View Full Version : ДОВЕРИЕ
deadmemorial
02-18-2010, 12:11
След като сме решили да зопочнем нова връзка.. Все пак нужно е да се гради доверие нали така? Е да, обаче как по точно да спечели доверието на този до нас? Как да го накараме да повярва в тази връзка? В днешно време младежите са много несериозни.. Не приемат нищо на сериозно! Гледат да се занимават само с това което им убива времето а се мислят за голями хора!? Как да успеем да ни обърнат повече внимание? ( Без глупави коментари моля.. Нека е сериозна темата)
Доверието се печели още преди началото на връзката :)
Все пак няма как да очакваш новата ти приятелка да ти има доверие ако преди това е чувала разни неща за теб (че си женкар,бройкаджие,несериоз ен и прочие) :)
XTREMEFREERIDE
02-18-2010, 12:53
Да,както каза Зори,за да тръгне с теб трябва да е повярвала в теб.А това няма как да знае без да си има някакво изградено мнение от слуховете,които се носят по твой адрес.Трябва да я е грабнало нещо от твоята личност.
А във връзка вече доверието се ЗАЗДРАВЯВА,като не допускаш да има разочарования.В смисъл,забрави за другите забивки,напиванията и оправданията.За изневери да не говорим..
sunshinepp
02-18-2010, 13:20
Как да спечелиш доверие? Човек доверието може да се гради понякога дори с години ..
Мисля, че можеш само с действия да докажеш, че си сериозен ..
Плюс това се присъединявам към мнението на Зори :-)
Hopegiver
02-18-2010, 13:57
значи според мен дръж си на думата ако излизате не закъснявай...и показвай по често че се интересуваш от човека до себе си например като се опиташ да му помогнеш с нещо - но не се опитвай да помагаш само за да направиш добро впечатление
така и да е чувал че си несериозена , мисла че ще те възприеме по различен начин или ще оцени още повече това че се отнасяш сериозно към него
бтв случайно да се казваш Христина
ivcheto0o
02-18-2010, 14:28
Как да спечелиш доверие? Човек доверието може да се гради понякога дори с години ..
hopekiller
02-18-2010, 15:54
Да,както каза Зори,за да тръгне с теб трябва да е повярвала в теб.А това няма как да знае без да си има някакво изградено мнение от слуховете,които се носят по твой адрес.Трябва да я е грабнало нещо от твоята личност.
А във връзка вече доверието се ЗАЗДРАВЯВА,като не допускаш да има разочарования.В смисъл,забрави за другите забивки,напиванията и оправданията.За изневери да не говорим..
justonegirlwithonehope
02-18-2010, 18:28
Колкото и време да се познавате не може да си вярвате на 100 %.Доверието се гради с времето през, което сте заедно :)
soul1199
02-18-2010, 18:54
ReachlessGirl
02-18-2010, 20:08
Не можеш да накараш някой да ти вярва .. още по - малко не можеш да сложиш определена граница за период от време за спечелването на доверие .. всичко идва с времето си и зависи от човека до теб!
anonimchetou
02-19-2010, 06:15
аз не съм съгласна с това че нямало как да ти вярва ако са се носели слухове и т.н.. и дрън дрън не е точно така да може да си има някво изградено мнение но след време всичко се променя. Хората се променят,печелят или губят доверието на другия. Когато един човек обича е склонен да се промени към по -добро към по-лошо. Аз като тръгнах с моя приятел го знаех какъв е може да не съм му имала доверие , но за това пък сега имаме мн хубава връзка с доверието му с всичко. той е коренно различен. абе вариантите са много общо взето.
antifashionshit
02-19-2010, 06:25
според мен доверието се гради на взаимно уважение, искреност, толерантност и способност да изслушваш другия, вярност. доверието може да се гради с години или пък за по-малко време, но това зависи от случая и хората.
iiordanova
02-19-2010, 07:19
+ Подкрепям мнението. http://smileys.svatbata.org/set-01/40.gif
Assshley
02-19-2010, 10:30
Може би в началото на нова връзка всеки се доверява на сляпо,а това дали ще оправдаеш очакванията на човека до теб се забелязва с времето.