View Full Version : когато се размечтая (за любов) и се случва обратното
не знам как да започна.. вески път,когато се размечтая (за любов) и то се случва напълно обратното.. сякаш висчко ми става напук.. вече започвам да си мисля, че е защото се погледнах в счупено на две огледало
Мислите ли,че е така ?
тъпо,е но в действителност се чувствам ужасноо :(
редактирано заглавие
модерирано от w0sh
Теорията за самоизпълняващото се предсказание.
3aMe4TaH
02-23-2010, 14:51
и аз съм суеверен ,но чак пък толкова ...
Не ,не мисля че е заради това ... а и какво като си се огледал. Аз по-вярвам ,че ще си нещастен ако счупиш,но не и ако се огледаш в счупено огледало :?
Ако само си натякваш ,че заради това не ти върви, то те чека още по-голям неуспех. Забрави тия глупости... :)
нИзнам как да ти отговоря.
ivcheto0o
02-23-2010, 15:27
и аз съм суеверен ,но чак пък толкова ...
Не ,не мисля че е заради това ... а и какво като си се огледал. Аз по-вярвам ,че ще си нещастен ако счупиш,но не и ако се огледаш в счупено огледало :?
Ако само си натякваш ,че заради това не ти върви, то те чека още по-голям неуспех. Забрави тия глупости... :)
+ То и аз за квото си ме4тая то4но обратното става.....
Не е само при тебе споко и при мен стана същото само дет стана баш на 14 Февруари ...
justonegirlwithonehope
02-23-2010, 18:00
Може би предизвикваш по някакъв начин съдбата, не знам.Вярвам в такива неща, от друга страна ми изглеждат абсурдни .. Може пък да преминаваш през лош период, не знам.Всеки има лоши дни. :(
Стига бе, съвсем се отчаях! :D И при мене понякога е така и затова винаги си имам едно наум. Много пъти ми се е случвало, точно когато си помисля, че вече всичко е ОК и се успокоя, нещо лошо или неприятно да се случи.. :? Но не смятам, че това е някакво суеверие... по скоро съвпадение.
Не е заради счупеното огледало :?
И аз така като се размечтая за някой или нещо и се случва точно обратното...
MaLkaTa_LaDy
02-23-2010, 19:02
За мен е просто: Винаги трябва да има нещо, което да ни връща към нормалния ход на събитията. Вие се размечтавате, нещо ви връща на земята. Смисъла е не да мечтаете, а да вярвате и да се стремите в/към нещо.
soul1199
02-23-2010, 19:28
аз кат си счупих огледалото си намерих гадже и след 2 седмици скъсахме :lol: :lol: :lol:
аз кат си счупих огледалото си намерих гадже и след 2 седмици скъсахме :lol: :lol: :lol:тва е щото не искаш мене брат 8-)
soul1199
02-23-2010, 20:04
аз кат си счупих огледалото си намерих гадже и след 2 седмици скъсахме :lol: :lol: :lol:тва е щото не искаш мене брат 8-) хах,може 8-)
darkPaladin
02-23-2010, 22:55
аз кат си счупих огледалото си намерих гадже и след 2 седмици скъсахме :lol: :lol: :lol:тва е щото не искаш мене брат 8-) хах,може 8-)
0.о