View Full Version : Жестоко ОБЪРКАН !
podalche
02-23-2010, 10:47
Значи цялата работа е че се влюбих в едно момиче.Тя на 15 ,аз на 19.Запознахме се по скайпа края на Ноември тя ме намери живее на съседната улица и е приятелка на съседката ми и така по скайпа се опознавахме близо месец и е поканих на Нова година у нас.Дойде с една нейна приятелка и си изкарахме весело.След това излизахме 7-8 пъти до сега през това време аз постоянно и позказвам че е харесвам че имам чувства към нея дори съм и го казвал и тя ми каза да караме по бавно че досега много е били наранявали, ама аз знам че това са женски приказки да избяга от ситуацията поне така си мисля.Това момиче ми праща супер смесени сигнали и не знам разиграва ли ме или наистина изпитва нещо към мен.Казва ми че ще ми докаже какво изпитва и т.н. ама до сега нищоо...Направо не знам има ли смисъл да се занимавам..Въпроса ми е какво мислете вие, защото аз направо не знам какво да си мисля.
Len4etyYyy
02-23-2010, 11:24
Леле, на 15 колко да е била наранявана...?! :shock:
Питай я направо дали ще стане нещо. Защо й играеш по свирката?!
ThedramaQueen
02-23-2010, 11:32
абе наранявана... :? много хора ме мислят за кучка, защото "не съм съчувствала", но реално няма за какво да съчувствам, защото за да си наранен трябва да обичаш, а на 15 освен майка си и баща си друг не можеш да обичаш...
Просто всички са много във филма с разбитото сърце... Така им е по-интересно ли не знам?? :?
podalche
02-23-2010, 11:32
ми имала 3-4 връзки с някакви момчета и сега била много недоверчива спрямо мочетата ала бала дрън дрън някакви такива от сорта... че в началото всичко е ОК , а после като тя се привързвала е наранявали.
podalche
02-23-2010, 11:37
Ми Неделя й казах по тъпия скайп за което направих грешка щото като се прибрах бях замотан и ми беше криво и й казах ако иска да е с мен-БЪДИ а не само да ми дава празни надежди.Казах и също че за мен отношенията ни са сложни и да се виждаме 1 път през семдицата не мога така и ако иска да имаме връзка заедно трябва много хубаво да си поговорим само двамта това и го писах Предната вечер а снощи за нещо беше бясна по скайпа не знам просто ... и нищо съществено не си казахме както винаги си говорим само приятелски не се изясняваме ..
mArMaLaDkA
02-23-2010, 12:14
може би на момичето не му се занимава със сериозни връзки. Припрян си, защото искаш "да си изясните отношенията", въпросът е, че тя явно не иска(или според нея няма какво) да изяснява(нищо). Реално, ако искаш сериозна връзка, търси я сред връстничките си, каките си или момичета, с най-много година-две по-малки. 15-годишните обаче не знаят какво искат, или поне тази.
bratignat
02-23-2010, 12:38
И ти започни със смесените сигнали. Тя може да ти обещаша още доста месеци всякакви неща, явно е наясно с твоите чувства. Или те разиграва или не знае какво точно иска, може би не е абсолютно сигурна.
valdesbg
02-23-2010, 12:41
Към bratignat - да ти пикам на съветите. Чуваш ли се какво приказваш?
По темата - разиграва ти. Класически сценарий. Какво ще направиш си зависи от теб :)
podalche
02-23-2010, 12:47
ми не знам ,не мисля да се откажа от нея ,много ми е завъртяла главата ще й кажа да се видим скоро време да се изясним вече ,че ми писна последните два пъти дори е целунах по устата ама нито се дръпна нито отвърна се едно целувах паметник.Иначе се интересува от мен от живота ми постоянно ме търси не знам не знам до сега такова момиче така да се е държало много ми е странна ... :-o :(
sunshinepp
02-23-2010, 12:55
Виж сега.. като гледам - писнало ти е!
Така че казваш и как седят нещата и до там! Казваш и да постави картите на масата, да каже какво иска от тебе.. ти какво искаш от нея и ако желанията ви съвпадат . . продължението е ясно :)
Айде Успех!
П.С Бъди настоятелен за отговора :)
valdesbg
02-23-2010, 12:59
Значи ходиш с паметник. Кой е като теб, а? :-D
Съншайн - душичке девопйката НЯМА да бъде сериозна ако ще пистолет да и опреш на слепоочието. Защото това означава да те птреже, а тя избягва тоя вариант. Защо не ми се обяснява, но е свързано с женската нагласа да си оставят вратичка винаги и навсякъде.
Колкото повече се занимааш с нея, толкова повече ще играеш нейната игра. И няма да получиш нищо от това което искаш да знаеш. Само още въпроси и още надежди. Разбира се неоправдани.
Вече се пораждат и други въпроси, като например как се с стигнало до тая ситуация, какво си оплескал че да те мотае така мазно, и така нататък. Но това е съвсем друга тема вече :)
sunshinepp
02-23-2010, 13:04
Съншайн - душичке девопйката НЯМА да бъде сериозна ако ще пистолет да и опреш на слепоочието. Защото това означава да те птреже, а тя избягва тоя вариант. Защо не ми се обяснява, но е свързано с женската нагласа да си оставят вратичка винаги и навсякъде.
хахх.. Емии не знам . . аз това бих направила :) Много мразя , някой да ме прави на маймуна . . :) :-)
darkPaladin
02-23-2010, 13:06
мани я тая
kindergarden
02-23-2010, 13:17
хахха да те разиграва 15 годишна :lol: я се стягай и и тегли една майна...пфуу :D
ivcheto0o
02-23-2010, 13:24
Питай я направо дали ще стане нещо. Защо й играеш по свирката?!
justonegirlwithonehope
02-23-2010, 14:13
Добре след като имаш чувства, а тя не е сигурна дали си искрен защо не правиш повечко неща, с които да и покажеш, че си честен с нея и наистина имаш чувства !? Дай и малко време, а няма възраст, за да обичаш, то просто ти идва от вътре.Може и на 10 да си, може и на 18 .. всичко е до характера на човек, хора и хора. :)
Hopegiver
02-25-2010, 14:42
да имах кристално кълбо... да ти кажа кво изпитва момичето към теб...
пробвай се отново ако ти излезне с същото ''оправдание'' - и кажи нещо от сорта ''не мисля че бих те наранил'' - аз ти го казвам щот аз не мисля че ти би я наранил... та ако прпдължава да уварта може би трябва да се примириш че няма да стане нищо, или и да стане ще ти коства повече време.
Take_That
02-27-2010, 18:19
На 15 година и много нарянявана - дрън, дрън, че пляс. За какво въбще се занимаваш с нея (без да искам да обидя нито теб, нито нея, но тя е още с детския акъл)
хахха да те разиграва 15 годишна :lol: я се стягай и и тегли една майна...пфуу :D
soul1199
02-27-2010, 19:23
според мен тя не знае,какво иска
IndependentGirl
02-27-2010, 20:02
От темата ти останах с впечатлението, че ходиш по гъза на някаква си пикла(с извинение..), която не знае какво иска.. и просто няма смисъл да се занимаваш с нея, защото те прави на шут.. :}
wweover133
02-27-2010, 20:27
абе наранявана... :? много хора ме мислят за кучка, защото "не съм съчувствала", но реално няма за какво да съчувствам, защото за да си наранен трябва да обичаш, а на 15 освен майка си и баща си друг не можеш да обичаш...
Просто всички са много във филма с разбитото сърце... Така им е по-интересно ли не знам?? :?
ти го каза
абе наранявана... :? за да си наранен трябва да обичаш, а на 15 освен майка си и баща си друг не можеш да обичаш...
yes baby. :D Само където освен семейството си на 12- 19 обичаш и приятелите си. Най- накрая човек с моето мнение ,защото ми писна от всички момичета с разбити сарчица и умиращи от любоФ по поредното момче. :)
bratignat
02-27-2010, 20:46
По темата - разиграва ти. Класически сценарий. Какво ще направиш си зависи от теб :)
Първо обърши своите съвети, че като гледам не веднъж са препикани.... :razz:
antifashionshit
02-27-2010, 20:53
Първо обърши своите съвети, че като гледам не веднъж са препикани.... :razz:
много си забавен. пък и 'не веднъж' се пише заедно.
podalche
02-27-2010, 23:21
изтрих го ,сметнах за нужно да не го споделям :) утре ще се разбере Лекинка на всички
podalche
02-27-2010, 23:21
утре е големият ден ! уж ...
лапешка работа..
к'во се занимаваш с това дете не разбирам :?
sexa_na_kompleksa
02-28-2010, 07:43
Ако държиш на нея, няма да я притискаш. Но това не означава да й ходиш и по гъза.
Възможно е наистина да е била наранявана и сега да не иска да бърза. Ако е свестно момиче, де. Ако е някоя разглезена лигла - разиграва те.
pussucetka
02-28-2010, 12:31
Не я притискайй .. Така тя губи доверието ти .. Ще си помисли че и ти ще я нараниш щом се отнасяш така .. имай търпение .. ако след 1-2 седмици не каже какво ще стане между вас .. остави я .. няма смисъл .. :? Но щом е казала че е наранена наистина не й показвай грубо отношение .. покажи й че я интересуваш ..подкрепяй я. .не давай зор , не е дошъл края на света .. :grin: .. Успех ! :-P
pussucetka
02-28-2010, 12:35
Абе ейй какво оплювате момичето .. всеки е различен .. била е еди ква си незнам защо си .. вие сте ебати критиците .. може да е на 15 ама секи има чувства и всеки се влюбва .. аз когато бях на 10 се бях влюбила в едно момче и го харесвах 3 години и накраяя нищо и осузнах че не си заслужава а тези 3 години бяха УЖАСНИ! :?
DarthLord
02-28-2010, 16:30
Eми в тия времена.... :D
podalche
02-28-2010, 22:53
pussucetka мисля че си права наистина изглежда наранена и ми го казва, защото от близо седмица насам само съм й на въпреки показвам й че й нямам доверие и че се съмнявам в нея ,а тя казва че това е най боли да сме стигнали до там че да не си вярваме , аз й казах че ми е трудно и да се постави на мое място и ще продължавам да се боря за нея и ще й влизам в положението.Утре вече наистина ще изленем само 2-мата и ще се изясним и ще видим какво ще стане няма да е насилвам ,мисля че има чувства към мен :-D ... наистина държа много на нея ! :oops:
filmimilmi
02-28-2010, 23:51
Може би не очаква нищо от теб. Това, че зайките те харесват, не означава обезателно, че биха правили секс с теб. Със сигурност харесва компанията ти, в противен случай не би се виждала с теб толкова много пъти, но все пак тя е на 15. Едва ли наистина е била наранявана такава цифра пъти, че просто сега да се пази. Просто е девстевена, а не иска първия й да бъде 19 годишен тип, който със сигурност няма да желае дълготрайна връзка с една хлапачка. В крайна сметка си признай, тя не те е пленила с друго освен с хубаво тяло и невинност. Докато твоите интереси са следването или работата, нейните са в това да остане дете за още известно време. На 15 не всяко момиче мисли предимно за секс, а на нея й е ясно, че почти 20 годишен ще иска редовни креватни упражнения. От това я е страх, а не защото е наранявана цифра пъти. А дори да не е девствена, което е супер малко вероятно щом все още не ти се е нахвърлила за цели 4 месеца (от Ноември се познавате, нали?), може би пък е далеч от мисълта да се занимава повече с големи ако някой на твоята възраст вече я е наранил изоставяйки я след един-два месеца ебане без чувства. Кажи и примерно, че не искаш близост. Ако толкова горещо я желаеш, филмирай я, че си готов да я изчакаш. В крайна сметка връстничките ти са по-лесни да ги навиеш за секс, какво очакваш от една деветокласничка?... Реално погледнато нямаш шансове с нея, предполагам си използвал всички филми да се правиш на мил ухажор. Преглътни го, откажи се или продължавай да искаш. А колкото повече и показваш, че искаш, толкова повече я отблъскваш. Покажи, че всъщност ти е все тая, стани и приятелче, но все пак от време на време и разкривай намеренията си. Да не си остане с впечатлението, че искаш да си и само приятел, а когато тя наистина стане готова ще ти даде знак. Просто не избързвай! :)
Abigoria
03-01-2010, 06:16
Колкото повече се занимааш с нея, толкова повече ще играеш нейната игра. И няма да получиш нищо от това което искаш да знаеш. Само още въпроси и още надежди. Разбира се неоправдани.
Вече се пораждат и други въпроси, като например как се с стигнало до тая ситуация, какво си оплескал че да те мотае така мазно, и така нататък. Но това е съвсем друга тема вече :)
Абсолютно съм съгласна! Почти същоото си го помислих, когато прочетох поста на автора. 8-)
И смисъла от цялото обясняване е 0, щото тя ще се прави на бавна и ще те отбягва, докато в един момент на тебе не ти писне. Тогава няма тя да е лошата :)
А, и Честита ви Баба Марта! 8-)
valdesbg
03-01-2010, 07:08
Авторе, ама си голямо леке, честно.
PsyDoggy
03-01-2010, 10:28
Авторе, ама си голямо леке, честно.
+1 , на 19 години а на какъв акъл ... Чета и не мога да повярвам, че си над 14 :? :? :?
malkazlatna
03-01-2010, 15:19
о, аз бях в същата ситуация! момчето ме искаше,аз все не отговарях точно,пращах му смесени сигнали..разигравах го, макар и не нарочно, а че и на мен ми трябваше време и не бързах.. търпя ме месец и половина, а сега е с друга, а аз с мойто мотане си скубя косата сега! :-#