PDA

View Full Version : И какво следва ?!?

hahaha222
02-19-2010, 18:39
Здравейте,не знам дали това е точното място да си напиша темата,но ето.Не гледайте ник нейма ми,хич не ми е забавно,просто трябваше да се регистрирам някак.

За да разберете историята ми трябва да почна малко по - отдавна...

Нова Година беше невероятна,всичко "чук",бях с приятелката си у тях всичко беше перфектно...Няколко дена след това разбирам,че докато аз съм купувал допълнително пиене за гостите й,тя се е мляскала с някакъв/някакви(около 23 часа ).В 00:00 бяхме заедно.Началото на януари месец беше съвсем нормален месец,до момента,в който разбрах това за приятелката ми - скъсахме...После дойде и "освобождението" на баща ми от работа(с майка ми са разведени).Малко по - малко напрежението нарастваше.Изнервеният ми баща,все повече започваше да ми вика без причина,такъв харакатер съм,че винаги връщах,ставаха караниците и все плаках(никога не ме е удрял,просто съм емоционален).
Сега съм в ужасно финансово и социално състояние,нито искам,нито мога да си говора,с който и да е.С момичетата съм на средно (почти високо)ниво,но без 20 стотинки в джоба,нито мога да изведа някоя,нито да си хвана приятелка.Ще се почудите как мога да мисля за момичета при това положение,еми мога..Докато бях с бившата ми приятелка тя винаги ме разсейваше от реалността(вкъщи) и никога не ми се налагаше да мисля за това(да,и преди не бяхме с цветущи финанси).
Ще кажете "ще отмине",но е така от много време...
Ще кажете "потърси си работа",но си търся от началото на лятото и НИЩО.Баща ми също си търси,но НИЩО.

Не очаквам някой да ми даде "магическо хапче" и всичко да се оправи,а просто исках да споделя.
Благодаря за отделеното време.

MrUnnamed
02-19-2010, 18:49
Дай малко инфо за теб :)

hahaha222
02-19-2010, 18:50
Момче,18г

MrUnnamed
02-19-2010, 19:01
Еми от кой град си де ?

hahaha222
02-19-2010, 19:07
Не виждам какво значение има,но София

MrUnnamed
02-19-2010, 19:22
От София си и неможеж да си намериш работа ? Странно аз където съм от Стара Загора , че работа има много а ти където си от София неможеж да си намериш работа мисля , че не търсиш достатъчно поразрови се из интернет може да намериш нещо наистина добро ... магазин за обувки "НАЙК" , "АДИДАС" , "ПУМА" ти си младо момче те такива търсят ... в София имате над 5 БИЛЛА магазини и + това имате някой други хранителни вериги ... работа има на поразия даже и срещу добро заплащане поразрови се малко из интернет и ако не намериш нищо аз се не неща ... пробвай та да видим ;)

ето ти един сайт където можеж да си потърсиш работа само си настройваш характеристиките както ти си икаш и търсиш
http://www.jobs.bg/

КЪСМЕТ ти пожелавам :) :)

anna93
02-20-2010, 01:54
Не знам каква работа искаш, но все пак в София има по - голямо разнообразие от провинцията. Щом си в такова финансово положение трябва да се съгласяваш с всяка работа, която намериш, докато не си намериш някаква по твоят вкус. Така че те съветвам за барман да потърсиш (сега се сещам за нея). В града, в който живея много често се търсят бармани, а за София няма да начин да няма.....