Влез

View Full Version : промяна..

danibebi
02-19-2010, 19:05
Здравейте :) Провокирана съм от темата на melcho1 - "Живот към по-добро" и реших аз да пусна тема за себе си.Отдавна искам да се променя..в характера и да стана по-красива :-) трудно ми е за характера,може би се дължи на това,че се отказвам много бързо :( ще ви помоля за съвет според вас каква първа стъпка да направя към промяна :) ии как мога да стана такава каквато искам да бъда..ще съм ви благодарна да дадете съвети :) :grin: :-)

ImmortalSportFreak
02-19-2010, 19:54
Какво не харесваш в себе си и в характера си ? :-o И все пак нямаше рнужда да пускаш друга тема ми в онази да поискаш помощ.. :D ;)

Collapse8
02-19-2010, 20:13
1. Научи се да се обичаш много.
2. Виж 1

3. Не си казвай:
-Такава съм си
-О колко съм тъпа/грозна/невежа/бла бла...самосъжалението е глупаво нещо
-Не обвинявай себе си за неща за които не си виновна
-Не мисли много за другите
-абе дай скайп да ти покажа ^^

anna93
02-20-2010, 01:44
Съгласната съм със съветите на Collapse8. Също така искам да добавя, че не трябва да чакаш някой друг да дойде и да ти го свърши или да си приказаваш само на думи, колко много и какво искаш да промениш в себе си и да се надяваш, че само с тези неща ще постигнеш промяната. Най - важната крачка към промяната е сама да я направиш. С воля и сила ще постигнеш много неща.

nIkEnCeTy_bE
02-20-2010, 11:28
Винаги съм твърдяла, че който ме харесва, ще ме харесва такава. Нямам немерение да се променям. Всеки човек има някакъв чар във себе си. Дали в лицето, дали в косата, дали в характера. Всеки иска да стане по-добър. Наистина със желание, ще постигнеш каквото искаш. И аз понякога се дразня, че съм нервна, викам, отговарям, страшно голям иант съм. АМа какво да направя такава съм си. Не искам да се променям.

princess85
02-20-2010, 11:31
отстоявай мнението си ;)

petetto
02-20-2010, 21:40
Съгласна съм с всички.И аз съм опитвала да се променя,но нестава и затова си оставах себе си... :wink:

purpledawn
02-21-2010, 09:16
Като си поставиш цел, недей само да мечтаеш за крайния резултат, а гради планове и ги следвай с желание :)

Molzinka
02-21-2010, 11:41
Отиди в книжарницата и разгледай книгите за самоусъвършенстване :wink: Не съм сигурна, че така се казваше раздела :(

charmy
02-21-2010, 17:26
За външния вид, пусни една пик да видим...А за характера то другите го казаха. :wink: :-)

danibebi
02-21-2010, 19:34
http://www.impulse.bg/photos/by/8415680/view/23219271#23219271 - тОова съм аз..знам,,че не съм перфектна,,но.. :( иначе какво мислите? :)

speedemon5
02-21-2010, 20:05
Не разбирам къде е проблема.Много си красива даже.Важното е да си вярваш.И аз преди бях много срамежлив.Ама под много имам предвид МНОГО.Само като си вярвах че мога да се променя и че съм нов човек успях да го постигна. :)

danibebi
02-21-2010, 20:41
Не разбирам къде е проблема.Много си красива даже.Важното е да си вярваш.И аз преди бях много срамежлив.Ама под много имам предвид МНОГО.Само като си вярвах че мога да се променя и че съм нов човек успях да го постигна. :)

Мерси :) :-)

BeezyJey
02-22-2010, 19:11
Какво не харесваш в себе си и в характера си ? :-o И все пак нямаше рнужда да пускаш друга тема ми в онази да поискаш помощ.. :D ;)

danibebi
04-06-2010, 21:08
Наистина все не успявах,но този път съм го решила, да се променя :) очаквам още съвети ии утре ще си направя планче с цели,които да следвам стъпка по стъпка.. :-)

L0ST
04-06-2010, 21:16
А за какво точно искаш да се променяш?

Никога не съм искал да се променя - винаги ще се амери човек, който да те харесва такъв какъвто си си, без да се променяш...

Примерно може да става дума да се променя в училище - да изкарвам по-добри оценки, може да искам да стане по-социален и т.н. . Но никога не бих си променил характера, заради някой, който не ме харесва. Обаче с течение на времето стила ми на обличане се по-промени, преди носех по..консервативни дрехи, сега си нося каквито ми падне, предполагам е било от възрастта.

danibebi
04-06-2010, 21:32
А за какво точно искаш да се променяш?

Никога не съм искал да се променя - винаги ще се амери човек, който да те харесва такъв какъвто си си, без да се променяш...

Примерно може да става дума да се променя в училище - да изкарвам по-добри оценки, може да искам да стане по-социален и т.н. . Но никога не бих си променил характера, заради някой, който не ме харесва. Обаче с течение на времето стила ми на обличане се по-промени, преди носех по..консервативни дрехи, сега си нося каквито ми падне, предполагам е било от възрастта.

Искам да се променя,така ще се чувствам по-добре и по-щастлива :) искам да го направя заради себе си и да бъда такава каквато искам.Пък и мисля,че така приятелите и другите ще ме харесват и уважават повече.

Moonstalker
04-07-2010, 07:20
"Искам да се променя,така ще се чувствам по-добре и по-щастлива Smile искам да го направя заради себе си и да бъда такава каквато искам"
О, повярвай ми най- добре ще се чувстваш такава каквато си, не такава каквато искаш да бъдеш. Т'ва за уважението от приятелите е много тъпо. Те ако не те уважават такава к'вато си, какви приятели са О.о'
ммм и често да ти кажа, знам ги аз тия "промени..." , от утре, от утре, от утре... после в други ден и така. Никой не може да промени характера си т'ва е. Както по-горе споменаха, винаги ще се намери някой който да те харесва такава каквато си, пък това, че ти не се харесваш... хах съмнява ме след "промените" да се харесваш по-вече~
Т'ва да си поставиш цели е много хубаво, добре.
ъъъ... за външния вид, недей променя нищо.
Най- добре бъди каквато си.

chocolatedidi
04-07-2010, 20:39
Бъди винаги положително настроена