PDA

View Full Version : За момчетата...при момичетата

otkachalchica
02-17-2010, 17:41
:)

justonegirlwithonehope
02-17-2010, 17:49
Зависи от гледната точка на човек и от връзката.Ако връзката е силна и истинска една изневяра може да сложи край на нещо толкова хубаво, но ако е просто флирт, заигравка - тогава няма проблем според мен.

SoStarstruck
02-17-2010, 17:52
айде и анкета сега. Абе момиче,харесвай си се такава каквато си,какво толково те бърка чуждото мнение .. става на въпрос просто за едно изчервяване,не е фатално .. wtf :-o

peace94
02-17-2010, 18:28
Зависи от гледната точка на човек и от връзката.Ако връзката е силна и истинска една изневяра може да сложи край на нещо толкова хубаво, но ако е просто флирт, заигравка - тогава няма проблем според мен.

:D И все пак, човешко е да се объркаш.
А по темата... зависи от човека, някои са много сладки изчервени и наистина им отива, на други не толкова. Още повече, че различните хора харесват различни неща-на едни им допада срамежливостта, на други-не, няма категорична истина. Например едно момче харесваше една приятелка и когато я заговаряше, се изчервяваше адски много и това й беше тъпо, а на мен ми харесваше. Затова си зависи от много неща. :)

peace94
02-17-2010, 18:28

:D И все пак, човешко е да се объркаш.
А по темата... зависи от човека, някои са много сладки изчервени и наистина им отива, на други не толкова. Още повече, че различните хора харесват различни неща-на едни им допада срамежливостта, на други-не, няма категорична истина. Например едно момче харесваше една приятелка и когато я заговаряше, се изчервяваше адски много и това й беше тъпо, а на мен ми харесваше. Затова си зависи от много неща. :)

soul1199
02-17-2010, 18:57
ей авторке не издържа оба4e :lol:

peshost
02-18-2010, 12:06
Да, ама зависи как ще изглеждаш червена, ако си като домат...