PDA

View Full Version : Проблем или ?

Lucko
02-23-2010, 17:54
Незнам дали темата е точно за този раздел, но...
Значи проблемът е че преди известно време имах хламидии и се излекувах.След това всичко беше нормално...но от известно време пениса ми не е както трябва да е нормално...Ерекцията ми продължава по-малко,а когато уринирам получавам леки затруднения отначалото докато тръгне урината..Та въпросът ми е възможно ли е "простата да алармира" при тези симптоми...защото все още съм на 18..

wizzybizzy123
02-23-2010, 18:12
наистина ходи на уролог.. тр специалист да те прегледа и да ти каже кво ти е...

Lucko
02-23-2010, 18:16
Аз,че ще отида ще отида,но първо искам вашето мнение...

Emilen
02-23-2010, 18:20
Безпредметно е да се дават мнения по медицински въпроси. Не знам какво успокоение би било някой лаик в областта, да каже "не бой се"... Хората затова учат по 10 и повече години, че да станат специалисти. Тук можем само да гадаем. Или искаш да ти извадя от разни сайтове цитати, та като застанеш пред доктора да трепериш като лист? Я не си прави експерименти и отивай!
Хламидиите са упорито нещо и трябва да се види дали си се излекувал.

Lucko
02-23-2010, 18:27
за хламидиите изчетах много и да на 100% съм се излекувал дори след като всичко беше ясно след 1 месец пак отидох да си напрая тест и пак ми нямаше нищо,а сега...

Emilen
02-23-2010, 18:32
Значи си наясно, че може да е усложнение. И трябва да се провери ВЕДНАГА, за да не се стигне до по-сериозни последствия.

BiGBaDWolF
02-23-2010, 19:52
Безпредметно е да се дават мнения по медицински въпроси. Не знам какво успокоение би било някой лаик в областта, да каже "не бой се"... Хората затова учат по 10 и повече години, че да станат специалисти. Тук можем само да гадаем. Или искаш да ти извадя от разни сайтове цитати, та като застанеш пред доктора да трепериш като лист? Я не си прави експерименти и отивай!
Хламидиите са упорито нещо и трябва да се види дали си се излекувал.
+

Everytime
02-24-2010, 11:51
ходи на лекар пич,тука няма доктори :)

Lucko
02-24-2010, 12:45
незнам не ме е срам..но не ми се ходи пак при този уролог,при който бях незнам защо...а пък тука в Бургас няма друг.. освен в окръжна болница,при който мога да отида само с направление...

Emilen
02-24-2010, 13:55
Виж какво, аз напълно те разбирам, защото самият аз ненавиждам срещата с каквито и да било лекари по служебна за тях работа, особено пък ако аз съм част от нея... ми смейте се, ама буквално съпругата ми ме завлича за ръката като малко дете, при това предварително се налага да ми чете на висок тон лекции за отговорност и други подобни... все си мислех, че е професионална деформация за нея, докато наскоро и джи-пито не ми каза, че с такива като мен(?) това е единственият начин.
Разбери, че ПРОСТО ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ! Логиката е проста-ако има проблем, рано или късно ще се наложи да се започне с отстраняването му. Колкото повече отлагаш, толкова по-тежки са последствията.
Затова-стискай зъби и тръгвай, докато не е късно!