PDA

View Full Version : Проблем с първия и втория път при момиче

prostouser
02-18-2010, 21:19
Здравейте,
супер неудобно ми е, че пиша за подобен проблем, но няма как.
С приятелката ми съм от 6 + месеца. Тя е на 16, аз съм на 18.
Не бяхме стигнали до секс-а, защото тя беше девствена и беше решила, че й е рано да ми има такова доверие.
Преди 3 дена беше решена, че вече е време.
Всичко хубаво.
Бяхме в тях, пийнахме по глътка вино с приятели в хола и тя ме хвана и ме заведе в стаята й.
Всичко ок - целувахме се, възбуждахме се - аз съм средно опитен в тая област, възбудих я колкото мога, пробвах да бръкна с пръст - не става! Много я боляло. Продължихме с "работата по възбуждането", пробвах с език, пробвах какво ли не - пробвах да я отворя с члена ми, болеше я.
Вкарах й го рязко и я заболя многоо, но аз все още усещах ципата, или поне така си мисля. Члена ми смея да кажа, че не е малък - за него разбирам, не и за пръста!
Пробвахме още един-два пъти и я болеше, аз реших да я оставя, реших, че не е момента и й казах, че щом я боли толкова ще отложим.
Отидох до тоалетна по малка нужда и видях, че имам кръв по .. т.т.т.
Все едно, още смятах, че е девствена и бях супер разочарован.
На следващия ден й се обадих и й казах, че според мене може и да не е девствена, да се е стресирала тогава и да й се е свила .. и тя ме прекъсна и каза, че днес е пробвала и не е девствена.
Суупер - и двамата бяхме доволни!

Днес се получи така, че отново бяхме напът да правим секс, ама в по-екстремни условия, не по домовете.
Много бяхме възбудени и двамата, поне 20 минутки любовни игрички, тя се беше подмокрила като езерото в дружба.
Тръгнах да бръкна с пръстче, за да я възбудя повече - и ето пак.
Едвам вкарах пръстчето и нея я заболя много.
Е мамка му - защо ?

Имам 2 варианта:
1. Уникално тесна и неразработена (с извинение за грубия израз)
2. Прекалено притеснена?

Ще съм Ви много благодарен за всички мнения, освен тези, които са спам и ебавки!

Emilen
02-18-2010, 21:24
Предполагам, че хименът не е разкъсан докрай. Често се случва да има болка и в следвщите няколко пъти. Не се притеснявай толкова, нормална ситуация е.

prostouser
02-18-2010, 22:00
А при положение, че тя е успяла да вкара НЕЙНИЯ си пръст ЦЕЛИЯ?

Emilen
02-18-2010, 22:34
Частично останал химен. Случва се често. Понякога останалите части след доста време се доразкъсват. Твоят пръст е улучил неразкъсаната част. Затова я е заболяло.

djipsito
02-18-2010, 22:55
И мен така ме болеше когато приятеля ми пробва с пръст, не действай рязко, малко по малко. Първия ти вариант е по-възможен според мен. Не се притеснявай, както каза Емилен е нормално и първите няколко пъти ще я наболява, може да има и кръв. Само не се панирайте

anonimchetou
02-19-2010, 05:44
еми то няма как да не я боли просто поне според мен макар че има момичетата които не усещат болка при първия път. Освен това не мисля че вторият път като сте пробвали е било удачно да е на "екстремно място" .Поне за мен първиият,вторият път би трябвало да са на спокойно място. Да се отпусне момичето , да е спокойно... и щом я боли да стисне малко зъби после няма да е така..

jujanka
02-19-2010, 07:05
споко, нормално е да я боли първите два-три пъти. И аз бях така първия път - като ми вкараха пръста умрях от болка не ми не знам кво, а пък пениса изобщо не можа да проникне даже в мен, явно бях мн тясна ли нз. Втория път малко по - добре, но пак доста си болеше, но изтърпях - аз не съм и очаквала да не ме боли в началото. И вече след 2 път започнах да изпитвам кефа, спря да ме боли и вече си беше мн яко :)

Гледай най - вече да е хубаво навлажнена, че на сухо най - боли :-D

HotSexyDoll
02-20-2010, 15:56
сигорно е много тясна :(

Everytime
02-20-2010, 16:04
търпение майна :)

NeverTheSame
02-20-2010, 16:52
Ясно е че се притеснява,тясна е..девствена е и т.н. Затова трябва просто да изтърпи първите няколко пъти..не е едениствената,която я е боляло..поговори с нея кажи й поне веднъж да изтърпи и после все по-приятно и безболезнено ще става...наистина,както казаха в горния коментар-иска се търпение x]

niktik
02-20-2010, 20:14
Сега като чета да си призная чесно се чувствам егати и късметлийката :) малък дискомфорт и то само за секунди и после си беше кефа :grin:

За приятелката ти незнам сигурна ли е дали наистина го иска,щото ако примерно не е100% сигурна и се притеснява и се стяга ням акак да не я боли.Пък другия вариант е наистина да е много тясна,една приятелка даже немогъл и пръст да и вкара :shock: Ама пийнали малко поврче и взело че станало :) Късмет

krem4et0
02-20-2010, 21:12
Къде сте БЪРКАЛИ. Хименът е ципа, покриваща входа на влагалището, а не 5 сантиметра навътре. Боли я, защото влагалището й никога не се е разтягало. Трябва и време, малко търпение, малко стискане на зъби и секс, за да се получат нещата. Няма начин - боли си. И да не си правила секс примерно 1 месец и да правиш после пак си боли все едно ти е първи път.

prostouser
02-20-2010, 21:50
абе нещата се придвижват, вече вкарвам два пръста, ама не мога да си вкарам члена.
голям ташак!
Ама все пак пробваме и на неудобни места, така, че - вече не се притеснявам.
Много благодаря за отговорите!

playboyche
02-21-2010, 10:32
споко, нормално е да я боли първите два-три пъти. И аз бях така първия път - като ми вкараха пръста умрях от болка не ми не знам кво, а пък пениса изобщо не можа да проникне даже в мен, явно бях мн тясна ли нз. Втория път малко по - добре, но пак доста си болеше, но изтърпях - аз не съм и очаквала да не ме боли в началото. И вече след 2 път започнах да изпитвам кефа, спря да ме боли и вече си беше мн яко :)

Гледай най - вече да е хубаво навлажнена, че на сухо най - боли :-D