View Full Version : Хораа, моля ви за съвет : )
housefreak
02-26-2010, 15:22
От месец и половина ходя с едно момиче. Започнахме да си пишем горе долу месец преди да станем гаджета. Прекарвахме часове в скайпа без да пропуснем ден. Имахме страшно много общи теми и ни беше много забавно. Всичко изглеждаше ОК. Аз знаех, наскоро беше прекратила една сериозна връзка и си мислех, че няма да имаме проблеми относно това. Допреди 2 седмици всичко беше наред, но на нея все повече започнаха да и се връщат спомените от предишната й връзка. Мислех си, че двамата ще успеем да преодолеем този проблем, но не стана така. Днес тя реши да не ни мъчи и двамата и се разделихме. Аз предполагах, че ще стане така, но все пак супер много я харесвам и искам да съм с нея. Попитах я, дали ще се върне при бившия й и тя ми каза изрично, че няма такива намерения. Просто спомените не я оставяли и нейната негативна енергия се прехвърляше и на мен. Поговорихме си и решихме да се разделим без караници и такива глупости, но все пак искам да си я върна. Според вас как да действам оттук нататък? Мерси предварително Smile
mOBSCENE
02-26-2010, 15:28
Моя приятел е в същата ситуация..само дето аз още не съм решила какво точно да правя..
Бих искала да мога да ти дам съвет ..
myNameIsImmortal
02-26-2010, 15:38
Трудна и доста неудобна ситуация..
Но по един или друг начин трябва да се намери изход от нея..
Сега не мога да ти кажа какво точно да направиш, защото не познавам момичето и не знам на кое как ще реагира, затова ще се пробвам в общи линии да ти дам някаква насока, а пък ти сам вече да прецениш как да постъпиш..
Значи един от вариантите е да се отдръпнеш от нея, за да я оставиш сама да преодолее това, което й тежи (както каза ти 'чувствата към бившия'), като не се месиш в нещата, оставяйки я сама да прецени това, което наистина иска..
Примерно, като я оставиш 1-2 седмици на спокойствие, след това по избран от теб начин да й покажеш, че още имаш чувства към нея.. (твоя е преценката как ще го направиш).
Не е много редно да й се месиш.. да, в 1 връзка трябва да има разбирателство и да можеш да разчиташ на човека до теб да ти помогне в даден проблем, но вече не сте двойка и в момента много много не трябва да й се месиш.
При всеки е различно. Едни препочитат да споделят проблема си и да използват помощ за решаването му, но други се затварят и сами търсят решение..
Надявам се да съм помогнал по някакъв начин.
Айде съфорумници, помагайте на момчето :)
Успех!
housefreak
02-26-2010, 16:27
Мерси много за ценния съвет :)
ivcheto0o
02-27-2010, 14:31
Даи и време :)
SpOrTs_GiRl
02-27-2010, 15:55
Хм.. постъпила е много хубаво в случая и можеш да си и само благодарен. Още повече - с постъпката си показва, че държи на теб.
Остави я за известно време .. може би няколко седмици, може би месец. И бъди спокоен - тя няма да си намери друг през това време. След това й покажи, че още искаш да си с нея и тогава нещата може би ще стоят по по-различен начин .. :)
justonegirlwithonehope
02-27-2010, 16:05
В кофти ситуация си, определено..Не можеш да направиш кой знае какво, но все пак нищо не е невъзможно.В никакъв случай не губи връзка с нея, кажи и, че въпреки раздялата ви искаш да си останете приятели.Контактувайте, излизайте, пишете си и с всяко следващо твое действие се опитвай да и показваш и доказваш, че за теб тя е най важната и си готов на всичко за нея.Просто докажи любовта си ( ако изпитваш такава ).Според мен ако момичето види колко важна за теб е тя, може би ще премисли нещата, в крайна сметка една раздяла с неподходящо момче не е края на света, нали така !? :)
sexa_na_kompleksa
02-27-2010, 16:18
Дай й малко време и започни пак да я търсиш. Според мен пак ще се върне при теб, само трябва да си търпелив. (:
Take_That
02-27-2010, 17:39
Дай и време да преосмисли нещата и сама да разбере с кого иска да е :) Желая ти успех и дано нещата се развият в твоя полза :)
правилно е постъпила иначе само щеше да те лъже ..което е по неприятното :)
една сериозна възка не се забравя току-така :? и предишния ми приятел прекрати 2годишната си връзка и тогава се появих аз ..но той неможеше да забрави толкова бързо бившата си и след месец се разделихме :) дай и време и щом няма да се връща при бившия си може и да имаш шанс ..успех :-P
soul1199
02-27-2010, 19:26
след време ще разбере дали иска да е с теб или не и ще ти каже :)
veri313131
02-27-2010, 21:45
:-) дай и малко време... дори може да я предразположиш така,че да ти споделя.Демек да станете приятели.