Влез

View Full Version : Любовен триъгълник

atlantisblue
02-24-2010, 15:57
Здравейте,запознах се с едно момиче [А] преди 2 месеца тоест познаваме се от 3 години не сме били приятели просто учим в едно училище но от близо 3 месеца усетих че се влюбвам в нея.Сега ще кажете "ми отиди и им го кажи" но през това време тя имаше приятел - наи добрия ми приятел.Реших да си замълча и ако тя скъса с него да я подкрепя за да не се чувства сама и да им кажа че съм влюбен в нея.Стана както го мислех - разбрах че нещо м-у тях не е както трябва и на другия ден наи добрия ми приятел да го наречем [В] ми каза че са скъсали.Не ми беше много приятно защото бяха щастливи но така ми се откриваше шанс да тръгна с нея и така и направих.В началото не казвахме на никого защото трябваше да намеря някакъв начин да кажа на [В] че съм тръгнал с [А].Не знам защо но мислех че няма да го приеме много надобре но след като му казах (около седмица след като тръгнахме) тои ме разбра и ми каза да не я изпускам както тои е направил-дотук ОК.
Преди 3 дена разбрах от нея че тои им е говорил за това че няма да я остави на мира че ще съжалява че е скъсала с него и т.н.Тя естествено не ми каза сигурно от притеснение но аз разбрах и се уверих че е истина.Поговорих с [В] (аз попринцип съм спокоен човек и не избухвам лесно) тои ми каза да вярно е. Тогава не бях много ядосан и само му обърнах гръб.Реших да видя тя как се чувства но оттогава досега тя се държи много студено с мен,преди от сутрин до вечер си чатим а сега едвам се опитвам да разбера как е.Попитах я има ли проблем (естествено има някакъв щом аз го усещам) но тя ми казва че всичко е наред. Реших да си замълча от разбиране че е притеснена и може би ще ми каже по късно но това не стана.Продължава да се държи все по -студено и по-студено с мен.Не си говорим постоянно се караме и т.н. с

Това беше проблема ми!
Сега ще кажете "ми тои тоя [В] е за един голям бой". Е да но боя с него няма да оправи проблема с нея.

Ако може да ми дадете съвет какво да правя ще съм ви много благодарен.

Аз съм на 14 както и [В] а тя е на 13.
Не искам да късам със нея защото много я обичам не искам да я наранявам но не искам и тя да се държи така с мен.Моля ви за съвет.!

Извинявам се че стана толкова дълго!

bebsinkaaa
02-24-2010, 16:09
Според мен първо трябва да разбереш тя какво изпитва .. дали изпитва нещо към теб или се интересува още от "В" и ако и пука за теб , бори се за нея , ако не по-добре скъсай с нея .. не си заслужава :)

atlantisblue
02-24-2010, 16:13
Казвала ми е че ме обича истински ... за това че [В] я е наранил тя никога няма да му прости което ме навежда на мисълта че не изпитва нищо към него но тя ми го е и казвала.
Труден е избора да скъсам с нея...не знам какво да правя не виждам как ще скъсам с нея като не мога и ден без нея... :( Ще изчакам и други мнения :(

Faces
02-24-2010, 16:42
Абе що не си гледате детството ами се мъчите да се правите на големи ? Тя е на 13 ве юнак вчера е научила сама да си бърши дупито ти за чувства ще и говориш :lol: Ами ти с твоите 14 години :lol: :lol: :lol:

ravita
02-24-2010, 16:48
Чакай малко абе вие хора имате усти нали ? Не мога да рзбера защо не доуточнявате нещата помежду си, а оставяте такива недоизказани чувства и мисли . Следващият път като я видиш, хващаш я под ръка водиш я на някое тихо място, където не могат да ви прекъсват и тя не може да се измъкне и питаш. Това е решението, грешката на много хора като вас е че не говорят. А какво по важно от това в една връзка. И тук вече не говорим за " какво има " "нищо всичко е наред" тук говорим за изказване на неща които и двамата мислите и които трябва да споделите един с друг ако искате връзката ви да продължи.
Успех! :)

myNameIsImmortal
02-24-2010, 16:50
Абе щом не е любовен паралелепипед сте добре 8-)

atlantisblue
02-24-2010, 16:56
Чакай малко абе вие хора имате усти нали ? Не мога да рзбера защо не доуточнявате нещата помежду си, а оставяте такива недоизказани чувства и мисли . Следващият път като я видиш, хващаш я под ръка водиш я на някое тихо място, където не могат да ви прекъсват и тя не може да се измъкне и питаш. Това е решението, грешката на много хора като вас е че не говорят. А какво по важно от това в една връзка. И тук вече не говорим за " какво има " "нищо всичко е наред" тук говорим за изказване на неща които и двамата мислите и които трябва да споделите един с друг ако искате връзката ви да продължи.
Успех! :)

:) Ще я видим тая работа. :o