.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Голям фен

Може ли да разбере,че съм девствена само от лизане ?

Здравейте,искам приятеля ми да ме лиже,но да не разбира,че съм девствена,има ли начин ? Може би ще разбере само ако се опита да ми вкара пръст във влагалището ? Или може и от лизането да се досети

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Може ли да разбере,че съм девствена само от лизане ?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Здравейте,искам приятеля ми да ме лиже,но да не разбира,че съм девствена,има ли начин ? Може би само ако се опита да ми вкара пръст във влагалището
    Ако те лиже .... ако ти разтвори срамните устни има шанс да види хименът ти ноо защо криеш от него че си девствена няма нищо лошо в това
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ако разбира.. ако знае кое какво е и къде е ще разбере

Съмнавам се да започне обстойно да ти разглежда ..
    Всъщност искаш да скриеш това от него или .. ?

коментарът на Hilary_ (макар и с ново име ;D) отново е безценен
    Не съм много запознат, но като цяло доколкото знам мисля, че може да се види... но наистина, защо го криеш? мисля, че би го приел нормално, даже би внимавал повече... ако си мисли, че не си девствена, ще реши да я кара както знае, пък и представи си реши без да те предупреди да мушне я пръст, я патока ... едва ли искаш да те отворят по невнимание...

Не се притеснявай. Защо трябва да криеш, че си девствена? Не мисля, че ако разбере ще го отблъсне нещо, даже ще се зарадва според мен

Град
    Варна
    Колко си годишна?

едва ли ще разбере ...

Еми ела при мене аз да те лижa !Иначe приятеля ти ако е голям и ако ги разбира щe те разбере

Град
    [На Метри От Земята]
    Ако те разглежда по- обстойно най- вероятно ще разбере
    но защо го криеш от него?
    Просто аз

Срам и позор,как може да си девствена,веднага да се отвориш че е много срамно и смешно да си девствена

Приятеля ти да не е някой гинеколог, че да разбере
    I love my girl <3

Голям фен Аватара на Emilen
    Почти сигурно ще разбере. Достатъчно е в един момент да опита да вкара пръстче(което, предполагам, че почти сигурно ще се случи) и така ще скочиш, че няма начин да не схване за какво става дума!
    И аз ще питам, преди да съм нападнал словесно теб или него: защо не искаш да разбере?

Еми може да, но защо подяволите го криеш от него
    Just Do It..

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Въх че си издухана майнааа...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    [-o< Нямам думи вече... Ще разбере ест.Най-малкото от това,че ще си притеснена и няма да знаеш кое,как и защо да направиш.Няма смисъл да го лъжеш,защото ще стане още по-зле и тогава ква връзка ще градиш изобщо с него??? ...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ти като му лапаш ше разбереш ли че е девствен?!?! Той да не е Гинеколог ? Само може да се радва че си девствена !

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Еми както казаха ако ти вкара пръст или ти разтвори срамните усни може да разбере бързо.
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Цитирай Първоначално написано от Tegav
    Еми ела при мене аз да те лижa !Иначe приятеля ти ако е голям и ако ги разбира щe те разбере
    ей такива наи много ме дразнят ..
    "еми ела при мен аз да те лижа"

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Разбира се, че - да.
    То си личи прекалено много
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

А след като той си мисли че не си девствена няма ли да поиска нещо повече от орален?

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Ако ти вкара пръст ще разбере , а ти защо криеш въобще ????
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

И без да вкарва нищо пак ще разбере, нищо не разбирате, пък секс ми правите.. пф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Няма начин да разбере ...освен ако не бърка с пръсти.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    E как да няма да разбере, трябва да е пълен глупендер да не види химена, той се вижда супер лесно. А и то девствеността не е само състояние на тялото, а и състояние на душата. Усеща се просто. Ако съдя по въпроса ти, някой мааалко по-опитен ще прозре истината.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си