View Full Version : Сапун или Душ гелът е по-добър за кожата ни?
perfektencom
02-20-2010, 08:52
Какво исползвате,сапун или душ-гел,питам защотот една фр. ми каза че душ гелът е по - добър,но съм чувала че саоунът измива по добре,та какво ползвате вие сапун или душ гел (марката ?) .
НЕ ПУСКАМ ТЕМАТА ПРОСТО ТАКА,НАИСТИНА МЕ ИНТЕРЕСУВА,ЗАТОВА МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ!
BlackKeys
02-20-2010, 09:00
Нямам идея кое е по-добре. Аз като се къпя използваш душ гел, какъвто супим-Нивя, Дав, Камей... А иначе ис мия ръцете със сапун.
Единственото, което съм чела, е нещо за антибактериалните сапуни-че не трябва да се ползват мноло, нещо такова.
мисля, че сапунът изсушава повече, отколкото душ-гелът :)
Neopitom3na
02-20-2010, 09:09
аз от край време съм си с душ-гел :)
scanadal
02-20-2010, 09:43
И двете използвам,но някак си предпочитам сапун.Чувствам се по-"чиста" след употребата му.А душ гелът имам чувството,че не се измива до край от кожата ми,и оставя едно такова "разлигавено" :shock: усещане.Ох,дано някой да ме е разбрал,че не можах по-добре да го обясня 8-)
Използвам антибактериялен сапун на Safeguard :)
Infinity
02-20-2010, 09:50
На Дав със краставицата е много хубав. Хидратира , но душ-гела в това отношение е доста по-добро решение. :)
darkflower
02-20-2010, 10:46
Аз позлвам и двете. Сапунът ми е на Dove и след него се чувствам адски чиста, а душ гелът ми е на Christina Aguilera-By Night. Мерише адски хубаво, но някакви предпочитам да си се измия качествено със сапунчето, вместо да се наслаждавам на някакъв аромат, а всъщност да не се чувствам напъло чиста. Ако ми е за аромата после нали имам същия парфюм. :)
TheNewReligion
02-20-2010, 11:21
Нямам идея. Сапунът изсушава, а душ-гелът ( на мен лично) ми прави кожата някакси мазна и лигава...
Аз ползвам или сапун, или сапун и душ- гел. Но само душ- гел, не.. някакси не се чувствам достатъчно чиста, ако ползвам само душ- гел.
Ползвам сапун на Dove и душ гел от Avon. Предпочитам сапун пред душ гел. :-D
KumchoValcho
02-20-2010, 12:39
И аз се чувствам по-чист със сапун, но все пак ползвам душ гел.
mArMaLaDkA
02-20-2010, 13:03
Използвам антибактериялен сапун на Safeguard :)
Тея сапунчета ли бяха, дето миришеха едно такова хубаво, на праскова?
Иначе използвам сапун по-често. Миризмата на душ геловете ми писват след второто къпане и да, чувствам се една такава лигава след употребата им.
billytalent
02-20-2010, 13:04
Използвам и двете,само с душ гел все едно не съм се къпала
bizzskwittka
02-20-2010, 13:07
позвам душ гел Musk и много ме кефи. btw изобщо не се чуствам "лигаво" :lol: . незнам може да зависи от самия душ гел :?
KumchoValcho
02-20-2010, 13:22
С душ гел някак си кожата ми сякаш е мазна, докато със сапуна ми скърца направо и се чувствам по-добре 8-)
silwinka
02-20-2010, 13:40
използвам си душ-гел от 4-5 години.
нищо ми няма на кожата,много по-добър е от сапуна,естествено.
по-хубав аромат и т.н
Inn0cenCe
02-20-2010, 16:46
мисля, че сапунът изсушава повече, отколкото душ-гелът :)
....и затова ползвам душ гел : ).
Сапунът изсушава супер много кожата. Има и душ гелове, които изсушават кожата...но принципно душ гелът е по-добрия вариант.
Сапун - за ръцете само. :lol: