View Full Version : Проблем с едно момиче в училище. ]]:
Здравейте. Имам проблем с едно момиче от мойто училище. Казвам се Тодор на 16 години от София. Значи проблема ми е следния - един път си висях в фейсбук и един приятел ми каза, че харесва момичето което аз харесвах. От тогава той почна да се вижда с нея, да ходи по кафета, насам натам. И аз почнах да излизам с нея. Разбрах, че когато са излизали последния път, той я е целунал, а тя му е казала, че не искала да има нищо общо с него, искала да са само приятели. В училище като сме много момчета, тя ми казва здравей на мен, а на него само ако той и каже. Най-добрият приятел на това момчето, където го отряза си пише всяка вечер с нея в скайп и всеки път като той си легне и тя ляга след 2, 3 мин. Както днес започнах да и пиша нещо и тя каза, че си ляга, а 2 мин. преди да и пиша си писах с този другия мой приятел. В училище казва, че нямало да си хваща гадже скоро. Има ли някакъв начин да разбера дали я харесва и т.н, защото ми е много тежко. Също така искам да попитам как да разбера, дали момичето има чувства към мен и т.н. Предложете нещо с което мога да разбера, или кажете как мога да и се харесам. Благодаря ви предварително.
ShtrudeL8
02-23-2010, 19:46
Какъв многоъгълник!
Имам чувството,че момичето ви разиграва всичките ^^
sunshinepp
02-23-2010, 19:51
Не мисля, че те харесва :)
Някакъв начин да разбера дали ме харесва или не? И дали харесва момчето от моят клас.. бтв накарах го 2 - 3 пъти да ми снима един сайт, защото съм баннат и всеки път като ми прати снимката има чат с момичето.. :X :X
soul1199
02-23-2010, 20:02
ами питай я дали харесва някой или направо я питай дали имаш шанс с нея
ShtrudeL8
02-23-2010, 20:03
Абе човече...в повечето случай си личи дали някой те харесва или не...какво толкова сложно оО Явно не те харесва.
Боя се от това, че може да ми каже не .. също така като си пишем и като си легне праща хуг, а на най-добрия и приятел праща само усмивка..
RedLabel
02-23-2010, 20:46
не те харесва
(според мен)
antifashionshit
02-24-2010, 06:13
Боя се от това, че може да ми каже не .. също така като си пишем и като си легне праща хуг, а на най-добрия и приятел праща само усмивка..
естествено скайп е критичен определящ момент в отношенията между хората в днешно време
еми ако те харесваше щеше да си покаже сипматиите по малко по-различни и разнообразни начини от 'хуг'.
mechtaq_za_teb
02-24-2010, 06:15
Боя се от това, че може да ми каже не .. също така като си пишем и като си легне праща хуг, а на най-добрия и приятел праща само усмивка..Кви са тия... филми?! :shock: Питаш директно да излезете примерно днес.. утре? Ако се навие, действаш. Ако не, отказваш се и готово.
justonegirlwithonehope
02-24-2010, 12:53
Какъв многоъгълник!
Подкрепям напълно :)
Take_That
02-24-2010, 16:07
Какъв многоъгълник!
Съгласна съм
Alex4o0o
02-24-2010, 16:40
момичето май си пада леко к***а,а?
мисля,че не те харесва
Земи я питай и бъди готов да чуеш не, защото е по-зле да си седиш и да се чудиш.
BeezyJey
02-24-2010, 17:52
Какъв многоъгълник!
Боя се от това, че може да ми каже не .. също така като си пишем и като си легне праща хуг, а на най-добрия и приятел праща само усмивка..Кви са тия... филми?! :shock: Питаш директно да излезете примерно днес.. утре? Ако се навие, действаш. Ако не, отказваш се и готово.
Съгласна. Покани я да излезете някъде; на кафе; на кино; дори и в парка?
Ако не се съгласи, не е края на света... има и други момичета. [:
Успех!
hopekiller
02-24-2010, 18:09
Условието за едни е елементарно, за други изключително трудно - бъди себе си. Ако не те харесва такъв, какъвто си - зарежи я, предполагам ще ти е трудно, но няма смисъл да се правиш на някой който не си.
suantito
02-24-2010, 18:11
Редувайте се , не се ревнувайте....
Мразя момичета, които се мислят за голяма работа само защото в училище са ограничен ресурс :? Заeби я
Благодаря за съветите. Ще видя какво ще стане, но се съмнявам да се получи нещо ]]: