View Full Version : Проблем с презервативите
kvosekiorish
02-18-2010, 18:38
С приятеля ми имаме проблем..попринцип правим секс без презерватив и слагане на такъв около средата на секса..но се наложи да пия ескапел (изхлузен презерватив) преди 3 месеца и днес пак трябваше да пия,тъй като когато аз започна да свършвам явно му стяга рязко и свършва и той,следва вадене на члена прекъсване на оргазма и съответно кофти ситуация..а когато започнем от самото начало с презерватив мен почва да ме боли и пари,на него му пада...и се чудя вече към какви мерки да пристъпим ,друго освен противозачатъчни?
Добавяне на лубрикант отвън на презерватива като за начало.
pJeZliOo
02-19-2010, 04:35
DUREX :oops: !!!!!!!! Въпреки това и със презарватив от 0.20Лева не съм имал такива проблеми :? ... аве я отиди на 1 Генеколог пък да видим :neutral:
еми няма друг вариант освен хапове според мен. Пък и какво му е лошото? Ще даваш същите пари дет ги даваш за презервативи само че за хапчета :) с тая разлика че секса ще е по - готин :-D и няма да се притеснявате кой кога ще свърши и такива работи.
Neopitom3na
02-19-2010, 08:43
еми пий хапченца :)
kvosekiorish
02-19-2010, 10:53
да де,именно дурекс,айде мене не винаги ме щипе,но на него от презерватива му пада иии .. :?
HotSexyDoll
02-20-2010, 15:51
лошо :lol:
kalpazanka
02-20-2010, 15:52
Календарен метод/презервативи/спермициди- има и такива, които не нарушават целостта на презерватива+свършване отвън.