Влез

View Full Version : Пребийте ме /имам проблем/ помощ

KiLLeR_InSTiNkT
02-20-2010, 01:14
Много съм зле - имам един въпрос... Да честитя ли на бившия именния ден или не?? Това говедо не заслужава грам внимание, но нещо ме човърка отвътре да му пиша - помощ /чувствам се като малко детенце и не знам как да постъпя/... Айде кажете да не се занимавам грам с този боклук /много лоши спомени имам от него/. Трябва ми малко подкрепа - да ми кажете да не му пиша... А и същевременно да ви кажа, че съм почти руса и няма никакъв смисъл от тази тема, но трябваше да я напиша. Бийте ме, псувайте ме, изтрийте ме - гррррр...

Олекна ми вече - можете да ме псувате на воля!
Може и да вложа грам мисъл по-нататък. АкълО ми избегА нЕкъде...

Bellatrix
02-20-2010, 05:32
Ми, ако е бил наистина пълен боклук, не се занимавай да си хабиш парите в телефона заради него.
Ако все пак много ти пари под лъжичката да му пишеш, пиши му нещо кратко и безлично от типа на: "Честит Имен ден, да си жив и здрав!" и тва да е.

sunshinepp
02-20-2010, 05:33
:lol: Първо зависи в какви отношения сте . . акоо се мразите, ще е малко нелогично..
Но ако сте г/д в приемливи отношения е добре да честитиш.. :)

Ии.. не се впрягай толкова бе . . 8) :-)

ivcheto0o
02-20-2010, 05:43
сама каза 4е не заслужава.Не гледаи назд и продължи напред.

Sladurcho
02-20-2010, 06:18
Щом е такъв не заслужава даже да се сещаш за него камоли да му честитиш нещо :) оставяй го в миналото и това е

vikitolove
02-20-2010, 06:39
Щом е такъв не заслужава даже да се сещаш за него камоли да му честитиш нещо :) оставяй го в миналото и това е
+1 :)

Faces
02-20-2010, 07:09
Така да уточним...имаш лоши спомени от него,наричаш го говедо и казваш че не заслужава нищо.Еми след като имаш такова мнение за него да му честитиш именния ден би било направо лицемерно ;)

FromAutumToAshes
02-20-2010, 07:09
Като не го заслужава от какъв зор да го правиш ?

justonegirlwithonehope
02-20-2010, 09:40
:lol: Първо зависи в какви отношения сте . . акоо се мразите, ще е малко нелогично..
Но ако сте г/д в приемливи отношения е добре да честитиш.. :)

Ии.. не се впрягай толкова бе . . 8) :-)

+

vellvet
02-20-2010, 10:06
ако поддържате прилични отношения и сте се разделили без скандали и болка е хубаво да пуснеш едно кратко ясно "честит имен ден", но ако се е отнасял зле с теб и сте се разделили болезнено по-добре не му пиши

radina13
02-20-2010, 10:10
Какво то е направил?Как скъсахте?Говорите ли си въобще? :(

Collapse8
02-20-2010, 11:03
Честити му го. Ако не за друго,то да му покажеш,че не си като него...

DevilWish
02-20-2010, 11:11
Еми след като имаш такова мнение за него да му честитиш именния ден би било направо лицемерно ;)
Така е ;)

KiLLeR_InSTiNkT
02-20-2010, 12:29
Какво то е направил?Как скъсахте?Говорите ли си въобще? :(

Нищо кой знае какво не е направил - просто спря да си вдига телефона, ни вест ни кост и след един кратък разговор по скайп /след 2 седмици/ разбрах какво се случва - не иска да е с мен вече. Това се предполагаше, но щеше да е много по-добре да ми го беше казал в лицето, а не да се покрива като мишка, но както и да е...
Силно казано, че си говорим - на "здрасти, как си" я караме като се видим някъде. Веднъж се наложи да си говорим малко, защото беше в нас на гости /приятел на брат ми е/. А просто бих му пуснала смс-а от някаква учтивост, но той да не вземе да си помисли, че още имам нещо към него... Е, това е 8)

gLypChenCee
02-20-2010, 12:30
Просто му драсни един смс `Честит имен ден` и не се занимавай повече.. :)

xNiKx
02-20-2010, 15:09
Много съм зле - имам един въпрос... Да честитя ли на бившия именния ден или не?? Това говедо не заслужава грам внимание, но нещо ме човърка отвътре да му пиша - помощ /чувствам се като малко детенце и не знам как да постъпя/... Айде кажете да не се занимавам грам с този боклук /много лоши спомени имам от него/. Трябва ми малко подкрепа - да ми кажете да не му пиша... А и същевременно да ви кажа, че съм почти руса и няма никакъв смисъл от тази тема, но трябваше да я напиша. Бийте ме, псувайте ме, изтрийте ме - гррррр...

Като те гледам какви глупости пишеш, дали наистина той е говедото, което не заслужава грам внимание? :? :?

KiLLeR_InSTiNkT
02-20-2010, 16:46

Като те гледам какви глупости пишеш, дали наистина той е говедото, което не заслужава грам внимание? :? :?

Мда, прав си, но ме избива на простотия понякога. :) Наистина не заслужава внимание, затова реших, че няма смисъл да му пиша. /лошото е, че на моменти не знам какво искам и си противореча/

BlueFace
02-20-2010, 17:26
Защо няма емотикона - *facepalm* ...
Съветвам те да си пуснеш малко музика , да спреш да си мислиш за него и да се успокоиш ;)

П.П. За музика препоръчвам албумът на Muse -Resistance :-({|= :-({|=

ThisIsMe
02-20-2010, 17:46
Абе къв смс,кви 5 лева бе... ти сама казваш ,че е говедо а смс искаш да му пишеш.Чуваш ли се.Я го игнорирай и не се занимавай с него.Щом нещо те човърка явно още имаш някакви чувства към него.Пишеш ли му смс ...пак може да сте заедно.От смс се почва. Недей щом не заслужава.АЗ ако бях тебе в никакъв случай нямаше да се унижавам заради някакъв си мухльо.

soul1199
02-20-2010, 18:32
той е тъп,не му пи6и :lol:

ScionOfStorm
02-20-2010, 18:36
Виж сега килърке, винаги можеш компромисно да цакнеш"

'Честит имен ден, говедо', за да си удовлетвориш и двете желания 8-)

KiLLeR_InSTiNkT
02-20-2010, 18:38
Виж сега килърке, винаги можеш компромисно да цакнеш"

'Честит имен ден, говедо', за да си удовлетвориш и двете желания 8-)

8-) 8-) 8-) ще изпадне в тотален шаш

ScionOfStorm
02-20-2010, 18:47
Шок и ужас :booooomb: :-D

Emilen
02-20-2010, 18:56
Резюме: Имаш чувства към него. Обидена си, но все още е останало нещичко. Можеш ли да кажеш с ръка на сърце, че нямаш никакви чувства към него? И че не се надяваш тайничко, ей така, само една частичка от теб, да очаква, че може това да предизвика някаква промяна у него? Едва чакам да чуя отговора...

KiLLeR_InSTiNkT
02-20-2010, 19:05
Emilien - да, има нещичко още, но дори да пратя смс това няма да промени нищо - знам го /тази моя частичка, която очакваше да предизвика някаква промяна отдавна угасна/.

Emilen
02-20-2010, 19:15
Това е причината да се колебаеш. Всичко изречено в първото ти мнение е самозалъгване. Опитваш се да дадеш на самата себе си доказателство, че не трябва да го правиш. Или ще по-точно, да се самоубедиш, че лошите неща са били повече от хубавите. Според мен, определи решението си от това как би било възприто от него. Дали ще го приеме като унижение от твоя страна или ще се зарадва.
Поздравление SMS за един рожден ден преди години, ми беше развалило настроението, както нищо друго. Пропадна цялото празнуване. Изпращаше ми го момиче, което скъса с мен след 5 годишна връзка. При това вината просто беше моя-писна й да се влачим и в продължение на половин година ми обясняваше, че времето тече и вече трябва да избера - или брак, или да се разделим. А на мен ми се живееше сободно...
Значи, реши си от това, което знаеш за него как ще го приеме. Никой не може да знае правилния отговор по-добре от теб. Някои трудни решения сме обречени да вземаме сами... Казва ти го човек, който е успял да сгреши в почти всички важни решения, които е трябвало да вземе.

KiLLeR_InSTiNkT
02-20-2010, 19:30
Съжалявам за това, което ти се е случило, но човек се учи от грешките си и продължава напред, колкото и да е трудно.
Колебаех се много и реших тук да пусна една тема, чрез която хората да ме убедят да не го правя, защото той ще си помисли, че по някакъв начин се унижавам и още имам някакви чувства към него. Имам много хубави спомени, но така и не разбрах защо той скъса с мен - не ми каза, въпреки че го попитах, а още по-неприятен ми беше начинът по който го направи - накара ме да се чувствам ужасно и да се чудя къде съм сбъркала, да се самообвинявам и куп още неща.

Emilen
02-20-2010, 20:23
Моята случка е отдавна. Вече не е обект на емоции, а на равносметки. От самото начало разбрах каква е целта на темата. Малко неумело беше прикрито... Има много причини за подобна раздяла. И аз съм предавал момичета, които са държали на мен, по подобен начин... Има много фактори, които да доведат до подобна развръзка. Като цяло, всички водят до охладняване на чувствата. При допълнителното мнение, мисля че е най-добре да не го поздравяваш. Никой не бива да се унижава. Дори и заради чувства. Всъщност, най-малко заради тях! Забрави го! Дори да се случи чудото и пак да сте заедно, то ще е за кратко и няма да е същото. Пак изпитано...

KiLLeR_InSTiNkT
02-20-2010, 21:09
Мерси за съветите - беше необходимо някой да ми каже нещо такова :)

Take_That
02-20-2010, 21:44
Няма нищо лощо в това да му честитиш, просто така от уважение и заради всичко, което сте преживяли заедно :)
На мен обаче ми се струва, че не искаш да му честитиш, защото те е страх, че може би пак ще се събудят чувствата в теб. Права ли съм?

KiLLeR_InSTiNkT
02-20-2010, 22:11
Няма нищо лощо в това да му честитиш, просто така от уважение и заради всичко, което сте преживяли заедно :)
На мен обаче ми се струва, че не искаш да му честитиш, защото те е страх, че може би пак ще се събудят чувствата в теб. Права ли съм?

Страх ме е, че ще си помисли някакви неща - например, че още имам чувства и, че търся повод да установя някакъв контакт с него, а от моя страна изглежда все едно се унижавам...

Take_That
02-20-2010, 22:20

Страх ме е, че ще си помисли някакви неща - например, че още имам чувства и, че търся повод да установя някакъв контакт с него, а от моя страна изглежда все едно се унижавам...

Какво те интересува какво ще си помисли, ти нали знаеш, че не е така, а той - много му здраве, да си мисли, каквото иска. Щом обаче ти го чувстваш като вид унижаване просто не го прави :)

KiLLeR_InSTiNkT
02-20-2010, 22:33

Какво те интересува какво ще си помисли, ти нали знаеш, че не е така, а той - много му здраве, да си мисли, каквото иска. Щом обаче ти го чувстваш като вид унижаване просто не го прави :)

Така или иначе вече е късно да честитя :)

Take_That
02-21-2010, 08:50

Така или иначе вече е късно да честитя :)

Доволна ли си от решението си? :)

PROVOCATIVE
02-21-2010, 09:31
Така да уточним...имаш лоши спомени от него,наричаш го говедо и казваш че не заслужава нищо.Еми след като имаш такова мнение за него да му честитиш именния ден би било направо лицемерно ;)
++

justonegirlwithonehope
02-21-2010, 12:49
И в крайна сметка не му честити, може би така е по-добре.Вярно е, че човек трябва да уважава околните, а ти все пак си била с този човек, би следвало да го уважаваш.Само, че ако той няма заслуги за това, няма как.Не позволявай на някакво момче, което и без това те е наранило достатъчно да продължава да съсипва дните ти ! :P

KiLLeR_InSTiNkT
02-21-2010, 13:00
Доволна съм от решението си и се чувствам по-добре :)
Не трябваше въобще да се замислям какво да правя. Мерси на всички за помощта!

lydiqfen
02-22-2010, 07:15
емииии .. Според мен не ззаслужава никакво отношение :)