View Full Version : Обичам го, но по какъв начин ?
Привързах се страшно много към едно момче, което познавам от сравнително малко време ... пасваме си идеално като характери и много държа на него ... и той също на мен ... знам, че мога да му кажа всичко ... той се държи много добре и постоянно ме защитава, ако някой се заяде с мен ... много го обичам, но и аз не знам по какъв начин ... и не ме притесняват моите чувсва, а неговите ... скъса с приятелката си и ме е страх да не е заради мен ... искам да запазим приятелството си, но той май чувства нещо повече и нещата стават сложни ... вчера ме прегърна и ми стана много хубаво ... чувствах се някак защитена ... постоянно мисля за него ... вече не знам какво чувствам ... май най - добрият вариант е да се отдръпна, но не мога ... знам, че звучи много егоистично, но наистина имам нужда от него, а от друга стара така може би му давам напразни надежди ... какво да правя ?? ... много съм объркана :( :(
antifashionshit
02-24-2010, 06:08
ако не опиташ никога няма да разбереш.
Hopegiver
02-24-2010, 06:51
Не мога да ти кажа какво да правиш , тва ти си го решаваш , мога да ти кажа само няколко неща с които да ти помогна да решиш...
първо се замисли колко са хората които те карат да се чувстваш ''защитена'' и тези за които мислиш постоянно, тези които те защитават и са готови да ти помогнат....
предполагам се страхуваш да си с него от варианта който съществува - при евентоална свада да го загубиш и като приятел...и първо не мисля че това момче , поне както го описа , има намерение да се кара с тебе нито че дори и да се скарате...ще те забрави.
плюс това не виждам нищо невъзможно в това да сте заедно и да запазите приятелството си...така пак ще го обичаш много по 2 начина за които ще си наясно...
п.с. щом не знаеш какво чувстваш ... явно си тръгнала да се влюбваш :D
нито категорично го отричаш нито можеш да го потвърдиш...това че не искаш да го прецакаш давайки му напразни надежди също ми говори че и ти много държиш на него което ме връща по нагоре в редовете и да смятам че и ти не би се скарала с него и би го забравила... да зависи и от причината , но не мисля и че ще се провините един спрямо друг чак толкова че да се изколяте... :D
каквоти и да решиш... разкажи за развръзката ако не те натоварва допълнително
Не мога да ти кажа какво да правиш , тва ти си го решаваш , мога да ти кажа само няколко неща с които да ти помогна да решиш...
първо се замисли колко са хората които те карат да се чувстваш ''защитена'' и тези за които мислиш постоянно, тези които те защитават и са готови да ти помогнат....
предполагам се страхуваш да си с него от варианта който съществува - при евентоална свада да го загубиш и като приятел...и първо не мисля че това момче , поне както го описа , има намерение да се кара с тебе нито че дори и да се скарате...ще те забрави.
плюс това не виждам нищо невъзможно в това да сте заедно и да запазите приятелството си...така пак ще го обичаш много по 2 начина за които ще си наясно...
п.с. щом не знаеш какво чувстваш ... явно си тръгнала да се влюбваш :D
нито категорично го отричаш нито можеш да го потвърдиш...това че не искаш да го прецакаш давайки му напразни надежди също ми говори че и ти много държиш на него което ме връща по нагоре в редовете и да смятам че и ти не би се скарала с него и би го забравила... да зависи и от причината , но не мисля и че ще се провините един спрямо друг чак толкова че да се изколяте... :D
каквоти и да решиш... разкажи за развръзката ако не те натоварва допълнително
Мерси много :-)
Проблемът идва от това, че е малко по - нисък от мен пък и сме в един клас ... аз сега не мога да се концентрирам в часа пък какво остава, ако има нещо повече
soul1199
02-24-2010, 07:43
еми личи си,че й ти го харесваш,няма смисъл да се отдръпваш :)
justonegirlwithonehope
02-24-2010, 12:19
Щом си объркана какво чувстваш, може би в цялата работа има пръст и любовта.Дръж се както си се държала до сега, ако ти сподели за чувствата си защо да не пробвате ? Като те гледам как говориш имаш чувства към него, които не са чисто приятелски, а и нали самата каза, че много си пасвате.Може да сте добра двойка и да се допълвате добре.В опитите му е майката. :)[/b]
ivcheto0o
02-24-2010, 14:10
Щом си объркана какво чувстваш, може би в цялата работа има пръст и любовта.Дръж се както си се държала до сега, ако ти сподели за чувствата си защо да не пробвате ? Като те гледам как говориш имаш чувства към него, които не са чисто приятелски, а и нали самата каза, че много си пасвате.Може да сте добра двойка и да се допълвате добре.В опитите му е майката. :)[/b]
Take_That
02-24-2010, 16:04
++