- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с презервативите
С приятеля ми имаме проблем..попринцип правим секс без презерватив и слагане на такъв около средата на секса..но се наложи да пия ескапел (изхлузен презерватив) преди 3 месеца и днес пак трябваше да пия,тъй като когато аз започна да свършвам явно му стяга рязко и свършва и той,следва вадене на члена прекъсване на оргазма и съответно кофти ситуация..а когато започнем от самото начало с презерватив мен почва да ме боли и пари,на него му пада...и се чудя вече към какви мерки да пристъпим ,друго освен противозачатъчни?
Добавяне на лубрикант отвън на презерватива като за начало.
DUREX!!!!!!!! Въпреки това и със презарватив от 0.20Лева не съм имал такива проблеми
... аве я отиди на 1 Генеколог пък да видим
![]()
Let`S RiD3 Th3 SkyYy !!!{}~{}~{}
{~~~~~~~~~~~~~~~~_~~~~~~~~~~~~~}
еми няма друг вариант освен хапове според мен. Пък и какво му е лошото? Ще даваш същите пари дет ги даваш за презервативи само че за хапчетас тая разлика че секса ще е по - готин
и няма да се притеснявате кой кога ще свърши и такива работи.
еми пий хапченца![]()
Просто аз
да де,именно дурекс,айде мене не винаги ме щипе,но на него от презерватива му пада иии ..![]()
лошо![]()
Календарен метод/презервативи/спермициди- има и такива, които не нарушават целостта на презерватива+свършване отвън.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!