PDA

View Full Version : Защо жените са такива.

sheisthenumberone
02-20-2010, 00:21
Наскоро разговарях с 1 приятелка и тя ми каза,ако искаш да се харесаш на някоя стани,чалгар пушач и т.н.И лошо момче......... така ще привличаш повече момичета,също така е хубаво да си глупав защото говориш повече простотии и на момичетата им харесва..... мислите ли че това е вярно? :D

pwnage
02-20-2010, 02:14
На 100 процента :) Стани и ти такъв,ще си единствен в България :lol:

sh3_1s_7h3_0n3
02-20-2010, 05:09
Ако целта са ти наконтени, направени чалгарки, с къси поли, курвенско поведение, лигавещи се и заливащи се от смях на току-що измислените простотиии - давай, стани чалгар, пушач и простак. Ще имаш голям успех сред такива. Ако ти е само за едното е.ане, т'ва е начина, вЕрно. Но ако ти се иска да си с някоя за мааалко повече време, кажи на приятелката си, че е малоумна и не я слушай.

sunshinepp
02-20-2010, 05:30
Е това беше най-голямата глупост, която успях да прочета откакто съм в тоя форум! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Всяко 1 момиче е напълно индивидуално! Сещаш ли се?

Аз например харесвам повече интелигентни момчета, или такива с които ми е приятно да общувам . . :( ..които имат какво да кажат, а не някой тъпак, който да ми ръси простотии или да ми дрънка за секс .. понеже с друга тема не е толкова добре запознат. . :? :o :lol:

Тази твоя приятелка й кажи, че е заблудена офсЪ . . :) :razz:

anonimchetou
02-20-2010, 05:31
еми тая която ти го е казала е супер тъпа чесно. Аз пък никога не бих се хванала с такъв. Не мога да разбера защо всички момчета си мислите че трябва да сте простаци и грубияни за да се харесате на някоя..

ivcheto0o
02-20-2010, 05:44
Ако целта са ти наконтени, направени чалгарки, с къси поли, курвенско поведение, лигавещи се и заливащи се от смях на току-що измислените простотиии - давай, стани чалгар, пушач и простак. Ще имаш голям успех сред такива. Ако ти е само за едното е.ане, т'ва е начина, вЕрно. Но ако ти се иска да си с някоя за мааалко повече време, кажи на приятелката си, че е малоумна и не я слушай.

Sladurcho
02-20-2010, 06:26

Хаха напълно съм съгласен :) Тъпото е че повечето момчета търсят само бройки ( почти всичките ми приятели са такива ) и са некФи гЪзарчета дет се правят на много вървежни гледат да дрънкат глупости да може момичето да им обърне някакво внимание а не се усещат че те тез к*рвички гледат само да имаш добра външност и да я черпиш една водка и е готова чудеса да сътвори за теб.... Много е жалко че вместо да гледате да се отличавате от останалата паплач вие искате на тях да приличате... Слушайте каквото искате, говорете както искате ... а ся дали някаква надута м*рла ви е вързала или не.. какво значение има след като половиния ви град е минал през нея

Faces
02-20-2010, 07:10
Хахаха леле не вярвах че нещо може да ме разсмее след като почти не съм спал но това успя хахаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Боже обичам го тоя форум :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

DevilWish
02-20-2010, 07:39
Точно ;)

FromAutumToAshes
02-20-2010, 07:44

Съгласен :)

doomkillerr
02-20-2010, 08:00
еми тая която ти го е казала е супер тъпа чесно. Аз пък никога не бих се хванала с такъв. Не мога да разбера защо всички момчета си мислите че трябва да сте простаци и грубияни за да се харесате на някоя..

Недей да сочиш така всички момчета с "пръст"... не всички мислим по този начин! Все пак мога от части да си обясня поведението и държанието на "една група" момчета, с желанията и "прищявките" на момичетата... Нали се сещаш, че всичко което правят момчетата, го правят според вас или за вас момичета и вашите желания... - Искате момчето да слуша предпочитаната от вас музика - ами то започва да я слуша, искате във всеки един момент да Ви развеселява и разсмива... ами какъв по-добър начин от това да се направи на глупак или "олигофрен"?!?! :oops: :D

П.С. - Както казаха и преди мен, всеки е индивидуален за себе си... колкото различни момчета има, толкова различни и момичета! 8)

ReachlessGirl
02-20-2010, 08:44
Не не мисля .. :-x Ае стига с общите ви знаменатели .. :?

anonimchetou
02-20-2010, 08:49

Недей да сочиш така всички момчета с "пръст"... не всички мислим по този начин! Все пак мога от части да си обясня поведението и държанието на "една група" момчета, с желанията и "прищявките" на момичетата... Нали се сещаш, че всичко което правят момчетата, го правят според вас или за вас момичета и вашите желания... - Искате момчето да слуша предпочитаната от вас музика - ами то започва да я слуша, искате във всеки един момент да Ви развеселява и разсмива... ами какъв по-добър начин от това да се направи на глупак или "олигофрен"?!?! :oops: :D

П.С. - Както казаха и преди мен, всеки е индивидуален за себе си... колкото различни момчета има, толкова различни и момичета! 8)

не съм сложила всички момчета под един общ знаменател първото което е и второто което е аз никога няма да накарам момчето да харесва нещо само защото аз го искам като например някакъв стил музика или да ме развеселява нон стоп че той да не е клоун.. Супер е глупаво.Може би не съм се изказала точно.

и да така е всеки е индивидуален за себе си.

3oPuTy
02-20-2010, 08:52
Чалгар в комбинация с пушач,който говори само простутии е възможно най-смотаната комбинация на света :?
На такива индивиди дори "Здравей!" не бих казала :smt078

А иначе такива момчета харесват само лапетата на по 13-16 години ;)

MaLkaTa_LaDy
02-20-2010, 09:00
Не не мисля .. :-x Ае стига с общите ви знаменатели .. :?
Момчето не е виновно, че наисина една огромна част от момичетата в обществото са именно такива. И както всички знаем винаги има изключения от правилото. Трябва ли на всяка дума да слагаме [забележка: не важи за всички]. Подразбирайте малко смисъла. А друг въпрос е, че когато си заобиколен от такива момичета, не можеш да видиш какво се крие зад хоризонта, не знаеш какво е. Има време да опознаем света. Просто още сме малки.

А конкретно по темата: Ако искаш някоя да те хареса, стани такъв. Определено ще се намери поне една, ако не и повече. Но ако искаш точно тя [която и да е] да те хареса, замисли се каква е тя.

ceballos1990
02-20-2010, 09:23
пхахаха това е супер тъпо стани президент за да ти се моли народа :D :D :D :D

justonegirlwithonehope
02-20-2010, 09:26
Е това беше най-голямата глупост, която успях да прочета откакто съм в тоя форум! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз например харесвам повече интелигентни момчета, или такива с които ми е приятно да общувам . . :( ..които имат какво да кажат, а не някой тъпак, който да ми ръси простотии или да ми дрънка за секс .. понеже с друга тема не е толкова добре запознат. . :? :o :lol:

;)

princess85
02-20-2010, 10:03
еми на мен лично не ми допада тозитип момчета ;р
аз държа на това да се държи добре с мен ;) не ми пука дали пуши , псува ли не ;рр кой не го прави ?! :?

Collapse8
02-20-2010, 11:01
Наскоро разговарях с 1 приятелка и тя ми каза,ако искаш да се харесаш на някоя стани,чалгар пушач и т.н.И лошо момче......... така ще привличаш повече момичета,също така е хубаво да си глупав защото говориш повече простотии и на момичетата им харесва..... мислите ли че това е вярно? :D

Вярно е ако това описание се отнася и за такъв тип момичета.
Аз например такъв кретен не бих погледнала. Ша ми се прави той на интересен с изтъркани лафчета или с тва колко е "як" че пуши (мразя цигарите)...айде моля ти се... ^^

peshost
02-20-2010, 11:14
Ем човека си е прав, то повечето момичета са такива, нОоО има и такива, които не са. По-горе някой колега/колежка каза ако това е каквото търсиш, стани такъв.

Stan4o123
02-20-2010, 12:06
Вярно е за тъпите момичета...Тъпите харесват тъпаци,но се съмнявам някоя,която знае какво иска и се самоуважава да хлътне по някой,с извинение,ИДИОТ!

gLypChenCee
02-20-2010, 12:22

Напълно съгласна.. Ако искаш да си хванеш някое заблудено 15 годишно курвенско кифле.. Можеш най-спокойно да си станеш простак! А до колкото твоята приятелка.. май май и тя е такава.. коса тип - бръкнала в контакта, очила тип - мухата цеце и поличка тип - летвичка :lol:

LetItRain
02-20-2010, 12:39

Хаха напълно съм съгласен :) Тъпото е че повечето момчета търсят само бройки ( почти всичките ми приятели са такива ) и са некФи гЪзарчета дет се правят на много вървежни гледат да дрънкат глупости да може момичето да им обърне някакво внимание а не се усещат че те тез к*рвички гледат само да имаш добра външност и да я черпиш една водка и е готова чудеса да сътвори за теб.... Много е жалко че вместо да гледате да се отличавате от останалата паплач вие искате на тях да приличате... Слушайте каквото искате, говорете както искате ... а ся дали някаква надута м*рла ви е вързала или не.. какво значение има след като половиния ви град е минал през нея

:)

sheisthenumberone
02-20-2010, 13:40
Чалгар в комбинация с пушач,който говори само простутии е възможно най-смотаната комбинация на света :?

А иначе такива момчета харесват само лапетата на по 13-16 години ;)При мен момичетата са от 20години нагоре така че определението ти не е вярно! 8)

mArMaLaDkA
02-20-2010, 13:43
Сменяй си обкръжението. Въпреки, че в твоя случай, дори това не би помогнало.

PROVOCATIVE
02-20-2010, 15:22

А иначе такива момчета харесват само лапетата на по 13-16 години ;)
+++ :lol:

Slave4You
02-20-2010, 15:30

Molzinka
02-20-2010, 15:33
:razz:

+ 1 :)

sladkish_14
02-20-2010, 15:49
защо момичетата харесват лоши момчета ?
защото добрите ги харесват момчетата 8-) :razz:

Zaritu
02-20-2010, 17:11
не наи добре да бъдеш самия себе си .. ама ако се стремиш към някои фешън примерно ако станеш такава е по голям % да те харесат щото секи би си допаднал повече с някои като него ... иначе е супер тъпо да го направиш !! :lol: :lol:

ScionOfStorm
02-20-2010, 18:27
Лесните момичета си искат лесни номера. Що му/й се учудвате на автора/авторката, действително има много такива девойчета...

Стойностните хора искат стойност и от другата страна. Кой накъдето се е запътил, все пак :)

soul1199
02-20-2010, 18:35
не не мисля 4е е вярно :lol:

Axe_vs_Sword
02-20-2010, 18:41
Ок, значи, в класа има един такъв по описанието ти и наистина, ВСИЧКИ момичета (поне от класа) го харесват поне по приятелски начин, уж им бил противен, пък ходи ги разбери...
Ноо she is the one/Scion of storm са прави.

ShiZo
02-20-2010, 18:55
Няма какво да си кривим душите..
всяко момиче обича лошите момчета..
Тези които са се подпрели небрежно и пушат по онзи уникално секси начин.. същите тези, които изглеждат така, всякаш нищо не ги интересува.. тези, в чийто поглед нещо гори..
мдам, размечтах се, но за това мога да се съглася определено..
.. Простаци никой не харесва, не си правете илюзии.. смеем се, да, но не бихме искали половинката ни да е шут.

pepschy
02-20-2010, 19:21
х0х0х0 тва наистина е много забавноо ..всяко момиче харесва раличен тип момчетаа .. ; ) :D :-P

sheisthenumberone
02-21-2010, 01:51
не наи добре да бъдеш самия себе си .. ама ако се стремиш към някои фешън примерно ако станеш такава е по голям % да те харесат щото секи би си допаднал повече с някои като него ... иначе е супер тъпо да го направиш !! :lol: :lol:
То е хубаво да си самия себе си но като не го оценява никоя,какво правим? :D

Chacho
02-21-2010, 02:09
Към sheisthenumberone

Няма какво да си кривим душите..
всяко момиче обича лошите момчета..
Тези които са се подпрели небрежно и пушат по онзи уникално секси начин.. същите тези, които изглеждат така, всякаш нищо не ги интересува.. тези, в чийто поглед нещо гори..
мдам, размечтах се, но за това мога да се съглася определено..
.. Простаци никой не харесва, не си правете илюзии.. смеем се, да, но не бихме искали половинката ни да е шут.

Не че трябва да пушиш, но схващаш накъде бие.

ПС: Ника ти трябва да е "Sheisnumberone".

LofYou
02-21-2010, 05:25
Пълна глупост, ако си мислиш че като се промениш и всички ще те захаресват бъркаш :?

ShiZo
02-21-2010, 05:39
Пълна глупост, ако си мислиш че като се промениш и всички ще те захаресват бъркаш :?

Да. Не можеш да избягаш от себе си.

Wrathchild
02-21-2010, 05:54
Абсолютно съм съгласна със ScionOfStorm.
То това описаното от автора ми прилича по-скоро на куха лейка, а не на мъж...

Zaritu
02-21-2010, 09:13
То е хубаво да си самия себе си но като не го оценява никоя,какво правим? :D

ами като не го оценява значи не те заслужава :)

Zaritu
02-21-2010, 09:14
пък и все някоя ще го оцени може трудно да я намериш ама я има .. така мисля :-D

PROVOCATIVE
02-21-2010, 09:20
Лесните момичета си искат лесни номера. Що му/й се учудвате на автора/авторката, действително има много такива девойчета...

Стойностните хора искат стойност и от другата страна. Кой накъдето се е запътил, все пак :)

:smt023 :smt023 :smt023

Take_That
02-21-2010, 09:31

1-во - Не, не е вярно! Твърдо, категорично, ясно НЕ!
2-ро Другият път кажи на приятелката си да не говори за себе си. Явно тя харесва такъв тип момчета. Но тя не е всичко останали момичета .... Боже Господи!

laila_94
02-21-2010, 11:37
:D :D :D НЕ ,не е така,разбира се ..Точно обратното на това ,което каза,поне за мене е така.Момче,което пуши не е момче ;) Мъж с цигара ми е някак си много хашлашко , клошарско , смешноо :)
Момче ,което слуша чалга само за купона нямам нищо напротив ,даже ми е яко да пеем двамата и да се смеем ,ама постоянно само и само чалга ,не е много нормално :)

jilib0n
02-21-2010, 13:22
аз не мисля, че е вярно.. аз лично харесвам пълни противоположности на това, което са ти дали за пример :D

perli4kaa
02-21-2010, 13:40

съгласна

bratignat
02-21-2010, 14:10
Като се има предивид вече, колко голям процент от момичетата слушат чалга, приятелката ти е права. Стойностните момичета намаляват и като брой и, като честота. Можеш да си търсия цял живот и пак да не намериш. Направи си сметка - готов ли си да платиш цената да не си себе си или да си само със себе си.

slun4ice_90
02-21-2010, 14:19
Има нещо вярно,но не е точно така...Аз харесвам момчета с чувсто за хумор,а не лигави създания,които се лезят на всичко и всеки...Мярка му е майката и в двете неща.Стига с тоя чалга стил,няма такъв.Няма лошо в това човек да изглежда добре, и да се интересува от мода! :wink:

SugarSmile
02-21-2010, 15:38
Защо като се каже " чалга" и веднага "аа тя е кифла, тя е нз каква си и нз що си... Има много свестни момичета които слушат чалга и не са кухи лейки.
А сега по темата...както другите казаха - зависи какво момиче търсиш :]

bratignat
02-21-2010, 15:51
Юалга се свързва с кифла и мутра, понеже това е култ към повърхностното. Всичко е до вкус, може и д аима добри чалга песни, но самата идея на чалгата е повърхностното. От там наттатък, когато срещна поюитател на чалгата, не се и опитвам да се ровя надълбоко в характера му. Ако ме изненадат причтно с нещо, тогава може би ще се вгледам. Но да не забравчме, че и аз съм човек, така, че защо му е на някой, чалга фен да разбие тези ми предрасъдъци? :D

А за модата - добре е да пзонаваш модата, но това,ч е я изменяш според твоите вкусове, показва, че използваш собствената си глава. И не няма да си избръсна краката, защото е такава модата! :-o

vesito13
02-21-2010, 16:27

съгласна Подкрепям

sheisthenumberone
02-21-2010, 18:24
Като се има предивид вече, колко голям процент от момичетата слушат чалга, приятелката ти е права. Стойностните момичета намаляват и като брой и, като честота. Можеш да си търсия цял живот и пак да не намериш. Направи си сметка - готов ли си да платиш цената да не си себе си или да си само със себе си.Предпочитам да бъда себе си но за сега нямам успех :D

bratignat
02-21-2010, 19:12
Предпочитам да бъда себе си но за сега нямам успех :D

Абе и аз считам липсата на лиги около устите на девойките около ми, за липса на вкус и класа :D Но понякога има в какво да се подобрим или пъкс е налага да се изменим...

oxwewe
02-21-2010, 19:12

Не със сички момичета става по тоя начин ,но според мене с повечето трябва точно това да направиш което аз лично приемам за голяма глупост.

teenems
02-21-2010, 19:52
Точно пък чалгари мразя !
Да пуши или не - се тая ..
Да ръси глупости - ок ,но да не прекалява !

Всеки е индивидуален просто ..

sheisthenumberone
02-21-2010, 19:58
Предпочитам да бъда себе си но за сега нямам успех :D

Абе и аз считам липсата на лиги около устите на девойките около ми, за липса на вкус и класа :D Но понякога има в какво да се подобрим или пъкс е налага да се изменим...
Няколко пъти съм се променял заради момичета фаида никаква 8)

mArMaLaDkA
02-21-2010, 20:06
И как да има, като си мекотело?

MaLkaTa_LaDy
02-21-2010, 20:43
Няколко пъти съм се променял заради момичета фаида никаква 8)
Такива изказвания ми бъркат... да не казвам къде! Ти въобще знаеш ли какво е промяна? Това не значи да си смениш прическата или стила на обличане! Промяната е много по-дълбоко нещо свързано с начина на мислене. Когато един човек променя себе си, то е защото е осъзнал, местата, на които да поправи "старото си аз". В такъв случай той не търси нищо материално, прави го за себе си, за да стане по-добър. Защото вярва, че така е правилно.

pussucetka
02-21-2010, 20:47
Всяко момиче е различно и със различен вкус към момчетата. . Но явно приятелката ти е много тъпааа :grin: Явно тя си пада по такиваа .. пропаднали и тъпи момченцаа които си търсят бройкатаа :lol: :lol: :razz:

antifashionshit
02-22-2010, 08:51
когато на готин човек му е кофти - това е блус,
когато на кофти човек му е гот - това е чалга :-D

sheisthenumberone
02-23-2010, 18:01
Средно положение има ли ;)? 8)