View Full Version : Вечеря или не?
Привет :-)
Имам една идейка,която ми се върти в главата и ви моля за съвет :) Мислех си да направя романтична вечеря за мен и приятелят ми :D Имам само няколко притеснения: Уж мога да готвя,но кой знае ако се притесня нещо и не успея ще съм като кифладжийка :lol: 2-ро какво точно да бъде пък и дали ще му хареса или ще ме сметне за луда :o :-o Иначе той си живее сам и не е проблем мястото,където ще се готви (тоест няма да има родители) Не знам :-D Помогнете ми :D :-)
valdesbg
02-23-2010, 15:01
Няма никакви проблеми.
Според мен ще е приятна изненада :)
на мене неми ми ареса, много е лигаво брат
Ами за ресторант ми доскучава вече.Иска ми се да има някаква промяна .. знам ли :-D Дайте предложения вие на какво бихте се зарадвали :-)
значи аз бих се зарадвал ако ми изпържиш картофи с лютива лютеница и пържоли, бирата да е студена в хладилника и ти да си само по нощница и да гледаме мача, ако бие моя отбор ще те уважавам от кеф ако падне ще те уважавам от мъка, и в двата случая и двамата печелим.
Кога ще ме каниш у вас?
ivcheto0o
02-23-2010, 15:25
Според мен идеята е добра.Но ти го познаваш наи-добре и знаеш дали би му харесало.А за готвенето не се притесняваи,направи нещо лесно което оби4а.А ако искаш може да купиш нещо от магазина :)
Тоест?Аз също искам нещо по-лесно,но то пък ако ще е лесно той и сам може да си го направи :(
BonbonaBaby
02-23-2010, 15:40
Супер :grin:
justonegirlwithonehope
02-23-2010, 15:42
Защо е нужно да направиш специална вечеря с по хиляда ястия и прочие ... за мен това няма смисъл.Защо не направиш нещо простичко.Хубавото е в това, че ще сте заедно през цялата вечер, правете неща, които харесвате и двамата, не е нужно да седнете и да се храните 2 часа, защото било вечеря.Добра е идеята, много хора ще я удобрят, романтична е, всичко добре, но на мен просто не ми допада, не си падам романтичка :oops:
Абе, ако е вкусна манджата и маймуна да ми я сготви, пак ще ми хареса.
3aMe4TaH
02-23-2010, 15:46
Тоест?Аз също искам нещо по-лесно,но то пък ако ще е лесно той и сам може да си го направи :(
направи салатка ... за второ едни спагети и за трето примерно нишесте или бисквитена торта :) :) :) ... купи вино и пунш от магазина или шампанско :) :) :)
ебаси идеята имам ... :oops: :lol: :lol: :lol:
http://bgkulinar.net/id-1474 :-D
DevilWish
02-23-2010, 16:41
Хахаухахахауахах сори, ама не се сдържах :D :D
Според мен е хубава идея.Все пак любовта на мъжете минава през стомаха ;)
danibebi
02-23-2010, 16:47
:grin: :lol: 8-)
Няма значение какво ще направиш, важното е само да не е нещо, което принципно не яде. Иначе дори да не стане перфектно няма да е голям проблем, защото все пак той ще оцени, че си го правила с любов и си го правила специално само за него. Много добра идея според мен.
MaLkaTa_LaDy
02-23-2010, 18:58
Направи сандвичи за вас двамата, купи някакъв сок и пуканки. Дръпнете си някое интересно филмче и вечеряйте между другото, докато гледате филма. Споден мен това е най-доброто.
FromAutumToAshes
02-23-2010, 19:03
Аз много бих се зарадвал на такова нещо. Давай смело :)
soul1199
02-23-2010, 19:24
направи му спагети,бързо,лесно,вкусно :-)
Take_That
02-24-2010, 16:12
Според мен би го зарадвало :)
krem4et0
02-24-2010, 16:23
Сгответе заедно нещо любимо...голи (по престилка де).
Иначе ние често си вземаме миксове с ориз (китайски, хавайски ала-бала), морски дарове, винце, сладкиш. Някои неща мое да са готови или полу-готови.
А иначе не знам мъж, който не обича мусака или печено пиле с картофи.