PDA

View Full Version : За новите

ShtrudeL
02-26-2010, 11:23
Ей като щръкне някой нов и като пита "Да му кажа ли ; да го/я целуна ли ; да го оставя ли ; какво да правя ; да я питам ли ; дали да бла бла"...

Вие глави на раменете си нямате ли?! Оо Толко ли не се познавате като личности? Не разбирате ли чувствата си и ако не,мислите ли че едни непознати ще ги разберат?! Или говорите за трети и четвърти човек,който изобщо не фигурира във форума и за който не знаем и грам информация. Аз ако опиша един човек по начина по който го разбирам мога да го направя и ебати идиота,а в нечий други очи да е съвсем свестен. Така и вие като описвате хората за които се интересувате..вие ни ги представяте само чрез вашата гледна точка и следователно човека може да е съвсем друг и следователно няма да получите никога точен/добър или подходящ съвет. Оо Вместо да се чудите и да питате непознати за мнението на познати,по-добре дейстайте сами и следвайте собствената си интуиция/преценка...буу Оо

\/

darkPaladin
02-26-2010, 11:41
пропусна за теми като ''търся си гадже''

пп

права си еуфорийке

pamii
02-26-2010, 12:17
Ми то че тъй, тъй си е, ама да ти кажа според мене те други проблеми си нямат .. Не мислят за друго.. тейче !?
:-o

SmilezZz
02-26-2010, 12:19
Прав/а си..Но може и да са объркани,за да попитат непознати..А и както каза pamii не мислят за друго..
А и без това - това е форум..Така,че всеки има право да пише и отговаря на темите

fenastz
02-26-2010, 17:11
Не, не разбират.

Mimchy
02-26-2010, 17:18
мисля,че просто търсят на кого да се оплачат ,или пък да споделят.. ;) а пък и когато човек мисли нещо и после още 10 човека му го кажат същото ии става по-уверен ;)

Auby
02-26-2010, 17:21
Аз се забавлявам като чета глупави теми от рода "влюбих се по интернет и съм на 13" :D :D

a1a2b3v
02-26-2010, 17:28
Е да тъпо е като си направиш регистрация само заради едно мнение, но това е форум и аз мисля, че всеки има право да сподели/попита. Както Mimchy каза като след теб ти пишат 10 човека си по уверен, пък и разбираш какво другите "биха правили на трое място", така просто можеш да чуеш мнението на някой неутрален по-въпроса :).

MaLkaTa_LaDy
02-26-2010, 17:39
мисля,че просто търсят на кого да се оплачат ,или пък да споделят.. ;) а пък и когато човек мисли нещо и после още 10 човека му го кажат същото ии става по-уверен ;)
Абсолятно съгласна.

soul1199
02-27-2010, 10:58
Прав/а си..Но може и да са объркани,за да попитат непознати..А и както каза pamii не мислят за друго..
А и без това - това е форум..Така,че всеки има право да пише и отговаря на темитееми така си е :)

wweover133
02-27-2010, 13:14
българското " тийнеджърско " поколение в момента само затова мисли ........ някой трябва да им изтръгне от главите че любовта не е всичко ... много е, но не е всичко

justonegirlwithonehope
02-27-2010, 13:18
Права си до някъде, но може би пишат не толкова за съвети, колкото, за да споделят.А и нали за това е форума .. :)