.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с презервативите

С приятеля ми имаме проблем..попринцип правим секс без презерватив и слагане на такъв около средата на секса..но се наложи да пия ескапел (изхлузен презерватив) преди 3 месеца и днес пак трябваше да пия,тъй като когато аз започна да свършвам явно му стяга рязко и свършва и той,следва вадене на члена прекъсване на оргазма и съответно кофти ситуация..а когато започнем от самото начало с презерватив мен почва да ме боли и пари,на него му пада...и се чудя вече към какви мерки да пристъпим ,друго освен противозачатъчни?

Голям фен Аватара на Emilen
    Добавяне на лубрикант отвън на презерватива като за начало.

Град
    Варна
    DUREX !!!!!!!! Въпреки това и със презарватив от 0.20Лева не съм имал такива проблеми ... аве я отиди на 1 Генеколог пък да видим
    Let`S RiD3 Th3 SkyYy !!! {}~{}~{}

{~~~~~~~~~~~~~~~~_~~~~~~~~~~~~~}

еми няма друг вариант освен хапове според мен. Пък и какво му е лошото? Ще даваш същите пари дет ги даваш за презервативи само че за хапчета с тая разлика че секса ще е по - готин и няма да се притеснявате кой кога ще свърши и такива работи.

Град
    [На Метри От Земята]
    еми пий хапченца
    Просто аз

да де,именно дурекс,айде мене не винаги ме щипе,но на него от презерватива му пада иии ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Календарен метод/презервативи/спермициди- има и такива, които не нарушават целостта на презерватива+свършване отвън.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си