View Full Version : Парите, момичетата и чувствата:)
hublotgeneve
02-17-2010, 17:38
Здравейте, как е ?:)
Реших да пусна темата, свързана с парите и момичетата. Имам пред вид тези, които само парите и колата гледат. Ясно е, че момчето трябва да е пич с кола и всички други неща, но се чудя има ли още момичета, които да обичат романтиката(наред с ходенето по яки места, харченето на големи суми и каквато друга гъзария се сетите.) Аз си признавам, че момичетата, които са били с мен, са гледали само колата и общо взето гъзарията, не ги упреквам, но ми се струва, че всичко стана много плитко - няма дълбочина на чувствата. Не могат ли да се съчетаят двете неща?
Вие кво мислие:)
ivcheto0o
02-17-2010, 17:42
Вси4ко зависи от 4овека,има и такива които само това гледат и такива които парите не ги интересуват. Аз никога не съм разбирала какво толкова бих спе4елила ако приятеля ми има хубава кола-има ,няма негова си работа...
justonegirlwithonehope
02-17-2010, 17:45
Всичко е до момичето, има хора и хора.Лично аз никога не гледам в едно момче парите.Първо характера, отношението му към другите и след това външния му вид, който не е толкова важен, но все пак .. нищо друго.Парите не са всичко в този живот, просто средство. : )
anyfany2
02-17-2010, 17:56
Има такива, естествено.. Но те вече са си изградили ценностна система, а с нея стават по-различни от другите. Това да си имаш свои си ценности, собствени, реално те правят човек. С всичко това просто исках да кажа, че има момичета, които гледат само очите на момчето - дали са искрени, гледат дали са щастливи с него и много други духовни и истински неща.
От цялото си сърчице ти желая да срещнеш такава девойка - направо си е находка (хи-хи) - ТЯ не само е романтична, тя е ценна, тя е истинска..
Не знам дали някой ще успее да схване написаното от мен. но като цяло чувствата са чисто и просто - необясними.
Айде, успехчета във всички начинания ! :---) :---) :---)
MaLkaTa_LaDy
02-17-2010, 17:59
Има всякакви хора. Аз например не обичам някакво момче да ми купува скъпи подаръци и да ме глези и т.н. Все едно, че аз не мога да го правя сама за себе си. Постави се ти като момче на моето място - някое момиче да ти купува скъпи подаръци... :lol:
SoStarstruck
02-17-2010, 18:01
^^Съгласна съм с горния пост (на anyfany2). Както много момчета търсят само секса,така и много момичета търсят само парите в отсрещната половинка. И двата пола си имаме слаби страни общо взето,дори повечето хора на днешно време са с такава развалена ценностна система,но си има и Стойностни хора с едно голямо "С". Щастливец е всеки,който попадне на такива .. А който не.. няма да е единствен,който е прецакан с гаден партньор. :)
Respect - Песен за любовта ..
SoStarstruck
02-17-2010, 18:05
Има всякакви хора. Аз например не обичам някакво момче да ми купува скъпи подаръци и да ме глези и т.н. Все едно, че аз не мога да го правя сама за себе си. Постави се ти като момче на моето място - някое момиче да ти купува скъпи подаръци... :lol:Чакай малкооо,напълно различно ее. :lol: :lol: Попринцип много момчета които аз познавам биха се издразнили ако момичето им купи скъп подарък,който те примерно не могат да си позволят да й върнат. Но едно момче да купи скъп подарък на момиче - в това няма нищо лошо,въпреки че според мен такива подаръци са за по-нататъшни и сериозни отношения. И въпреки всичко - значението на подаръка не е в цената,в похарчените пари,а в жеста. Мисля,че точно за това е темата. :wink:
smiirnoff
02-17-2010, 18:07
Винаги ще имам момичета, които да обичат романтиката и да не гледат единствено колата и парите.
Просто е.
В момента всичко така е устроено, че повечето момичета и момчета са се променили. Гледат материалното, не ценят душевното.
Сега така е 'устроен' светът.
НО винаги ще има от онези момичета и момчета, които да ценят душевността на човека до себе си, а не да се вманиачават по колите, парите и т.н.
Ако се търси там, където трябва, винаги ще се намери.
Просто човек не трябва да се предава!
^^ (ама какъв философ съм само :Д)
MaLkaTa_LaDy
02-17-2010, 18:28
Чакай малкооо,напълно различно ее. :lol: :lol: Попринцип много момчета които аз познавам биха се издразнили ако момичето им купи скъп подарък,който те примерно не могат да си позволят да й върнат. Но едно момче да купи скъп подарък на момиче - в това няма нищо лошо,въпреки че според мен такива подаръци са за по-нататъшни и сериозни отношения. И въпреки всичко - значението на подаръка не е в цената,в похарчените пари,а в жеста. Мисля,че точно за това е темата. :wink:[/b]
Това, че обществото е приело, че няма нищо лошо, не значи, че и аз трябва да го приемам. Момчетата и момичетата не са толкова различни като мислене, нито като качества. В този случай аз мисля като момче. Толкова ли е странно?
mArMaLaDkA
02-17-2010, 18:29
Абе, няма ли да спрете с мрънкането?
Като не ви изнася, продължавате с търсенето на човек и това е. Излизате си редовно, запознавате се с нови хора и нещата все нанякъде ще потръгнат.
Явно проблемът си е и в теб. Не може от сума ти момичета, все на теб да ти се падат най-повърхностните и глупавите, нали?
soul1199
02-17-2010, 18:54
това,4е си попаднал на няколко такива не зна4и,4е вси4ки гледат само парите :)
FiRe_LaDy
02-17-2010, 19:58
Аз лично никога не съм гледала колата или колко пари има момчето.Мисля,че ми е много под нивото да се интерисувам само от това.Не съм толкова повърхностна.Преди всичко поставям чувствата си,а след това останалите неща ... ако нямам чувства,а той е някакъв богат с хубава кола и иска да е с мен - не бих била с него само защото ще ме води навсякъде и ще ми купува всичко ... Случвало ми се е дори да бъда с момче,което има много пари,но като нямам интерес към парите .. разбрах много след като скъсахме и то от такива повърхностни и плиткоумни момиченца.
А и познавам момичета,които са каот мен и не гледат парите и колите ... но са малко.
ShawnMac
02-17-2010, 20:05
Момичета, които обичат романтиката вече няма.Всички гледат колата пачката, и да им купуваш разни боклуци и да ги черпиш постоянно.Тва е днешните жени не са нещо повече от к**ви.Може да си некъв романтик, обаче ако си гол като пушка с 2 лв в джоба, никоя нема те погледне.И не ги слушай кво ти разправят, слушай мен щот това което казвам е от опит. Като и размахаш кинтите пред очите и действа като стръв.Тва е истината, така че прави си изводите и ще избегнеш много разочарования.
Ебати глупавия пост сериозно..
Като го казваш от опит значи мога да ти кажа , че досега си бил само с курви :)
Разбира се , че има всякакви момичета , има такива дето търсят любов има и такива , които искат само пари и коли :)
Лично пък аз мога да Ви кажа , че имам момиче , което иска точно РОМАНТИКА.. Момиче , което се старае по всякакъв начин да ми покаже ,че ме обича и дори , когато нямам пари тя ми предлага помощта си без да очаква нищо в замяна. Нямам кола - обича ме повече от всеки друг човек.
Може Вие никога да не сте срещали такова момиче , но ви уверявам , че има поне 1 :)
П.С Не я давам :-P
myNameIsImmortal
02-17-2010, 20:14
.. и тук идва момента, когато безброй момичета твърдящи, че материалната облага не е от значение за тях.. (и докато изричайки това, в очите им се отразява някоя лъскава кола) ..
Не всички сте еднакви..
Правилно!
Различни по тяло, но за пич с лъскава кола ви се е доeбало..
FiRe_LaDy
02-17-2010, 20:27
.. и тук идва момента, когато безброй момичета твърдящи, че материалната облага не е от значение за тях.. (и докато изричайки това, в очите им се отразява някоя лъскава кола) ..
Не всички сте еднакви..
Правилно!
Защо слагаш всички под общ знаменател?Това,че повечето са такива,не означава,че няма момиче,които да гледат характера и самия човек,а не парите му!
myNameIsImmortal
02-17-2010, 20:34
Не всички сте еднакви..
Правилно!
Защо слагаш всички под общ знаменател?Това,че повечето са такива,не означава,че няма момиче,които да гледат характера и самия човек,а не парите му!
е къде в поста ми виждаш думите: "общ" и "знаменател" ?? 8-)
не съм казъл, че няма изключения, но са адската рядкост..
MaLkaTa_LaDy
02-17-2010, 20:36
Не всички сте еднакви..
Правилно!
:lol:
Не искам да звуча като мъжемразка, но ми е все тая какъв е "пича с лъскава кола" когато имаш пари, когато ги изкарзваш спокойно, когато си сигурна в тях, те не са привилегия у човека до теб. Търсиш в него нещо, което да те допълни. Ето ти най-ама най-простия пример.
Сега ще вложа малко лични чувства, защото ме издразни това, че наричаш жените курви. Неудовлетворен си от жените. Не можеш да имаш всяка и дори тайничко завиждаш, на "пича с лъскавата кола".
Sladurcho
02-17-2010, 21:12
Ми то в тази криза какво да гледат момичетата естествено че в джобчетата ще ни гледат :D Спред мен има още такива които не гледат само материалното ама повечето са използвачките които ти се кълнат във вярност а в същност само се кефят и фукат къде си ги закарал къде сте били на кафе какво сте правили какво си и купил и така нататък :)
EmiKodaTiKaja
02-17-2010, 21:39
според мене са кът такива и ако се намери една да се пази,ма не да се глези че пътя надолу е лесен...
Някои може да твърдите че парите и колата нямат никакво значение, може в момента наистна да го вярвате, обаче подсъзнателно ви влияе това дали ще те чакат да се качиш долу в БМВ-то на топло или ще чакате 30 мин рейса в калта. Просто това дава на момчето много допълнителни точки без дори да го осъзнавате, някак си тоя ви прави по добро впечатление. Или пък сте на заведение идва сметка и да започне едно смятане едно броене....
Това което пишеш спокойно може да се отнася за хора над 25-26 години,където освен за любовта започват да се замислят,че имат нужда от човек,който да е добре финансово за да са добре и те с него.Любовта до една известна степен е пряко свързана с материалният свят.
Всичко е фаза, всичко е период. Минава след време :)
Abigoria
02-18-2010, 07:33
Здравейте, как е ?:)
Реших да пусна темата, свързана с парите и момичетата. Имам пред вид тези, които само парите и колата гледат. Ясно е, че момчето трябва да е пич с кола и всички други неща, но се чудя има ли още момичета, които да обичат романтиката(наред с ходенето по яки места, харченето на големи суми и каквато друга гъзария се сетите.) Аз си признавам, че момичетата, които са били с мен, са гледали само колата и общо взето гъзарията, не ги упреквам, но ми се струва, че всичко стана много плитко - няма дълбочина на чувствата. Не могат ли да се съчетаят двете неща?
Вие кво мислие:)
Изобщо не е задължително да имаш кола или да си паралия, за да си намериш момиче :lol: Ако момичето е сериозно, изобщо няма да й пука дали имаш кола или не. (Имай предвид, че не става въпрос за 13- 17 годишни пикли, нали... ) Другото- защо аджеба романтиката я свързвате с ходенето по заведения и харченето на маса пари?! Романтиката е нещо коренно различно... Е, за всеки романтика има различно значение, но не очаквах тооолкова изкривена представа... Да си романтичен не значи да си въшлив от пари, означава да покажеш, по един или друг начин, чувствата си към човека до теб и да го накараш да се чувства специален... С пари според мен не става.
Не съм чела предишните мнения, не изгарям и от желание, щото не съм си доизпила кафето. В живота на човека ВСЕ ПАК идва момент, в който той търси материалното. Това е нормално. НО такива хора ( meiner Meinung nach) всъщност не са истински щастливи. Пък и жена, която разчита на мъжа си да я издържа.... :? Никой не е длъжен да изкарва пари за някого другиго.
И тука се сетих за оная от Отчаяни съпруги, дето беше женена за един такъв с много пари и му изневеряваше с градинаря 8-)
Поздрави!
DevilWish
02-18-2010, 07:36
Никога не съм гледала какво работи момчето, каква кола кара и колко кинти изкарва ;) НИКОГА.Какво ме интересува това?Това не ми дава любов.Не съм гледала да е "мистър най-желания" ,не искам най-красивия искам този, които обичам и обича мен. ;)
bratignat
02-18-2010, 08:04
Не разчитай на романтичките - има ги, но са като магнитното поле - всички са чували за тях, обаче никой не ги е виждал. Относно твърденията, че момичетата не гледали каква работа работиш - да не създаваме митове. Всеки, който работи в JP Morgan знае вълшебната реплика за свалки в баровете "Здравей - Head of Internal Control, приятно ми е!". За себе си съм направил две заключения по този въпрос:
1. Жените за разлика от мъжете силно се влияят от това, какво биха какзали за тях. В тази връзка ако си обущар, а приятелките на твоята приятелка не одобряват това, рано или късно ще изгориш, като бушон. Не е като момчетата от компанията да ти кажат, тази не става, а ти да ги пратиш по дяволите.
2. Романтичката няма да ти се разкрие лесно - търси я сред смелите, лоши момичета, когато вземеш доверието й, тогава ще откриеш добрата й страна. Казват, че мъжете не можем, да раждаме, но точно ние сме създали най-бездушните кучки, а те нас. Парадоксално е, но се считаш за добър и успешен, само ако прецакваш останалите или си даваш такъв вид.
DevilWish
02-18-2010, 08:07
Не разчитай на романтичките - има ги, но са като магнитното поле - всички са чували за тях, обаче никой не ги е виждал. Относно твърденията, че момичетата не гледали каква работа работиш - да не създаваме митове. Всеки, който работи в JP Morgan знае вълшебната реплика за свалки в баровете "Здравей - Head of Internal Control, приятно ми е!". За себе си съм направил две заключения по този въпрос:
1. Жените за разлика от мъжете силно се влияят от това, какво биха какзали за тях. В тази връзка ако си обущар, а приятелките на твоята приятелка не одобряват това, рано или късно ще изгориш, като бушон. Не е като момчетата от компанията да ти кажат, тази не става, а ти да ги пратиш по дяволите.
2. Романтичката няма да ти се разкрие лесно - търси я сред смелите, лоши момичета, когато вземеш доверието й, тогава ще откриеш добрата й страна. Казват, че мъжете не можем, да раждаме, но точно ние сме създали най-бездушните кучки, а те нас. Парадоксално е, но се считаш за добър и успешен, само ако прецакваш останалите или си даваш такъв вид.
Каза, че било мит, че не гледаме къде работи момчето.Да ти кажа ли за човека, който обичам и с който сме 2 години заедно.Като тръгнахме нямаше НИЩО.А сега работи в дюнер заведение... според теб гледам ли работата?Защото според мен дюнера не е най=престижното.И заради тая работа, го виждам мега рядко.Но съм с него. И няма кола , но това никога не ми е било проблем, има автобуси за тая работа.Когато обичаш някой не гледаш тези неща, които изброи ;) Жалко ако не си попадал на такива момичета :( Но и аз осъзнавам, че са малко ;)
ReachlessGirl
02-18-2010, 08:15
Ясно е, че момчето трябва да е пич с кола и всички други неща ..
и кое му е ясното? Кой го определи това? :?
Съвсем не е ясно .. нито пък задължително!!
но се чудя има ли още момичета, които да обичат романтиката(наред с ходенето по яки места, харченето на големи суми и каквато друга гъзария се сетите.)
момичетата, които обичат романтиката не биха се интересували от изредените неща в скобите .. :? :? Между романтика и "гъзария" има ОГРОМНА разлика .. :?
Аз си признавам, че момичетата, които са били с мен, са гледали само колата и общо взето гъзарията, не ги упреквам,
а би трябвало ..
Не могат ли да се съчетаят двете неща?
Според мен не може .. или ще цениш малките неща във връзката >> ще си романтик/чка .. или можеш да се правиш на такъв/ва и да се радваш и на останалите излишни глупости (поне за мен) ..
п.с. myNameIsImmortal тука се изложи много .. :o
bratignat
02-18-2010, 08:27
Бас държа, че в началото на връзката ви не си се показвала, като доброто момиче, нали? Относно дюнерите, специално ние българите имаме страшно много предрасъдци към професията на готвача (а като се каже Турция да не говоря), а дюнерджиите дори не са смятани за такива, което е грешка. Няма арабска кухня, но има изкуство за хранене, наречено арабска кухня. Аз не смятам работата на приятеля ти за проста, лесна или лоша. Имаш си приятел творец ;). Каза, че не ти пука относно парите, но не ми казвай, че приятелките ти не са ти споменавали нещо от рода на - "няма пуканата пара", "какво бъдеще има той" и тем подобни. Аз самият смятам, че работата има значение ако е една - мутра или мутреска. Това са единствените долни работи. Опитал съм какво ли не - строежи, докер, стрелочник, продавач на чанти, стажант към вестник, даже горски :D , а сега работя във финансовата сфера. И забелязах нещо интересно - дали аз съм станал мил характер, какво ли е, но от както работя на сегашното си място, познатите ми започнаха много да ме искат за "приятел" :lol: Но когато си докер, само рибата в морето е твой другар. O:) Схванах ти идеята - не всички са такива....обаче сте прекалено малко.
hublotgeneve
02-18-2010, 10:14
Мислех, че ще намеря някое момиче тук (от романтичните). : )
anonimchetou
02-18-2010, 10:19
Аз супер много обичам приятеля ми като цяло като човек,като душа като сърце...като добър приятел като мъж като моята половинка.Има кола има и пари и какво от това? Аз съм с него заради самият него не заради това да му харча парите или да му се возя в колата. Мисля че е супер глупаво.
^ е кажи ква кола има поне. то от кола до кола има разлика 8-)
Wrathchild
02-18-2010, 11:11
Задръстена съм явно. Моят даже и кола няма. Че и не работи в момента, живее при техните...
anonimchetou
02-18-2010, 12:00
^ е кажи ква кола има поне. то от кола до кола има разлика 8-)
много се дразня на такива тъпи изказвания. Спести си ги.
PROVOCATIVE
02-18-2010, 12:20
Не всички сте еднакви..
Правилно!
Ебаси тъпия пост :lol:
и още по-тъпо мнение .. :D :D Разбира се , че тея неща имат значение , но не са на първо място ... тфа че 80% от момчетата,които са писали тук, са попадали само на такива момичета, не означава, че всички са такива :evil:
Момичета, които обичат романтиката вече няма.Всички гледат колата пачката, и да им купуваш разни боклуци и да ги черпиш постоянно.Тва е днешните жени не са нещо повече от к**ви.Може да си некъв романтик, обаче ако си гол като пушка с 2 лв в джоба, никоя нема те погледне.И не ги слушай кво ти разправят, слушай мен щот това което казвам е от опит. Като и размахаш кинтите пред очите и действа като стръв.Тва е истината, така че прави си изводите и ще избегнеш много разочарования.
Не съм съгласна с теб :?
И трите ми бивши и сериозни гаджета бяха с доста по-малки финансови възможности от мен,но това не ми е пречело да бъда по година-две с тях и да изпитвам силни чувства към тях :?
Това,че ти си попадал само на няк'ви материалистки не означава,че всички момичета са такива :?
Що се отнася до черпенето ... Последния път,когато сегашния ми приятел ми плати сметката беше последван със скандал :? Под нивото ми е някой да ме почерпи :? Така съм научена просто :) Е случвало се е да отидем в магазина,да си накупуваме разни неща за ядене и пиене и той да плати всичко,но след това му давам поне 50% от парите :)
Когато бех романтичка,ми взеха сърцето и го натъъъъъъъпкаха,сега предпочитам богати батковци,но да знам,че нема да се оплитаме във некфи любовни шитни,гаджето ми не беше мноо богато,но отвътре ако не струваш къфто и да си финансово,нема смисъл :? :? :? :?
hopekiller
02-18-2010, 14:39
Какво са парите - хартия изрязана под точно определен критерий. Какво са колите - тенекия, огъната под точно определен критерий. Какво е любовта - нещо, което човек не може да разбере, нещо истинско, получително, красиво, нещо наистина по ценно и важно от парите и колите. Ако е с мен само заради колата, ще се чувствам като употребен, безхарактерен, ретард. Глупаво е, ако има любов и някаква химия между двама човека ще я има, ако дори един от двамата неможе да си купи хляб.
Скъпи подаръци. И какво като има пари, това прави ли го по морално богат/ Прави ли го по ценен като човек/ И какво можеш да научиш от този човек, каква би била ползата от връзката ви/
Желателно е да се съчетаят двете неща.. Всяко момиче мечтае да е с момче което да обича и то нея.. Всяко момиче иска това момче да има кола, да не се лъжем - нужна е! Иначе какво? Всеки ден ще трябва да стоите на едно и също място, а то след време писва.. Ок, важното е да сте заедно, бла бла бла, но стига самозалъгване след време това не е достатъчно.. Пък и какво по-хубаво от това да се обичате и да разнообразявате времето си.. Честно казано лично аз имам по-хубави спомени от връзките в които сме се мотали насам натам хванати за ръка, отколкото с който сме стояли на една пейка и сме говорили с часове - тъпо! Колкото до парите, тук вече си зависи от хората.. Лично аз не обичам някой да харчи пари за мен, освен подаръчета по празници, но пък да са добре обмислени, а не скъпи и лишени от чувства.. Знам ли, всичко е до хората..
PROVOCATIVE
02-18-2010, 17:06
Какво са парите - хартия изрязана под точно определен критерий. Какво са колите - тенекия, огъната под точно определен критерий. Какво е любовта - нещо, което човек не може да разбере, нещо истинско, получително, красиво, нещо наистина по ценно и важно от парите и колите. Ако е с мен само заради колата, ще се чувствам като употребен, безхарактерен, ретард. Глупаво е, ако има любов и някаква химия между двама човека ще я има, ако дори един от двамата неможе да си купи хляб.
Скъпи подаръци. И какво като има пари, това прави ли го по морално богат/ Прави ли го по ценен като човек/ И какво можеш да научиш от този човек, каква би била ползата от връзката ви/
Евала за мнението ти! :) От известно време насам засичам доста твои постове, и наистина ми харесва начина ти на мислене.
hopekiller
02-18-2010, 17:24
Благодаря, и твоя е PROVOCATIVE - н и аргументиран.
gLypChenCee
02-18-2010, 17:34
Мм .. Аз лично никога не съм гледала в момчето подобно нещо.
Защото лично за мен 90% от гъзарите са безчуствени тъпи копелета. :)
moon_flower
02-18-2010, 17:38
Много зависи какво момиче ще си избереш.Ако ходиш с кифли какво можеш да очакваш?В крайна сметка все някой трябва да им плаща разноските по външния вид. :)
Има романтика,останала е,но просто трябва да я потърсиш в човек,който има ценности и знае какво значи да имаш чувства.
А и противно на другите мнения ще кажа,че парите имат значение.Само че тук не говоря за темата специално,а изобщо.Омръзна ми да слушам как парите нямали значение,важно било моралното.Това може да го каже единствено човек,който не е успял в живота и завижда на тези,които имат пари.Както и да е де,това беше леко отклонение.
hopekiller
02-18-2010, 18:14
Много зависи какво момиче ще си избереш.Ако ходиш с кифли какво можеш да очакваш?В крайна сметка все някой трябва да им плаща разноските по външния вид. :)
Има романтика,останала е,но просто трябва да я потърсиш в човек,който има ценности и знае какво значи да имаш чувства.
А и противно на другите мнения ще кажа,че парите имат значение.Само че тук не говоря за темата специално,а изобщо.Омръзна ми да слушам как парите нямали значение,важно било моралното.Това може да го каже единствено човек,който не е успял в живота и завижда на тези,които имат пари.Както и да е де,това беше леко отклонение.
Още от сега ти казвам, че не се заяждам, за да не останеш с погрешно впечатление. Ще си изкажа мнението, но нямам за цел да ти налагам моето мислене, или да те ангажирам по какъвто и да е било начин с него.
За кифлите; Кифлите си имат майки и бащи и представи мъжа в една такава двойка колко е мъж
За романтиката съм абсолютно съгласен.
А за парите...те бяха темата в коментара ти, която ме подтикна да пиша. Не твърдя, че съм успял в живота, но не съм съгласен с твоето мнение. Парите са нужни, за да можеш да осигуриш храна, подслон, вода и обучение на семйството си и на себе си, от там нататък ПОЧТИ [ В момента не се сещам, за други неща, защото си имам други проблеми и съзнанието ми твърде обременено, за да бъда напълно изчерпателен, но сто процента пропускам нещо] всеки друг разход е излишен. Кола, нямам кола - ходя си с автобуси, метро, трамвай, заяждам се с онтролйори, но почти винаги се успявам да стигна в крайна сметка. Вероятно още дълго време ще продължава да бъде така, поради простата причина, че нямам тази възможност. Ланци - нямам и те ми липсват на врата, но какво от това - наистина, прави ми по незабележим [което предпочитам да е така], но при всички случаи не говори лошо за мен, или поне аз така мисля. Нямам и дебело кожено протмоне от което се пилеят финикийските знаци при всяко вадене от джоба, но какво от това, това не ме прави нито по - умен, нито по - глупав.
ПС; Признавам, пари наистина са нужни, но за неща без които неможе. А преди това и след това е важно моралното богатство.
fifinkathefreak
02-18-2010, 18:39
Въпрос с повишена трудност - защо момичетата да нямат коли и пари?
SpeakSoftlyLove
02-18-2010, 18:44
^ Някои имат, просто на тая възраст няма как да попаднеш в тяхната среда. Ако си теен... <Едит: те са жени, не момичета.
Е па, поне да имаха някакво покритие тия пари! 8-)
Иначе въпросът на автора е просто оправдание за реклами. 8-)
fifinkathefreak
02-18-2010, 18:47
Да де,но едно момиче на 18 също е тийн.Или дори махни колата,вземи парите.То половината момчета черпят с парите на родителите и купуват бензин със същите тези пари.Каква е разликата?
FancyGirl
02-18-2010, 18:59
„Ако ги нямаше жените, всички пари на света не биха означавали нищо.“
Off Topic
SpeakSoftlyLove
02-18-2010, 19:01
Би ли формулирал въпроса си по-ясно щото съм прост човек и не те разбрах.
fifinkathefreak
02-18-2010, 19:08
Може би аз не съм малко в час :)
Ставаше дума за това,че някак си изглежда,че момичетата само чакат някакви пари да паднат от небето.Дори една девойка да е материалистка,тя собствени средства няма ли?И дадох пример с това,че мн от момчетата също разкарват приятелките си с парите на родителите си.Какво пречи да е обратното,но дори на и обратното,а нещата да са равнозначни - защо момчетата да имат повече пари - да харчат за себе си и мацката,а мацката да няма други пари и хич да не й пука за тея на приятеля й?
SpeakSoftlyLove
02-18-2010, 19:15
Прав си.
Ама нали знаеш - не е луд тоя дето яде зелника, а тоя дето го дава.
Колкото повече момчетата се съобразяват излишно с момичетата, толкова повече момичетата ще им се качват на главата...
НО винаги зависи и от самия човек... някои момичета не позволяват да им се плащат сметките ,а пък някои момчета не си харчат парите по шматки. 8-)
fifinkathefreak
02-18-2010, 19:21
Ммм...това не е съобразяване.Това е глезене.Излишно ;)
П.П. Момиче съм :)
SpeakSoftlyLove
02-18-2010, 19:28
Е да де, това исках да кажа, само дето не го казах 8-)
излишното съобразяване = глезене
ПП Аз също! 8-)
fifinkathefreak
02-18-2010, 19:30
А,добре,щото на мен ми прозвуча различно :-D