View Full Version : Объркана.. :?
С едно момче см мн. добри приятели се познаваме от началото на учебната година (понеже съм в ново училище). Станахме много добри приятели. Както и да е почнаха и доста коментари да се чуват по въпроса не много, но се чуваха от време на време. В началото не им обръщах внимание, може би защото той ми беше споделил, че си харесва едно момиче, а може би защото не мислех, че това е възможно. Обаче от около седмица и нещо с това момиче са се скарали. Напоследак обаче забелязвах, че помни много неща (и то с доста подробности) , които съм казвава, направила. Дори си пази един лист хартия който бях използвала по изобразително просто ей така да драскам:D (той беше от среда на тетрадка, но без редове и го бях сгънала на 4 и той ми каза да напиша "обичам всички, които се завиват с това одеало" (а одеало го наричахме, защото дори не си бях направила труда да го срежа на по-малки парчета)) Както и да е. Днес казах нещо на шега пак за това момиче, което харесва и той някак успя да промени темата на това кого аз си харесвам. Както и да е казах му истината, че няма момче, което да харесвам. Той тогава ми каза, че мисли, че има такъв, защото прочел на профила ми "I hate everything about you, why do I love you?" Което всъщтност беше от една песен :-D И това до доста голяма степен ме очуди. Възможно ли е да ме харесва? Много съм объркана.. А незнам нямам тази смелост да го попитам, защото ако не е така ще излезне много тъпо.. Страх ме е да не го загубя като приятел.
Та ще съм благодарна да чуя мнението ви.
Amazingskill
02-24-2010, 17:55
А ти харесваш ли го или искаш да си останете само приятели ?
BeezyJey
02-24-2010, 17:59
^^ и аз това се чудя..
Но при мен е същата работа, обаче аз НЕ харесвам момчето ,казвайте ! :D :D
Приятели, но въпроса е там, че ако наистина ме харесва и разбере, че аз не го харесвам може да се отдръпне. Незнам харесва ми всичко, както си е и не искам да се променя, но се чудя дали си въобразявам и изобщо какво ми става. Точно това е, че и аз незнам какво искам.
Харесва те и много го е страх да ти каже и също не знае как...
Amazingskill
02-24-2010, 18:18
Като искаш да си останете приятели за кво изобщо тряя го питаш :D
Продължавайте си по старому той ако те харесва и е смелчага ще ти го признае или поне ще ти го намекне много убедително :)
С едно момче см мн. добри приятели се познаваме от началото на учебната година (понеже съм в ново училище). Станахме много добри приятели. Както и да е почнаха и доста коментари да се чуват по въпроса не много, но се чуваха от време на време. В началото не им обръщах внимание, може би защото той ми беше споделил, че си харесва едно момиче, а може би защото не мислех, че това е възможно. Обаче от около седмица и нещо с това момиче са се скарали. Напоследак обаче забелязвах, че помни много неща (и то с доста подробности) , които съм казвава, направила. Дори си пази един лист хартия който бях използвала по изобразително просто ей така да драскам:D (той беше от среда на тетрадка, но без редове и го бях сгънала на 4 и той ми каза да напиша "обичам всички, които се завиват с това одеало" (а одеало го наричахме, защото дори не си бях направила труда да го срежа на по-малки парчета)) Както и да е. Днес казах нещо на шега пак за това момиче, което харесва и той някак успя да промени темата на това кого аз си харесвам. Както и да е казах му истината, че няма момче, което да харесвам. Той тогава ми каза, че мисли, че има такъв, защото прочел на профила ми "I hate everything about you, why do I love you?" Което всъщтност беше от една песен :-D И това до доста голяма степен ме очуди. Възможно ли е да ме харесва? Много съм объркана.. А незнам нямам тази смелост да го попитам, защото ако не е така ще излезне много тъпо.. Страх ме е да не го загубя като приятел.
Тия цитати са голям майтап.
Общо взето,когато нещата се премълчават и не се казват винаги накрая се получава тъпо ;) "Аз го харесах,но не му казах защото си мислех,че не ме харесва.-Аз я харесвам ,но няма да й кажа,защото тя не ме харесва.. " и накрая се оказва,че и двамата сте се харесвали ,но не се е случило нищо,защото никой е нямал смелост да действа ;)Моят съве е- бъди смелата в случая и с риск ,ако не те харесва,да се почувстваш малко тъпо, му кажи че го харесваш ;) според мен няма да загубиш нищо, ако и той те харесва-супер ,всичко е 6, ако ли не просто ще му се вдигне самочувствието,ти ще се почувстваш тъпо ,но след известно време дори ще си забравила за този момент ;) Така ,че действай \:D/ \:D/
+ 1 само че аз го харесвам и той ме харесва и ми го показва постоянно, ама и мен ме е страх да не го загубя като приятел ...
П.с. В една тема бях писала - може вие да се влюбвате в най - добрите си приятели, но при мен не може да стане това ... еее никога не казвай '' никога '' :lol:
ShtrudeL
02-25-2010, 09:11
Three Days Grace <3 ^^
П.П Сигурно те харесва ^^
soul1199
02-25-2010, 12:22
Харесва те и много го е страх да ти каже и също не знае как...
bratignat
02-25-2010, 12:28
Харесва те. Но ако не го харесваш е хлътнал по теб по-добре да се отдалечите. Никой уважаващ с емъж, който е силно влюбен, няма да остави нещата просто така ид а си мълчи. Рано или късно ще ти се разкрие.