View Full Version : ходили ли сте...
с някой,с който сте една зодия ? щото сега май ще тръгвам с едно момче ама и двамата сме Везни и незнам ...
ReachlessGirl
02-27-2010, 11:21
и това какво общо има с връзката?! :lol:
Иначе да и все още съм с него ..
абе не просто ми е интересно :Д :-D
SkyEatsAirplane
02-27-2010, 11:29
Везни: И двамата сте общителни личности и с радост посещавате всички щури партита в града. Отгоре на това той е професионалист в използването на ръцете си, за да наелектризира всяко свое еротично движение.
ЛЮБОВ
9
СЕКС
9
Скала на интензивност
Романтична скала
1–2 Умерени шансове
3–4 Има потенциал
5–6 Гореща двойка
7–8 Идеална съвместимост
9–10 Джакпот!
Секс скала
1–2 Умерени шансове
3–4 Има потенциал
5–6 Гореща двойка
7–8 Идеална съвместимост
9–10 Джакпот!
Твоите най-добрите романтични и секс съвпадения
Знаците, които имат романтичен потенциал и тези, които могат да взривят света ти между чаршафите
Най-доброто ти романтично съвпадение
ВОДОЛЕЙ
Везни: И двамата сте общителни личности и с радост посещавате всички щури партита в града. Отгоре на това той е професионалист в използването на ръцете си, за да наелектризира всяко свое еротично движение.
ЛЮБОВ
9
СЕКС
9
Скала на интензивност
Романтична скала
1–2 Умерени шансове
3–4 Има потенциал
5–6 Гореща двойка
7–8 Идеална съвместимост
9–10 Джакпот!
Секс скала
1–2 Умерени шансове
3–4 Има потенциал
5–6 Гореща двойка
7–8 Идеална съвместимост
9–10 Джакпот!
Твоите най-добрите романтични и секс съвпадения
Знаците, които имат романтичен потенциал и тези, които могат да взривят света ти между чаршафите
Най-доброто ти романтично съвпадение
ВОДОЛЕЙ
е мога само да се надявам да ми потръгне с това момче :oops: :oops:
ShtrudeL
02-27-2010, 11:37
Не. Аз съм риби,той е стрелец.
ef4etyYy
02-27-2010, 11:39
абе ние с моя не само че сме една зодия, ами сме и родени на една и съща дата, ftw :shock: :lol: :booooomb:
абе ние с моя не само че сме една зодия, ами сме и родени на една и съща дата, ftw :shock: :lol: :booooomb:
яко сигурно си правите рожденните дни заедно :П
myNameIsImmortal
02-27-2010, 11:55
От къде идва тая мания със зодиите??
Няма нито смисъл, нито нищо - всичко си е до самия човек и зодията му няма никакво значение..
Ебaх ги в мистичните сили.. зодиите се определят от това, кой кога е роден.. да не искате да кажете, че ако човека с който сте двойка е роден например 2 години преди вас, но в същия месец (т.е. сте с една зодия) има някакво значение..?!)
Жестоко се заблуждавате..
SmilezZz
02-27-2010, 12:42
Да,ходила съм..
Но това няма никакво значение за една връзка..
За да тръгнеш с даден човек,трябва да го обичаш..Това със зодиите е пълна глупост
От къде идва тая мания със зодиите??
Няма нито смисъл, нито нищо - всичко си е до самия човек и зодията му няма никакво значение..
Ебaх ги в мистичните сили.. зодиите се определят от това, кой кога е роден.. да не искате да кажете, че ако човека с който сте двойка е роден например 2 години преди вас, но в същия месец (т.е. сте с една зодия) има някакво значение..?!)
Жестоко се заблуждавате..
напълно съгласна ;)
co0L_gIrL
02-27-2010, 12:51
Да, но не мисля, че зодията определя човека :D
justonegirlwithonehope
02-27-2010, 13:30
И какво като сте една зодия ? Зодията не прави връзката ! ;)
DevilWish
02-27-2010, 14:04
И какво като сте една зодия ? Зодията не прави връзката ! ;)
Така е ,но някой път наистина има някой факти, които са неуспорими.Примерно аз съм скорпион и със близнаци, никога не съм се харесвала и разбирала няма значение момичета или момчета.Просто от малка е така и до сега.И не ,защото си казвам "близнаци е" ,преди да знам каква зодия е, почва всичко да върви зле ;)
soul1199
02-27-2010, 14:32
И какво като сте една зодия ? Зодията не прави връзката ! ;)точно
Хах сега гледам, че си съвпадам най-много с водолей :D Както и да е...не мисля, че зодиите са от кой знае какво значение...
Мм, аз ходих с момче, което беше водолей. Имахме прекалено много разминавания (открити по-късно, което беше грешка)
Със сегашния ми приятел и двамата сме Овни, и се разбираме перфектно.
Но не смятам, че е от зодията, а... от характерите.
:shock: :lol:
Зодията няма никакво значение ...
:) :) :) :) :)
SpOrTs_GiRl
02-27-2010, 15:45
На мен все овни ми се падат (като мен) .. и все нищо не излиза! :D
ef4etyYy
02-28-2010, 10:37
яко сигурно си правите рожденните дни заедно :П еми такава е идеята, па ако сме още заедно ше видим как ше го измислим 8-)
иначе зодията има малко значение в една връзка, по-важно е какъв е човека, а и не всеки човек има характеристиките на зодията си....
пп. скорпионите не се разбират с близнаците? мм...възможно... аз (близнаци) тогава 'що се разбирам със скорпиончетата?! :lol: най-добрата ми приятелка е точно скорпион.. 8-) :booooomb:
Не съм имала приятел Дева, но сегачния ми е зодия, която попринцип изобщо не се връзва с мойта, но въпреки това сме щастливи и т.н. .. така че едва ли зодията е от голямо значение :)
mrazqkindergarten
02-28-2010, 14:20
Не, съкровището е овенче :)
И двамата ще се чудите дали искате да сте заедно.
DarthLord
02-28-2010, 16:23
и това какво общо има с връзката?! :lol:
Иначе да и все още съм с него ..
+1
anonimkata18
02-28-2010, 16:41
няма значение дали сте една зодия или не.. някои хора не отговарят точно на зодията, която са.. всеки има различен характер, всеки човек е различен
XTREMEFREERIDE
02-28-2010, 16:46
Нямала съм това щастие , а много се разбирам със скорпиони. Иначе аз съм скорпион , той е лъв и също се разбираме.
Да и бяхме заедно 1 година (раци) :)
XxTheOnexX
02-28-2010, 16:53
С приятелят ми сме една и съща зодия, обаче не беше тва причината да тръгнем :lol: Просто така се случи. Иначе се разбираме като цяло, обаче така както се разбираме и в следващия момент се караме зверски. Иначе не виждам никво значение тва ква зодия е гаджето ти. Аз пък принципно супер мн се разбирам супер с Козирог и Стрелец, ама моя не е нито 1 от двете..шанс 8-)
vesito13
02-28-2010, 17:05
Аз съм лъв, той е рак, според мен не особено добра комбинация, но пък сме заедно, така че ... :)
Да,ходила съм..
Но това няма никакво значение за една връзка..
За да тръгнеш с даден човек,трябва да го обичаш..Това със зодиите е пълна глупост