View Full Version : Девствен
на 17 съм 11 клас и като съм с приятели от класа казват вече само 7-8 от класа са девствени .Малко ми е гадно ,че съм към тях ..
puhinka93
02-19-2010, 22:24
Ако ти е толкова гадно.. направи нещо по въпроса та да не си сред тея 7-8 човека..
Добре де, изобщо не разбирам логиката. За разлика от диваците, в т.наречените цивилизовани общества всеки се стреми да се изтъкне индивидуално, без да принадлежи на племето(пиърсинг, татуировки, ексцентрични прически). А като стане дума за секс, гадно било, че си по-различен...
Я си признай, че основната причина е, че ти се иска!
Някои и по-големи сме започнали, а после сме си наваксали. Хич да не ти пука!
dif4u1912
02-19-2010, 22:25
на 17 съм 11 клас и като съм с приятели от класа казват вече само 7-8 от класа са девствени .Малко ми е гадно ,че съм към тях ..
Нищо срамно няма в тва да си девствен ... ако се бъзикат на твой гръб им кажи да си го начукат ;) всички хубави неща в тоя живот стават бавно но се помнят завинаги ... сигурен съм че когато дойде момента ще имаш много да разправяш какво си приживял и те ще ти завиждат ...
Еми..Би трябвало да ти е гадно
snake223071
02-19-2010, 22:26
е кво да напраим бе човек. Божеее аре спрете.
... сигурен съм че когато дойде момента ще имаш много да разправяш какво си приживял и те ще ти завиждат ...
Аз не съм. Най-хубавите моменти човек трябва ревностно да пази за себе си. Лично мнение.
remix1912
02-19-2010, 22:31
Абе само знай че не си сам
ubuntureload
02-19-2010, 22:37
И са кво ... да те почерпя една безалкохолна бира .... В крайна сметка тя е първата крачка към надуваемата жена ....
snake223071
02-19-2010, 22:40
пич по добре се откажи от живота. няма смисъл да продължаваш така
HotSexyDoll
02-20-2010, 14:15
няма ли кой да ти пусне :-D
ReachlessGirl
02-20-2010, 14:22
първо .. това да живееш според правилата на "те казаха" е изключително глупаво и безмислено .. :? Живота си е твой .. нека ти казват да ти минава през едното и да излиза през другото .. :?
второ .. гадно ти е, защото?? :? Дай ми една причина поради, която трябва да ти е кофти? :o Какво да не би да са повече от теб .. пхаха .. да не би да са станали по - умни? По - красиви? :?
п.с. Повярвай ми много момичета харесват девствените момчета, които са на по 16-17, защото са рядкост .. трябва да се радваш, а не да се срамуваш от това! :?
Everytime
02-20-2010, 15:57
единствения и точен отговор от цялата тема е над мен :), a колкото до оня snake... голям идиот баце :lol: :lol:
няма причина да ти е гадно просто ... а ако се влияеш от днешната младеж .. мани мани
Добре е какъв точно е проблема аз като спах с момиче за първи път на 14 години кво цар ли станах или нещо повече от останалите ? Кво толкова се движите по някви стереотипи направо от такава до такава възраст трябва да съм спал с момиче от такава до такава възраст трябва да съм минал еди колко си...Това са глупости за всичко има време по добре е да изчакаш малко и да го направиш с правилния човек отколкото с първата въртяна мастия дето ти падне така че горе главата ;)
Абе само знай че не си сам
raven_92
02-20-2010, 22:23
Брат с теб сме :smt006 и аз съм така в същото полужение и нз тъпо е и не мисля че момичитата си падат по девствени щото са рядкост... така ще кажат че не стааш щото незнаеш кво да правиш... и щото не си на 27 и няяш БМВ :smt067 :D