш.
Никой не може да отговори на твоя въпрос - всичко опира да индивидуалните ти нужди и преценка на качествата на партньора ти.Затова те съветвам да послушаш сърцето си,но едва след като проучиш ситуацията.
BeezyJey
02-17-2010, 16:22
Остани с сегашното момче.Другия само ще ти разбие сърцето.
Kukumqvka
02-17-2010, 16:28
Остани самичка бих казала аз :)
Така поне няма да измъчиш момчето с което си с сега.Поне ще си мисли,че не е заменен.И няма да нараниш себе си ,ако с другият не стане нищо?
ivcheto0o
02-17-2010, 16:29
сама каза 4е другото мом4е е пълна притивоположност,зна4и търсиш нещо което не намираш във връзката си.Според мен това е само временно привли4ане.Остани си с приятеля,не си разваляи хубавата връзка :)
sunshinepp
02-17-2010, 16:30
Остави ги и двамата . . :?
EmiKodaTiKaja
02-17-2010, 16:34
Здравейте! Не се надявам да ми помогнете, по простата причина, че не ме познавате! Пиша, защото може би има хора с проблем като моя или поне подобен, които са намерили решение!
При мен са замесени 3ма мисля, че някой се досещат за какво става въпрос! Чувствам се като героиня от сапунките, който мразя, който има еднакви сюжети и много сълзи ... :cry:
Не искам да нараня никой .. но в случея трябва да избирам между себе си и момчето с което съм в момента! Той е страхотен - мил, внимателен,супер сладък, но аз съм много силно увлечена от един негов съученик, който е голям веселяк, супер забавен, не особено внимателен и подщи пълна противоположност! Не искам да нараня момчето, с което съм, защото той наистина е страхотен, но не мога и да се боря с природата си .. Напълно раздвоена съм .. Моля, ако можете да дадете приличен съвет :oops:
еми или доброто или лошото момче зависи къв тип искаш
Трябва първо да опознаеш второто момче.
sunshinepp
02-17-2010, 16:58
Почти 17 .. не съм от 12 годишните сладурани, който не знаят къде ги сърби .. аз знам просто ш*бано увлечение и не мога да спра да мисля за това ...
Ама аз нещо за години да съм казвала? :-D
sweetpunk
02-17-2010, 16:58
На колко си години?
Почти 17 .. не съм от 12 годишните сладурани, който не знаят къде ги сърби .. аз знам просто ш*бано увлечение и не мога да спра да мисля за това ...
sweetpunk
02-17-2010, 17:01
Ама аз нещо за години да съм казвала? :-D
Обърках се :oops: :oops: :oops:
mOBSCENE
02-17-2010, 17:03
Моята ситуация беше почти същата..
Аз избрах момчето към което изпитвам нещо повече.
Тоест не моето..всичко се беше изчерпало както и да е..
Избери момчето ,с което искаш да си..все трябва да усещаш нещо по така към единия!
Сега съм щастлива ,той е щастлив..започна нашето `начало` :)
hopekiller
02-17-2010, 17:05
Ти сама каза, че съоченика е пълната му противоположност. Какво ще търсиш при него/ Няма смисъл, остани с твоя приятел - това е моменто изкушение, като го опознаеш - няма да ти е толкова интересен и няма да ти прави такова впечатление.
MaLkaTa_LaDy
02-17-2010, 18:07
Познаваш ли другото момче? Ако да, скъсай гаджето си. От думите ти личи, че искаш повече този, който не е с теб. Няма смисъл да оставаш с някого, когато искаш повече друг. Един вид изневеряваш на себе си и на него. Търси това, което ще се удовлетвори напълно. Явно е, че това не е сегашния ти приятел.
justonegirlwithonehope
02-17-2010, 18:26
Прецени с кой искаш да си повече и към кой имаш по-истински и силни чувства.Може би новият е само увлечение, защо да съсипваш връзката си, заради обикновен флирт ..
soul1199
02-17-2010, 18:42
сама каза 4е другото мом4е е пълна притивоположност,зна4и търсиш нещо което не намираш във връзката си.Според мен това е само временно привли4ане.Остани си с приятеля,не си разваляи хубавата връзка :)
sweetpunk
02-17-2010, 18:52
Познаваш ли другото момче? Ако да, скъсай гаджето си. От думите ти личи, че искаш повече този, който не е с теб. Няма смисъл да оставаш с някого, когато искаш повече друг. Един вид изневеряваш на себе си и на него. Търси това, което ще се удовлетвори напълно. Явно е, че това не е сегашния ти приятел.
Благодаря за съвета .. Честно казано започвам да се замислям, че наистина е едно увлечение и ако поговоря по - сериозно с моя нещата ще се оправят 8)
... остани си си със сегашния разбира се , след като го познаваш и е толкова върховен остани си с него .. другия мооже да ти разбие сърцето или пък въобще да не си паснете и така губиш и двамата : )
Sladurcho
02-17-2010, 21:23
Щом със сегашния не ти е толкова хубаво (не видях да го твърдиш) не мисля че трябва да си с него въпреки че е мил,внимателен и т.н. след като искаш неговия съученик бъди с него щом с него ще си по щастлива от колкото в момента няма какво да му мислиш. Кофти е че ще нараниш сегашния ти приятел но заслужава ли си да си с него само ей така и да го залъгваш и всичко останало
Остани с сегашното момче.Другия само ще ти разбие сърцето.
true and still inevitable.
Природа? Не можела да се бори с природата си? Каква ти е природата? Да те досърбява всеки път като видиш ново симпатичо момче?
Остави сегашния си, иди при новия. После ще се появи някой още по-забавен и весел.
Защо ви е толкова объркана ценностната система?
bratignat
02-18-2010, 08:33
На мен ми звучи, като да имаш симпатии към второто момче, а останалото да е самонавиване, и да се залъгваш , че много го искаш. Искаш го защото е забранен плод. Но ако веднъж само бъдеш с него, ще разбереш, колко си се прецакала. Не си заслужава, ако питаш мен. И има още нещо, особено важно за любовта - лоялност.
и двамата :lol: :lol: :lol:
Това е супер гадно.Била съм в положението ти.Най-добре ще е да ги зарежеш и двамата защото по думите,които казваш за момчето с което си сега личи че го харесваш,но харесваш и другото момче.Та ако скъсаш с приятеля си и тръгнеш с другия-сегашния ти приятел ще ти липсва,а ако останеш с гаджето си ще страдаш за другия.Затова най-добре да ги оставиш и двамата... :)
sweetpunk
02-18-2010, 13:37
Природа? Не можела да се бори с природата си? Каква ти е природата? Да те досърбява всеки път като видиш ново симпатичо момче?
Остави сегашния си, иди при новия. После ще се появи някой още по-забавен и весел.
Защо ви е толкова объркана ценностната система?
Хах, не знаеш нищо за мен .. и не си човека, който да коментира дали ме сърби или не .. След като нямаш какво да кажеш за проблема по - добре си замълчи .. А за ценностната ми система това си е моя работа! И какви по дяволите са тия знаменатели :?
Аз каквото имам да казвам, го казах :) Друг е въпросът, че на теб не ти харесва. Но твоята история е точно "хем ме боли, хем ме сърби, хем драго ми е"... Не съм виновна аз, че ти си объркано младо момиче и не знаеш как да се ориентираш.
Пък и ти не си човекът, който ще ми каже да си замълча. Нали е форум. Или мненията, които не ти допадат, са излишни?