View Full Version : няма значение
Freddiee
02-18-2010, 12:33
...........
Аз мисля, че даскалицата е била готина. А оценката, която пише, не мога да знам дали е била обективна или не, това е просто твойто мнение. Предпочитам забавен даскал, отколкото безпристрастен. Но пък нашият по БГ е съвсем друга класа 8)
Freddiee
02-18-2010, 15:07
............
Забавните учители ТРЯБВА да си имат мярка.Учителката ми по химия е доста Забавна-30 минути пуска някви лафове всички се смеят и 10 минути преподава.След като е минала да кажем 5-6 урока прави контролно на всичко до сега.Последствията са 80% от учениците 2ки,няколко 3ки и да кажем 1-2 четворки.Това се повтаря за втори път.После ни се кара,защо не сме учели,еми извинявай ама целия ти час да минава в смях всеки път и да преподадеш нещо на бързо,тва на кво прилича?!
Предпочитам безпристрастен учител,който си знае работата и преподава както трябва.Дори и това да означава да всее страх в цялото училище,но поне да си сигурен,че ще научиш нещо както трябва.Почти всички учители,които ми преподават са такива...Трудно е,но е по-добре от колкото тая по химия.
Shadowsogirl
02-18-2010, 15:34
Абе предпочитам десет минути да преподава и трийсет да ръси бисери отколкото десет да преподава и през останалите да повтаря ккак нищо не знаем и какви идиоти сме..
LoupGarrou
02-18-2010, 15:59
Има доста учители, които са такива, но така и не разбрах какъв е точно големият проблем, все пак ти е оставила 6 в крайна сметка.Мен лично не ме бърка, стига накрая да си ми пишат шестицата (в случай, че я заслужавам естествено), ама не да ми се получава 5,42 средно-аритметично и да остави 5, а да пише на 3-4 човека с по-ниски оценки от мен 6, а на мене да си ми остави петица при положение, че някои от тези хора изобщо не я заслужават ...
Не че имам нещо против съученичките ми да имат по-високи оценки от мен, ама що пък да не пише и на мен :? , след като оценките ми са по-високи.
Малко са учителите, които могат да направят един урок интересен и различен, да те накарат да ги слушаш, като по този начин въдворят тишина в стаята. Такива могат НАИСТИНА да те научат на нещо :)
П.П. Авторе, много цивилизовано заглавие си 'избарал' за темата :D
Freddiee
02-18-2010, 16:11
.........
Обикновено за този, който има желание да учи има и начини.
Freddiee
02-18-2010, 16:20
.........
LoupGarrou
02-18-2010, 16:30
Мислиш, че не учех при нея? Учех и още как, но тя винаги ми пишеше по-ниски оценки и то нарочно. Какви ли не чудесии писах и пак 5 или 4. Просто не знаех какво трябва да направя, за да имам 6. Е, накрая на вторите срокове си ми пишеше заслужените оценки.
^ Мисля, че визираше мен в случая :-o , но той да си каже ...
alwaysnforever
02-18-2010, 16:31
Има всякакви учители и доста често са тия, които имат пристрастия към дадени ученици, а към други не.
Аз се възмущавам на 1 госпожа в училище, която прави забележки за външността на учениците. :shock: :shock:
Например, че сега не било времето да се носят маратонки..и казва на ученичките с по-големи деколтета през лятото, че мястото им не било там.
И още куууууууп глупости.. :D
Така че всякакви идиоти има.. :-x
Мислиш, че не учех при нея? Учех и още как, но тя винаги ми пишеше по-ниски оценки и то нарочно. Какви ли не чудесии писах и пак 5 или 4. Просто не знаех какво трябва да направя, за да имам 6. Е, накрая на вторите срокове си ми пишеше заслужените оценки.
^ Мисля, че визираше мен в случая :-o , но той да си каже ...
Изказвах мнение, не визирах никого. Имах впредвид, че дори и 10 минути само да преподава урок, ако човек иска, ще научи материала. А за оценките вече си казах мнението. Предпочитам забавен учител, пред обективно оценяване.
Ключ щом "няма значение". :)