PDA

View Full Version : към момичетата

ro6lio
02-19-2010, 17:05
Момичета какво искате от едно момче,какво трябва той да има и притежава като качество за да го обикнете и харесате ?Как едно момче привлича вниманието ви ? (кажете от своя гледна точка ,защото съм сигорен ,че всяка има свое лично мнение) Ама честно :grin:

Collapse8
02-19-2010, 17:08
Не мога да търпя глупави хора. (има ного глупави кретени,които не осъзнават,че са глупави)
=>
Първото,което не трябва да е - глупав.

MaLkaTa_LaDy
02-19-2010, 17:30
Трябва да е забавен. Мил, но не прекалено. Да не ми отнема свободата, защото на това най-много държа. В противен случай показвам най-лошата си страна. Да ме разбира и да споделя [до една степен] моите убеждения. Да е силен характер. Понако ми идват някакви изблици на пълно отвръщение от света и ставам повече от нетърпима. И много други... За тези се сещам сега.

ivcheto0o
02-19-2010, 17:47
Трябва да е забавен.Мил,но не лигав.Да ме изненадва,да ми има доверие и да не е ревнив.Да не нито "добро" нито "лошо" мом4е,а нещо средно-не някои дет не му пука за мен,но не и такъв дет не ме оставя да дишам.

fifinkathefreak
02-19-2010, 17:54
Не мога да търпя глупави хора. (има ного глупави кретени,които не осъзнават,че са глупави)
=>
Първото,което не трябва да е - глупав.

kindergarden
02-19-2010, 17:59
колкото и повърхностно да звучи не мога да устоя на високи момчета.. 8-)така де това е първото което ми прави впечатление :D

onestar
02-19-2010, 18:05
Мм, да е мил, внимателен, да оценява нещата които му давам, да ми вярва, да споделя, да ме уважава и да притежава поне мааалко романтика в себе си. Това е... външността не е от голямо значение.

AcrossYourFace
02-19-2010, 18:35
Няма да кажа, че трябва да е забавен, защото вече се изтърка. По-скоро остроумен : ) Да си знае мястото и да е реалист. Много да си мери приказките, да не ме лъже много(ако може и изобщо 8-) ), да е открит и непринуден, винаги да изтъква недостатъците ми и да ме поправя ако греша, да умее да се изонизира и да не е тънкообиден... Айде стига ви толкова : )))

smiirnoff
02-19-2010, 18:38
колкото и повърхностно да звучи не мога да устоя на високи момчета.. 8-)така де това е първото което ми прави впечатление :D

и аз така (не само, защото съм висока :Д)

justonegirlwithonehope
02-19-2010, 18:44
Първо трябва да знае как да флиртува, за да спечели интереса ми.
Второ трябва да знае как да се държи с мен, за да спечели доверието ми.
Трето трябва да успее да ми влезе под кожата, за да се влюбя.
От там нататък всичко зависи от мен и него, има ли желание, интерес, доверие и любов всичко се постига ! :)

britzy
02-19-2010, 18:57
EeМ да е мил,скромен,ама не чак некъф роб :D
да е забавен,да не се влюбва след колко там време в зубърка :-x :-x :-x :-x :-x
да е нежен,романтичен ама май нема вече романтици :lol:

charmy
02-19-2010, 19:03
Първо трябва да знае как да флиртува, за да спечели интереса ми.
Второ трябва да знае как да се държи с мен, за да спечели доверието ми.
Трето трябва да успее да ми влезе под кожата, за да се влюбя.
От там нататък всичко зависи от мен и него, има ли желание, интерес, доверие и любов всичко се постига ! :)

+1 :D :D :D

b3b3t0y
02-19-2010, 19:13
Мисля,че най-важното е да се държат с нас както тря'а .. тря'а да оценя'а нещата които правим и да ни уважават.. май е т'ва.. толко'а ли е сложно :(

mir4eto93
02-19-2010, 19:28
Първото нещо, което виждам у едно момче са очите, ако са светли (зелени) ще е супер, ама и кафеви да са не е болка за умиране :) Да не е надут и повърхностен, да има чувство за хумор и разбира се да съвпадат интересите ни (поне малко) :)

justwondering
02-19-2010, 19:44
Ами аз си падам по свалячите :oops:
Но съм харесвала и забавните момчета, не е важно да е някой красавец, харесвала съм и грозни.

ro6lio
02-19-2010, 19:48
"Но съм харесвала и забавните момчета, не е важно да е някой красавец, харесвала съм и грозни."

хех ,поне си честна :-P

justwondering
02-20-2010, 12:38
"Но съм харесвала и забавните момчета, не е важно да е някой красавец, харесвала съм и грозни."

хех ,поне си честна :-P
хах да хД :D

gLypChenCee
02-20-2010, 12:40
Да е добър, да е искрен, да ме уважава, да е хубав (не винаги важи) .. да е що годе умен .. (а не някой простак където не знае колко прави 2 и 2) да има чуство за хумор .. и най-важното.. да ме обича, да ме цени и да ме харесва такава каквато съм .. ! :)

п.с.

Ако някой ми намери такова момче да ми пише на ЛС .. 8-)

justonegirlwithonehope
02-20-2010, 13:09
Да е добър, да е искрен, да ме уважава, да е хубав (не винаги важи) .. да е що годе умен .. (а не някой простак където не знае колко прави 2 и 2) да има чуство за хумор .. и най-важното.. да ме обича, да ме цени и да ме харесва такава каквато съм .. ! :)

п.с.

Ако някой ми намери такова момче да ми пише на ЛС .. 8-)

Ооо аз познавам такъвв :grin:

matty7
02-20-2010, 15:18
бе за всеки си е индивидуално :twisted:
ти не бъди толковоа сигОрен, защото ако имаше някъф точно определен модел на поведение, държание или още-повече на външен вид, то тогава щяхме да живеем в ебати скучния свят.. щетеше да бъде лесно - а живота е устроен, да бъде труден 8-) .

бъди пич. нека да ти пука за момичетата. бъди загрижен и съпричастен. поддържай външния си вид. ии.. лепни една 24 каратова усмивка на лицето. :)

Molzinka
02-20-2010, 15:36
Да не е надут и повърхностен, да има чувство за хумор и разбира се да съвпадат интересите ни (поне малко) :)

+ :) Особено мразя като тръгнат да се фукат :-x

babybyme
02-20-2010, 16:16
Да има самочувствие, но поне да го покрива и да не парадира с него особено - ти си личи, когато някой си знае цената.
Да не ме третира като боклук - да ме уважава и пази, да ме подкрепя и т.н.
Да ми остави свободата ми.... от това най-много страдам в момента.
Естествено, обичайните - да е умен, с чувство за хумор и да не гледа мрачно на живота

xXTOXiCXx
02-20-2010, 16:18
Ами., определено да не е глупав,да има чувство за хумор и да е мил с мен ... и естествено да ми допада по външност ,но това не е най-важното : )

paniko
02-20-2010, 16:45
трябва да е атрактивен външно..имам предвид,не няква кифла, предпочитам рапъпи някви такива..но трябва да е внушителен..най-важното е да бъде себе си,а не като повечето целият ден да му минава в правене на някой друг и търсейки само хорското удобрение..да ме ПАЗИ.трябва да се чувствам сигурна с него..да е мил и ДА МУ ЛИЧИ,че има чувства,защото аз имам постоянна нужда да ме уверяват в това,иначе не вярвам..трябва да усеща кога ми се говори, кога ми се лигави и кога искам страаст хах,щото е доста често срещано явление при мен тва да не се случва..да е мил с приятелите ми.

kris4ety14
02-20-2010, 16:49
Трябва да има чувство за хумор(да ме кара да се смея), да е умен(за да си говорим върху различни теми), чаровен, общителен, да ме кара да се чувствам специална. Относно външния вид - добре е да се поддържа(тоест да има прилично тяло) и просто да ми е приятно да го гледам. 8)

w0sh
02-20-2010, 16:52
Добре че в тая тема тема нема натегачи.

Bellatrix
02-20-2010, 17:10
Искам да е забавен, да не се впряга много за разни глупости, да има топла усмивка, да вярва в любовта, да не го е страх от обвързване, да умее да си поиска всичко, така че да му го дам. :smt007 :smt007 :smt007 Да знае как да обича. Да не е някой женчо или лиглъо де.
ВЯРВАМ В ПРИНЦА!!! :smt007 :smt007 :smt007

bathory
02-20-2010, 17:24
не знам.. харесвам скейтъри, пънкари, китаристи.. и т.н. може и някой скинар :D :D
все ми е тая.. ако ми допадне като характер - значи става 8-)

PlOk
02-20-2010, 18:13
За мен, трябва да бъде мил, внимателен, представителен, забавен и т.н. , но когато го срещнеш трябва да се бориш, за да го задържиш. :)

Tintiri
02-20-2010, 18:21
Да е умен и да има чувство за хумор. Да е привлекателен. Но наскоро разбрах, че наистина всеки има различни представи за красивото, защото харесвах момче, което ми се виждаше направоо супер красавеца....а пък няколко приятелки ми казаха, че е симпатичен, но не е нищо особено. Абе момчето си ми харесваше и то много, така че - за мен момчето трябва да е умно, мило, веселяга и да ме разбира :)

soul1199
02-20-2010, 18:25
трябва да я има тръпката,после трябва да е забавен,да не се лигави много естт,да е добър и мил с мен,да е умен,не ми трябва някакъв глупак :)

alesha96
02-20-2010, 19:23
Първо трябвя да е покорил сърцето ми,трябвя да ме разбира какво му говоря,да е романтичен,да има хумор, да си пасваме и по външност.Да не ме лъже и да е честен към мен за всяко нещо,да ме ревнува-това за мен означава,че ме обича.Може би искам много неща,но това сам аз и искам и той да е като мен. :)

ShiZo
02-20-2010, 19:24
НЕ харесвам
Педали
Отворковци
Псевдо-забавни
както и псевдо-ЕнтЕлЕгентни
много суетни мъже=>жена
Романтици
Глупаци
Мангали
Елементарни личности
Ограничени в мисленето и възприемането на света около тях.

Харесвам
Истински мъже, които не ги е страх да си изцапат ръцете и скъпите си дрешки под някоя кола.
Оправните мъже.
Сравнително умен, не повече от мен хаха
Забавен непременно
Харизматичен
Реалист
....
с готино тяло? хахах
И красиви очи.

petetto
02-20-2010, 21:53
Еми трябва да е сладък.Да не е кретен,нито идиот.Да се отнася свестно с мене.Ако може да е романтичен,красив.Много ги мрази тея кретени каде ми се подмазват. :D :-D :grin: :) :razz:

yYniiKaLnAa
02-21-2010, 11:41
определено някой с чувство за хумор и не е лошо да е красив, интелигентен, мил, добър и трябваа да ме обича много много много :D

sladkamalka
02-21-2010, 14:13
Da e miL, inteligenten, visok, normalna figura, hubav,da znae kak da se dyrji s edno momiche, da i dava svoboda, da q kara da se chuvstva dobre v negovo prisystvie, da i obryshta vnimanie i t.n ;d :P

SugarSmile
02-21-2010, 15:47
Значии...първо трябва външния му вид да ме привлива ( който казва,че не е от значение , греши, защото всеки гледа първо това ;] )
После да има за какво да си говорим, а не да мълчи и само да ме зяпа.
От там нататък да е мил , да ме оценява , да има смочувствие,но да не е надут (особено без основа), с чувство за хумур и разбира се да ме обича :)

vesito13
02-21-2010, 16:13
Трябва в отношенията ни да има някаква тръпка, и не, не говоря за пеперудите в корема, любов и т.н. Говоря за нещо диво, нещо живо, нещо, в което има интрига. Ако е забавен и инат, това се превръща в голям плюс. А и да има в него онази мъжка страна, на истински мъж ... :)
П.П. Като това е само да ми привлече вниманието, за отношенията в последствие вече нещата се променят.

wasch0
02-21-2010, 17:01
Аз харесвам недостъпни,забавни,свалячи :D

lipsvashh_mi
02-21-2010, 17:15
харесвам и обиквам са 2 различни неща-мога да харесам чаровно момче,със светли очи например..
ще обикна момче,което ми дава сигурност,до мен е в трудните моменти,обича ме такава каквато съм....и е решителен-напоследък най-омразни ми станаха хората,които не знаят какво искат,менят си мнението 100 пъти-супер дразнещо е... :lol:

Eliii
02-21-2010, 17:17
Трябва да е забавен, но да разбира кога е подходящия момент да млъкне и да ме целуне (( :oops: ))... Трябва да е мил, но не и лигьо... Може да е чувствителен, но не прекалено, защото не обичам ревльовците (Самата аз трудно си признавам, когато съм плакала :oops: )
Първото нещо, което забелязвам в момче е усмивката. :-o ... Много харесвам момчета с тъмни очи...
А ако е фен и на Евертън - перфектно (болна съм на тема футбол).

teenems
02-21-2010, 19:59
Забавни ,умни * или поне малко ум да имат * , сваляч ,сваляч ама не от типа на
"Аз съм плейбоя на града ,ей ся ще си пробвам късмета с тАА"
И ся да не е първия там излязъл от гората ,поне да е симпатичен ..

После вече гледам другите неща ,това са първите които ми се набиват ..