Влез

View Full Version : Проблем с едно момиче в училище. ]]:

offered
02-23-2010, 19:43
Здравейте. Имам проблем с едно момиче от мойто училище. Казвам се Тодор на 16 години от София. Значи проблема ми е следния - един път си висях в фейсбук и един приятел ми каза, че харесва момичето което аз харесвах. От тогава той почна да се вижда с нея, да ходи по кафета, насам натам. И аз почнах да излизам с нея. Разбрах, че когато са излизали последния път, той я е целунал, а тя му е казала, че не искала да има нищо общо с него, искала да са само приятели. В училище като сме много момчета, тя ми казва здравей на мен, а на него само ако той и каже. Най-добрият приятел на това момчето, където го отряза си пише всяка вечер с нея в скайп и всеки път като той си легне и тя ляга след 2, 3 мин. Както днес започнах да и пиша нещо и тя каза, че си ляга, а 2 мин. преди да и пиша си писах с този другия мой приятел. В училище казва, че нямало да си хваща гадже скоро. Има ли някакъв начин да разбера дали я харесва и т.н, защото ми е много тежко. Също така искам да попитам как да разбера, дали момичето има чувства към мен и т.н. Предложете нещо с което мога да разбера, или кажете как мога да и се харесам. Благодаря ви предварително.

ShtrudeL8
02-23-2010, 19:46
Какъв многоъгълник!
Имам чувството,че момичето ви разиграва всичките ^^

sunshinepp
02-23-2010, 19:51
Не мисля, че те харесва :)

offered
02-23-2010, 19:57
Някакъв начин да разбера дали ме харесва или не? И дали харесва момчето от моят клас.. бтв накарах го 2 - 3 пъти да ми снима един сайт, защото съм баннат и всеки път като ми прати снимката има чат с момичето.. :X :X

soul1199
02-23-2010, 20:02
ами питай я дали харесва някой или направо я питай дали имаш шанс с нея

ShtrudeL8
02-23-2010, 20:03
Абе човече...в повечето случай си личи дали някой те харесва или не...какво толкова сложно оО Явно не те харесва.

offered
02-23-2010, 20:14
Боя се от това, че може да ми каже не .. също така като си пишем и като си легне праща хуг, а на най-добрия и приятел праща само усмивка..

RedLabel
02-23-2010, 20:46
не те харесва

(според мен)

antifashionshit
02-24-2010, 06:13
Боя се от това, че може да ми каже не .. също така като си пишем и като си легне праща хуг, а на най-добрия и приятел праща само усмивка..
естествено скайп е критичен определящ момент в отношенията между хората в днешно време
еми ако те харесваше щеше да си покаже сипматиите по малко по-различни и разнообразни начини от 'хуг'.

mechtaq_za_teb
02-24-2010, 06:15
Боя се от това, че може да ми каже не .. също така като си пишем и като си легне праща хуг, а на най-добрия и приятел праща само усмивка..Кви са тия... филми?! :shock: Питаш директно да излезете примерно днес.. утре? Ако се навие, действаш. Ако не, отказваш се и готово.

justonegirlwithonehope
02-24-2010, 12:53
Какъв многоъгълник!

Подкрепям напълно :)

Take_That
02-24-2010, 16:07
Какъв многоъгълник!

Съгласна съм

Alex4o0o
02-24-2010, 16:40
момичето май си пада леко к***а,а?
мисля,че не те харесва

Kawaii
02-24-2010, 16:54
Земи я питай и бъди готов да чуеш не, защото е по-зле да си седиш и да се чудиш.

BeezyJey
02-24-2010, 17:52
Какъв многоъгълник!

moomoo
02-24-2010, 18:00
Боя се от това, че може да ми каже не .. също така като си пишем и като си легне праща хуг, а на най-добрия и приятел праща само усмивка..Кви са тия... филми?! :shock: Питаш директно да излезете примерно днес.. утре? Ако се навие, действаш. Ако не, отказваш се и готово.

Съгласна. Покани я да излезете някъде; на кафе; на кино; дори и в парка?
Ако не се съгласи, не е края на света... има и други момичета. [:
Успех!

hopekiller
02-24-2010, 18:09
Условието за едни е елементарно, за други изключително трудно - бъди себе си. Ако не те харесва такъв, какъвто си - зарежи я, предполагам ще ти е трудно, но няма смисъл да се правиш на някой който не си.

suantito
02-24-2010, 18:11
Редувайте се , не се ревнувайте....

fenastz
02-24-2010, 18:39
Мразя момичета, които се мислят за голяма работа само защото в училище са ограничен ресурс :? Заeби я

offered
02-25-2010, 16:20
Благодаря за съветите. Ще видя какво ще стане, но се съмнявам да се получи нещо ]]: