View Full Version : Повдигната коса без топиране?
JCoutureJunkie
02-20-2010, 19:05
Здравейте пак от мен!В днешната ми тема за диадема с панделка MichellePhan ми каза за този магазин Viva Accessories.Погледнах в сайта им да потърся и случайно намерих нещо,за което си спомням,че много от вас питаха.Това са така наречените на английски bumpits и представляват нещо такова
http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2008/12/bumpits.jpg
Идеята ми,че от началото на април според сайта ще можем да ги намерим тези приставки в техните магазини
Ето линк
http://www.kosa-bg.com/product/227/prestavka-za-obem-nyama-v-nalichnost-.html
Дано съм била полезна :-) :-) :-)
Luscious_Heart
02-20-2010, 19:54
Оу йессс, и аз си мислех да търся нещо подобно. :grin: :D
Април месец, ми ще чакам. Йухууу. :P
Мерси много. :-)
А за колко пари са, на сайта не пише? :)
JCoutureJunkie
02-20-2010, 20:01
Не знам нищо за цената,сигурно и те още не са решили.Но не мисля,че е повече от 15 лв.Би трябвало да е някъде там :)
dimeto007
02-20-2010, 20:08
:grin: yeeeep I`m also interested in that :-) thank$... for the information
това е доста яко :) особено че избягвам да използвам лак за коса които доста си ми вреди на косата
И за да стои така, пак трябва топиране и лак..
На по - жива коса няма как да застане без да се вижда.
JCoutureJunkie
02-20-2010, 20:25
Използвала ли си ги някога,че да твърдиш подобно нещо,или просто си правиш свободно съчинение по картинка?
Ето така изглеждат
http://www.youtube.com/watch?v=ogsJ4zvf6ZQ
cherrypezz
02-21-2010, 05:15
Изглежда неестествено. Какво толкова им харесвате на тези повдигнати коси :neutral: ?
Използвала ли си ги някога,че да твърдиш подобно нещо,или просто си правиш свободно съчинение по картинка?
Ето така изглеждат
http://www.youtube.com/watch?v=ogsJ4zvf6ZQ
В сайта, който JCoutureJunkie даде има видео на самият продукт. Там се казва и се показва, че трябва лак, за да стане. И според мен трябва да се използва, за да не може косата да мърда, най - вече, когато си я сложила тази приставка без да си вързала косата.
UnForgettableDream
02-21-2010, 16:30
Е, наистина може да трябва лак, но не се налага да я тупираш, за да стане, а с тупирането се накъсва повече косъма, така че според мен при всички положения това е много полезно нещо.. :grin: Видях, че и в Русе има такъв магазин и веднага, щом излезе съм там да си го купя!!!!! :-) :D
Neopitom3na
02-21-2010, 17:00
не мисля, че в България ще има такива :)
JCoutureJunkie
02-21-2010, 17:08
не мисля, че в България ще има такива :)
Ще видим през Април! :)
anna93 по принцип лак се слака почти на всяка прическа.Не мисля,че това е нещо,толкова увреждащо и пагубно за косата.Аз бих си купила тези приставки или както там се наричат само за някой случай по така,защото моята коса НЕ се топира.Каквото и да направя,тя уляга.Трябваше ми няколко пъти за кок,но не става работата.Хубаво си е според мен да имаш нещо такова за всеки случай.Особено ако сте като мен.Аз постоянно си измислям различни прически.Днес отидох в мола и погледнах в магазина с надежда да са ги получили вече,но ест. ги нямаше.
bebchity93
02-21-2010, 17:58
ей може ли да питам в всеки град където има мол ли ще се получи това гледах клипчето и ми хареса мн аз понеже си топирвам косата с лак и с преса за да седи и мн ми се изтощава косата от това някой ако знае повече да ми каже моля ви се !!!!
cookie_master
02-21-2010, 18:39
В София има ли такъв магазин?
Аз бях пуснала тема за това нещо преди, в един друг сайт(там бях пуснала тема със запитване от каде може да се купи такова нещо) едни жени дори се организираха и си поръчваха от Ибей. Собствениът на българския сайт за акесесоарите ми каза, че ще го има скоро в България. Ако е на достъпна цена ще си го взема и дано върши работа.
ей може ли да питам в всеки град където има мол ли ще се получи това гледах клипчето и ми хареса мн аз понеже си топирвам косата с лак и с преса за да седи и мн ми се изтощава косата от това някой ако знае повече да ми каже моля ви се !!!!
Тези магазини не ги има само в моловете... В моя град си има такъв на центъра, а в мола няма.
darkflower
02-21-2010, 20:17
Не бих сложила подобно неща. Наистина е хубаво косата ни да има обем, но гаджето ми секара, ако види, че имам и 1 малка фибичка какво остава да ме погали по косата и да попадне на някаква пластмаса голяма колкото главата ми. Ще ми изтръгне косата със все нея. :D
bebchity93
02-22-2010, 05:34
Тези магазини не ги има само в моловете... В моя град си има такъв на центъра, а в мола няма.[/quote]
мс се пак ще потърся да видя из плевн дали се намира такъв магазин :-) :-) :-)
Inn0cenCe
02-25-2010, 08:00
Изглежда неестествено. Какво толкова им харесвате на тези повдигнати коси :neutral: ?
+++ \:D/
iLoveChocolate
02-25-2010, 12:16
не разбрах само тия магазини, за които говорите нямат ли си име?
имамат си име : вива аксесъри или аксесори...не съм сигурна
има и видео,което не сте видели под продукта яко е !!!
вижте пак продукта в сайта
или в 1 вия коментар