View Full Version : Може ли да разбере,че съм девствена само от лизане ?
psihqsala
02-21-2010, 19:59
Здравейте,искам приятеля ми да ме лиже,но да не разбира,че съм девствена,има ли начин ? Може би ще разбере само ако се опита да ми вкара пръст във влагалището ? Или може и от лизането да се досети :?
Здравейте,искам приятеля ми да ме лиже,но да не разбира,че съм девствена,има ли начин ? Може би само ако се опита да ми вкара пръст във влагалището :?
Ако те лиже .... ако ти разтвори срамните устни има шанс да види хименът ти ноо защо криеш от него че си девствена няма нищо лошо в това
Ако разбира.. ако знае кое какво е и къде е ще разбере ;)
ReachlessGirl
02-21-2010, 20:04
Съмнавам се да започне обстойно да ти разглежда .. :-o
Всъщност искаш да скриеш това от него или .. ? :-o
DemonchY
02-21-2010, 20:16
коментарът на Hilary_ (макар и с ново име ;D) отново е безценен :D :grin:
Не съм много запознат, но като цяло доколкото знам мисля, че може да се види... но наистина, защо го криеш? мисля, че би го приел нормално, даже би внимавал повече... ако си мисли, че не си девствена, ще реши да я кара както знае, пък и представи си реши без да те предупреди да мушне я пръст, я патока ... едва ли искаш да те отворят по невнимание... :o :o
Не се притеснявай. Защо трябва да криеш, че си девствена? Не мисля, че ако разбере ще го отблъсне нещо, даже ще се зарадва според мен :)
Еми ела при мене аз да те лижa :grin: !Иначe приятеля ти ако е голям и ако ги разбира щe те разбере :grin:
Neopitom3na
02-22-2010, 07:31
Ако те разглежда по- обстойно най- вероятно ще разбере :)
но защо го криеш от него?
adonismega
02-22-2010, 07:55
Срам и позор,как може да си девствена,веднага да се отвориш че е много срамно и смешно да си девствена :D
johnnybravo
02-22-2010, 10:17
Приятеля ти да не е някой гинеколог, че да разбере :-o
Почти сигурно ще разбере. Достатъчно е в един момент да опита да вкара пръстче(което, предполагам, че почти сигурно ще се случи) и така ще скочиш, че няма начин да не схване за какво става дума!
И аз ще питам, преди да съм нападнал словесно теб или него: защо не искаш да разбере?
BluEWisH
02-22-2010, 10:35
Еми може да, но защо подяволите го криеш от него :shock: :-o
ubuntureload
02-22-2010, 11:30
Въх че си издухана майнааа...
lifelesscorpse
02-22-2010, 12:22
:booooomb: :-o [-o< :smt069 :smt068 Нямам думи вече... Ще разбере ест.Най-малкото от това,че ще си притеснена и няма да знаеш кое,как и защо да направиш.Няма смисъл да го лъжеш,защото ще стане още по-зле и тогава ква връзка ще градиш изобщо с него??? ... :?
BiGBaDWolF
02-22-2010, 13:32
Ти като му лапаш ше разбереш ли че е девствен?!?! Той да не е Гинеколог ? Само може да се радва че си девствена !
nezabelejimata
02-22-2010, 16:12
Еми както казаха ако ти вкара пръст или ти разтвори срамните усни може да разбере бързо. :D
Еми ела при мене аз да те лижa :grin: !Иначe приятеля ти ако е голям и ако ги разбира щe те разбере :grin:
ей такива наи много ме дразнят ..
"еми ела при мен аз да те лижа" #-o #-o
MakeMeLaugh
02-22-2010, 16:39
Разбира се, че - да.
То си личи прекалено много ;)
Scarecrow
02-22-2010, 16:41
А след като той си мисли че не си девствена няма ли да поиска нещо повече от орален?
Wikzinka
02-22-2010, 17:15
Ако ти вкара пръст ще разбере , а ти защо криеш въобще ???? :-x
MakeMeLaugh
02-22-2010, 17:34
И без да вкарва нищо пак ще разбере, нищо не разбирате, пък секс ми правите.. пф :-o
neshtonovo
02-23-2010, 08:03
Няма начин да разбере ...освен ако не бърка с пръсти.
hoooodyhoooooo
02-23-2010, 11:19
E как да няма да разбере, трябва да е пълен глупендер да не види химена, той се вижда супер лесно. А и то девствеността не е само състояние на тялото, а и състояние на душата. Усеща се просто. Ако съдя по въпроса ти, някой мааалко по-опитен ще прозре истината.
Conrad93
02-23-2010, 11:29
Еми може да разбрере ... но защо подяволите криеш от него ... :(
neshtonovo
02-23-2010, 16:32
E как да няма да разбере, трябва да е пълен глупендер да не види химена, той се вижда супер лесно. А и то девствеността не е само състояние на тялото, а и състояние на душата. Усеща се просто. Ако съдя по въпроса ти, някой мааалко по-опитен ще прозре истината.
Е тогава да го правят на загасена лампа... съмнява ме да разбере
playboyche
02-23-2010, 16:36
е той тряя да е малоумен да не разбере .... хименът като слънца на путето й ... той с затворени очи пак ш разбере с език ...
хмм но всъщност е добра идея пробвай да му вържеш очите уш ей така за тръпката и таман да не разбере :lol: :lol:
wizzybizzy123
02-23-2010, 17:40
ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ МУ КАЖЕШ ! Не е болка за умиране, радвай се ,че си от малкото останали!
по темата: може...
П.С. КАЖИ МУ!
А след като той си мисли че не си девствена няма ли да поиска нещо повече от орален?
И аз това щях да те питам .....защото при мъсълта че си девствена той ще има друг подход (ако е свестен) :) ........но според мене ще разбере няма начин овен ако не е някав разсеян :D :D или заблуден
:D :D :D :D
DevlLady666
03-11-2010, 14:14
Ще ревна.. Сериозно.. Как може да има толкова некомпетентни хора, че и съвети тръгнали да дават.. :-o :-o Естествено, че ще разбере, особено ако е по-голям и разбира каво прави.. Имам предвид да не е някой осмокласник дето не знае къде да бръкне :D
Само като ти разтвори срамните устни и се разбира, и да "те лиже" .. този израз сам по себе си говори колко сексуално образована си.. казва се орална любов.. Та.. като те "лиже" кво мислиш че ще стимулира само клитора ли.. Нее ама хич няма да си пъхне я пръст, я два.. и като потече кръв и ти като испищиш като заклещена мравка в слонски гъз.. Нееее хич няма да разбере бе.. Каква е тази сексуална култура.. Може да съм само на 14 ама .. "Приятелят ти да не е ГИНЕКОЛОГ"?! Че вие какво си мислите.. Както гинеколозите могат да видят, така и един нормален човек може да разбере и да види химена (тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета) .. И с риск да повторя ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ,Ч Е СИ ДЕТСТВЕНА?!... Щом ще ти прави орална любов и тем подобни, значи трябва да знае за да е по-нежен..
Интересно ми е само на колко години си??
nikity9926
03-11-2010, 17:51
Първо: Кажи му подяволите! Ако не му кажеш той като сам разбере.... :-x
Второ: Образовай се малко бе дете! Какво е това "лиже"? ОРАЛНА ЛЮБОВ! Секс правите, а нищо не знаете!
Трето: На колко си години? Много ми е интересно... :-o
е що пък да не разбере ... а ти кво ? да не се срамуваш от това че си девствена ?
:lol:
MiRaCuLiX
03-11-2010, 19:33
Много ясно ,че ще видиш.Ти и слепец да си пак ще разбереш :Д нали ще пробва да ти бръкне с 1 пръстче.Ще се опита сто процента ,и кат потече кръв и ще се учуди ;Д тъй,че кажи му предварително,не се умира от това,поне за сега няма жертви!!!
А той дали ще иска само да те "лиже", дали няма да му се прииска и нещо друго.Съмнявам се малко,ама айди,ти си знаеш...
_butterfly_
03-11-2010, 22:12
Ще разбере, в предишните коментари споменаха по какво би си проличало- самото ти държание,притеснението (ако го има), но айде с това може и да го заблудиш. Но като започне любовната игра той няма да използва само езика и зависимост от твоята степен на възбуда почти сигурно е, че ще те заболи като вкара пръст...Просто му кажи!!!