View Full Version : Тест в-у гаджето
ceballos1990
02-20-2010, 09:09
Наскоро чух 1 приятел да разказва как тествал гаджето си.Тоест да види дали му е вярна и държи ли на него.И така вапросния тип завел момичето си на някъф купон фул с момчета и я оставил за 20-30 минути и се скрил да я гледа през прозореца да види дали ако някой и се сваля тя ще отвърне та въпроса ми е бихте ли направили нещо подобно за да се уверите каква стока има до вас??
Аз лично смятам това за ъпсурдно да давам възможност на някви келеши да се свалят с жената :-P :-P :-P :-P :-P :-P
Най-зрялото нещо, което съм чувал
justonegirlwithonehope
02-20-2010, 09:19
Защо да е апсурдно.Попринцип е неуместно, ако нещата вървят добре, но ако куцат и един от двамата има някакво съмнение защо дан е го приложат това.Добре измислено е :D
ivcheto0o
02-20-2010, 09:54
Това е пълна простотия,като нямаш доверие на приятелката си защо си с нея :?
princess85
02-20-2010, 09:55
Това е пълна простотия,като нямаш доверие на приятелката си защо си с нея :? +1
глупаво е. когато доверието в една връзка липсва трябва да си поговорят и да се разберат. Ако не могат да си вярват по -добре е да се разделят.
Slave4You
02-20-2010, 10:11
Не знам дали аз не бих го направила, но знам, че ще се почувствам ужасно ако някой ми погоди такъв номер :?
radina13
02-20-2010, 10:13
Не знам дали аз не бих го направила, но знам, че ще се почувствам ужасно ако някой ми погоди такъв номер :?
+1
Това е страшно тъпо. Пълна липса на доверие.
Аз не бих направила такова нещо. А ако някой направи това с мен, много ще се обидя :o
BlueFace
02-20-2010, 10:27
Пълна глупост! :smt010
radina13
02-20-2010, 10:30
Подкрепям! :x
Какво толкова се учудвате?
Наскоро даваха по БТВ новите, че в Англия се продават скрити камери напълно законно и много мъже по този начин следят жените си.
DevilWish
02-20-2010, 11:15
Не бих го тествала.Но не бих го пуснала там сам ;)
gLypChenCee
02-20-2010, 13:01
Тва ако ми го направи моя ше ида да му забия един шамар и ше си хване пътя.. ; ))
Collapse8
02-20-2010, 13:04
Защо всички казвате,че ще се обидите ако ви го направят? Аз пък мисля,че само ако знаеш,че ще се поддадеш на нечии свалки би се почувствал тъпо.
Ясно,че се стига до доверието,но ако знаете че няма да правите нищо сред толкова момчета от какво се притеснявате?
hopekiller
02-20-2010, 13:05
Agree
mArMaLaDkA
02-20-2010, 13:10
Вие сте болни.
Защо всички казвате,че ще се обидите ако ви го направят? Аз пък мисля,че само ако знаеш,че ще се поддадеш на нечии свалки би се почувствал тъпо.
Ясно,че се стига до доверието,но ако знаете че няма да правите нищо сред толкова момчета от какво се притеснявате?
На теб няма ли да ти е обидно, ако разбереш, че човека с когото си ти няма доверие ?!
ScionOfStorm
02-20-2010, 14:24
Леле, ебаси злеташките номера. Сериозно.
Да ти се додрайфа.
Collapse8
02-20-2010, 14:39
На теб няма ли да ти е обидно, ако разбереш, че човека с когото си ти няма доверие ?!
Естествено,че ще ми стане гадно,ама като знам че няма да правя нищо с друго момче няма от какво да се притеснявам пък и той сигурно ще се почувства тъпо като види че ми е нямал доверие напразно. Аз поне ако бях на негово място щях да имам огризения на съвестта. Оо ^^
gergan4etooooo
02-20-2010, 14:45
бих го направила 8)
xXTOXiCXx
02-20-2010, 16:16
Много тъпо ,поне според мен. Когато си с един човек би трябвало да му гласуваш доверие.Иначе не намирам смисъл да си с някой ако не вярваш в него : ))
golqmumnik
02-20-2010, 16:46
бих го направила 8)
+1 герганче
Проверката е висша форма на доверие.
що пък да не ... то в тоя живот понякога на себе си не можеш да вярваш какво остава да вярваш на мъжете :?
глупаво е. когато доверието в една връзка липсва трябва да си поговорят и да се разберат. Ако не могат да си вярват по -добре е да се разделят.
+ 1 :-P
SuNsHiNe6
02-20-2010, 21:17
Стига да си имаме достатъчно вяра един към друг, няма нужда да се подлагаме на такива изпитания
MaLkaTa_LaDy
02-20-2010, 21:25
Офф... Не става дума нито за доверие, нито за обиди. То пък вие в любовта сложихте строгия закон, че ако погледнеш някое момче, когато си с друг, си грешник и трябва да минеш през 7те кръга на ада, за да опростиш греха си.
Та по самата тема: Глупава е мисълта, че в отсъствието на гаджето за 20-30 минутки, човека ще започне да се зарибява с друг. Ако започне, трябва да е супер мега тъпака, но ако не започне, не значи абсолютно нищо. Аз лично не бих направила подобен тест на гаджето ми. Ако започне да ме съмнява повечко, вероятно директно ще мине под ножа.
krem4et0
02-20-2010, 21:30
АБсурдно е
Мислех да предложа награда за първия който напише думата правилно:). Печелиш поне похвалата ми.
Вие нон-стоп ли сте с гаджето си? Само ли ходи до тоалетната? 24 часа в денонощието ли му дишате във врата? Едва ли. А той/тя може да ви изневери и в малкото междучасие, ако реши и иска. Да следиш, да ровиш, да си постоянно с някой не ти дава никаква гаранция, че ще ти е верен. Може точно на този купон да няма неговия типаж или просто някой, който би го съблазнил. Може да го срещне докато купува закуска. Няма гаранции, че няма да ви изневерят, дори и в дадена ситуация да са отстояли на изкушението.
MilkyWay
02-20-2010, 21:30
не бих направила подобен тест
soul1199
02-21-2010, 08:30
Хаха не не това изобщо не е добра идея тя че няма да направи нищо ми е пределно ясно първия който се завърти около нея...ще го отнесе много лошо.Имам много силно за собственост и който се опитва да зарибява мое гадже никога не е завършвал добре ;)
ReachlessGirl
02-21-2010, 08:59
йеп .. ++
Приятеля ти е уникално прост .. :?
ми мисля че такива тестове само биха развалили отношенията и връзката ..
Collapse8 - Не говорим за това дали ще се притесняваш или не.
Просто постъпката е глупава и обидна за човека, когото е поставен под въпрос.
Пък и той като изчезне за половин час, ти какво трябва да правиш ? Да си гледаш в краката и да се притесняваш, че ако заговориш някого ще има сцени на ревност ли ?!
За мен никой зрял човек няма да постъпи по този начин. Или имаш доверие в човека с когото си, или нямаш. Такива "тестове" са абсурдни и неописуемо глупави.
Това е все едно да чакаш гаджето пред блока/къщата му и да го следиш къде ходи и с кой говори.
Това е голяма "ПРОСТОТИЯ"да се е*баваш така с гаджето...Бих го нарекъл още "НЕПОРАСНАЛОСТ" :( :D
Neopitom3na
02-21-2010, 10:12
Как може да се ебавам така с него?! :?