Влез

View Full Version : Губя момичето което ме харесва..

lawl
02-24-2010, 17:23
Здравейте!
От доста време едно момиче което аз много харесвам ме заговаря ...
От време на време усещам че и е приятно с мен , но работата е че не мога да флиртувам много много..
по затворен човек съм и усещам как винаги оплесквам нещата.. просто когато я видя губя ума и дума и не мога да се отпусна нито да я гледам в очите...моля ви помогнете :/

sunshinee1936
02-24-2010, 17:31
не е нужно да си голям сваляч ако момичето наистина те харесва ще те приеме такъв какъвто си .. просто следващия път се отпусни и бъди себе си .. успех ! : ))

vikitolove
02-24-2010, 17:36
щом те харесва би трябвало да е забелязала,че си малко по затворен и да поеме малко нещата в свой ръце,докато ти се отпуснеш :) а иначе най-важното е да бъдеш себе си :)

RedLabel
02-24-2010, 17:40
ако те харесва каквото и да и кажеш ще го хареса спокойно

Burn94
02-24-2010, 17:44
Е добре ако те харесва каквото и да и кажеш ще го хареса нещо малко не се вързва. Не е задължително да си голям сваляч ама ся да плямпаш глупости постоянно и то не е работа. Чесно казано пич говори това което ти е на сърце като естествено помисляш 1 2 пъти дали няма да я засегнеш, нараниш, отегчиш с това което казваш и си говориш ако почнеш да си мислиш "Ще ме хареса ли няма ли?" , "Ако и кажа това дали няма да ме сметне за ... " и т.н. просто се откажи много се спича човек така и цялата работа отива в гъза...

myNameIsImmortal
02-24-2010, 17:56
ако на авата си ти, си представи че разгова с нея, е един микс ;)
малко скречове, това онова и всичко ще е О.К. ;)

трябва малко да се поотпуснеш.. всеки проблем има решение са казали хората, така че задачата ти е да намериш решението..
само че това, което са казали по-горе, че ако те харесва ще хареса всяко нещо което кажеш.. е не е толкова вярно! просто преценявай малко думите си и всичко ще е както трябва ;)

Престраши се! :)
Успех. :)

ivcheto0o
02-24-2010, 17:56
не е нужно да си голям сваляч ако момичето наистина те харесва ще те приеме такъв какъвто си .. просто следващия път се отпусни и бъди себе си .. успех ! : ))

myNameIsImmortal
02-24-2010, 17:58
точно!

hopekiller
02-24-2010, 18:04
Говори с нея. Сподели и за проблема си. Ако си мислиш, че не можеш да го направиш - напиши и го по някакъв интересен начин на лист и и го дай, но задължително бъди до нея, когато го чете, за да имате визуален контакт. Защото той е много важен - понякога чрез него можеш да разбереш дали те лъжат, или не. УСПЕХ

lawl
02-24-2010, 18:05
Мерси на всички за отговорите.
Вече повечко ще се отпускам..
immortal .. предполагам на шега го каза , но на аватара не съм аз :p
все пак мерси за това сравнение с микс , и то ме понадъха ^^
Мерси отново за отговорите ви на всички. :)

BeezyJey
02-24-2010, 18:06
точно!

+1 :)

ShtrudeL8
02-24-2010, 18:07
Оф. Проблема си е само в теб...в характера ти. Колкото и плиткоумни съвети да ти дават не могат да те променят ако сам не го направиш.

matty7
02-24-2010, 19:30
Здрасти! моят съвет е да започнеш да се отпускаш повече.. ти казваш, че не я гледаш в очите. това издва неувереността ти. един контакт с очи може да ти даде отговори на толкова много неща, колкото никога не си си представял :) .

>> някой спомена, че ако те харесвало въпросното момиче, то би трябвало да хареса всяко твое действие или дума. да ама не! :? ако е не е тъпа пикла, следователно шси има собствено мнение за нещата. то, вярно, че любовта е сляпа, ама човек не бива да става овца само заради възлюбения си :lol: . така, че, пич, тва не е показател :) .

>> ти от къде знаеш, че тя те харесва (харесвала) :-o тя ли ти каза? ..ако да, ти как реагира? и на колко години сте ??

pwnage
02-24-2010, 19:41
не е нужно да си голям сваляч ако момичето наистина те харесва ще те приеме такъв какъвто си ..

Бейби,ако ме оставиш мен да бъда какъвто съм доста ще те целувам. :)

golqmumnik
02-24-2010, 22:24
не е нужно да си голям сваляч ако момичето наистина те харесва ще те приеме такъв какъвто си ..

Бейби,ако ме оставиш мен да бъда какъвто съм доста ще те целувам. :)Вземете си стая,майна 8)

darkPaladin
02-24-2010, 23:32
кажи и го

кажи точно това че като я видиш губиш ума и дума и ставаш пълен кретен

тя ще го приеме като комплимент а на теб ще ти е по-леко

аз така правя

soul1199
02-25-2010, 12:28
трябва да се отпуснеш,няма друг начин,после всичко ще си дойде от само себе си :)

Slave4You
02-25-2010, 16:59
Добре защо държиш да имитираш големите свалячи?? Не на всички момичета им се нравят такива неща, щом й е приятно в момента с теб, това означава, че най-вероятно няма да й харесва, ако вземеш да се правиш на такъв, какъвто не си;) (тези работи се усещат)

GregoryHouse
02-25-2010, 17:12
Боже колко лицемерни коментари...естествено, че не е вярно, че каквото и да кажеш ще те хареса. Пробвай да и обясниш как обичаш да се любуваш на ферментацията на кравешки лайна...

Просто рискувай и бъди малко по настоятелен...малко ти трябва, скачай напред с главата.

AcrossYourFace
02-25-2010, 18:06
Ако си сигурен, че те харесва(ама много много сигурен) й сподели как се чувстваш. От там нататък зависи от нея как ще реагира : )

rosse13
02-25-2010, 18:22
Отиди и говри с нея както си говориш с приятели.Аз бях в същата ситуция с едно момче но не можах да се отпусна и са много сяжалявам но вече е твърде късно.Не допускай моятя грешка(вярвай ми).

AllEyesOnME
02-25-2010, 19:07
Регистрирам се само защото не мога да гледам как пълните главата на момчето с глупости..
"Бъди себе си!" казвате. Аз казвам "Промени себе си". Време е да разбереш, че жените не ядат хора (поне не всички ;d ) Бъди готин, бъди спокоен, общувай с нея сякаш си го правил милион пъти преди това. И в никакъв случай не и казвай директно какво чувстваш! Не казвай и това, че не си много добър в общуването!

Ето един полезен съвет:
Утре стани, облечи най-хубавите си дрехи, сложи най-добрия си парфюм, прическа, и всичко за което се сетиш. Излез на най-оживената улица в града и заговори най-красивото момиче което видиш! И "Колко е часа?" е достатъчно. Направи това поне 20 пъти (в рамките на деня!) Повтори го и на следващия ден, след това опитай да завържеш някакъв разговор с момичетата и едва когато се почувстваш достатъчно уверен в нещата - действай с твоята мацка!

wweover133
02-27-2010, 13:12
тя те халесва такъв какъвто си просто бъди себе си

justonegirlwithonehope
02-27-2010, 13:15
Прекалено явен си с това сковаване.Просто се отпусни и бъди себе си.Тя едва ли харесва превзети и нагласени работи :)

wanneca
02-27-2010, 13:27
''Регистрирам се само защото не мога да гледам как пълните главата на момчето с глупости..
"Бъди себе си!" казвате. Аз казвам "Промени себе си". Време е да разбереш, че жените не ядат хора (поне не всички ;d ) Бъди готин, бъди спокоен, общувай с нея сякаш си го правил милион пъти преди това. И в никакъв случай не и казвай директно какво чувстваш! Не казвай и това, че не си много добър в общуването! ''

Абсолютно подкрепям това мнение това с откровенността колко я харесваш колко искаш да си с нея са пълни простотии. Дори и да не заговаряш момичета по улиците пак можеш да я спечелиш. Както те посъветваха вече пипни се с готини дрешки, вкарай прическа и т.н. и погледни в огледалото и си преглатни срам страх или квото имаш там. Бъди себеси никой не харесва преструвки отиди изведия покажи и колко ти харесва компанията, й но в никакъв случей не й разкривай чувствата си. Ще я имаш ако и покажеш, че трябва да те заслужи. Ако и красива има поне 15 момчета, които са й казали, че я желаят и ако и ти станеш един от тях ще и станеш безинтересен.

Take_That
02-27-2010, 17:53
ако на авата си ти, си представи че разгова с нея, е един микс ;)
малко скречове, това онова и всичко ще е О.К. ;)

трябва малко да се поотпуснеш.. всеки проблем има решение са казали хората, така че задачата ти е да намериш решението..
само че това, което са казали по-горе, че ако те харесва ще хареса всяко нещо което кажеш.. е не е толкова вярно! просто преценявай малко думите си и всичко ще е както трябва ;)

Престраши се! :)
Успех. :)

Дам