View Full Version : последният път с ex гаджето
thoronaro
02-17-2010, 20:09
Имам два въпроса
1.Колко време мина от последния секс с бившето гадже до раздялата с него/нея.
2 Как беше последния секс.
странна тема :D
ми аз ще си кажа - последния път когато правихме секс с бившия беше месец преди да скъсаме. И не беше велико, при нас вече всичко се беше изчерпало, не искахме даже да се докосваме, пък възбуда и такива неща да не говорим. Просто всичко беше приключило :) Последния месец все си намирах оправдания да не правим секс, но и той не се жегваше много и така. После скъсахме :D
Godsmackcho
02-18-2010, 08:43
По-хубаво е от колкото когат ходехме ;д на връх нова година беше с много алкохол в вените ;д преспа унас
Имам два въпроса
1.Колко време мина от последния секс с бившето гадже до раздялата с него/нея.
2 Как беше последния секс.
Не съм се разделила с приятеля си още :) Но иначе последно го правихме на Св. Валентин.
BigFakeSmile
02-18-2010, 11:55
4 дена минаха...
ами биваше, но определено имаше какво повече да се желае
BiGBaDWolF
02-18-2010, 12:22
Нямаше такъв .. :D
Преди 4месеца на нейния рожден ден и правихме секс на едно легло с още една двойка :D :D
Wikzinka
02-18-2010, 13:51
около седмица преди да се разделим го правихме за последно с бившия ми :)
една седмица след като скъсахме :D спах у тях и то стана квото стана...Беше супер :grin:
kremen4eto
02-18-2010, 19:50
Аз исках да го скъсам, ама той не схващаше и последния ден много настояваше за секс. Дърпах се, чудех се, ама си викам 'за последно'. На следващия ден го скъсах :D
YouDontKnowMe
02-18-2010, 22:25
Малко повече от месец преди да скъсаме. Почти не си спомням. Сигурно е било досадно и неприятно.
HotSexyDoll
02-20-2010, 16:06
Преди един ден :D
Последния път с бившата ми беше 4 месеца след като скъсахме.Яко си беше както винаги ми позволи да и го слагам навсякъде без проблеми :-D Но най се изкефих защото сложих на приятеля и огрооомни роги и то в двора на едно училище :D
Ем ние го направихме след като скъсахме :-o и беше ЯКО :)
hoooodyhoooooo
02-21-2010, 07:34
Яко беше, напукахме се като мастии в една дискотека, толкова текила изпихме, после у тях и беше бомба. Такъв разкрепостен секс май никога не бяхме правили. На сутринта, на по цигарка, кафенце и махмурлук, си поговорихме по-трезво от когато и да било. Обяснихме си, че всичко между нас отдавна се е изчерпало, прегърнахме се и се разделихме. Това е :)
DevilWish
02-21-2010, 08:13
Последно с бившия . . преди около месец . . беше какво винаги страхотно . . но . .