Влез

View Full Version : Не знам какво искам вече :@

gret4ety
02-27-2010, 12:28
По точно знам какво искам но не мога да го постигна. Преди доста време се забивах със едно момче. Да го наречем Р. НО срещнах З и тръгнах с него. Незнам защо тръгнах със З вместо с Р. Сигурно защото с Р беше много сложно и объркано... Та така сега си ходя със З и той е много мил много си го харесвам даже може би го обичам. Проблема е че с Р сме фр и често излизаме на кафе с други приятели. И когато З го няма незнам как се сдържам да не се нахвърля на Р. Просто седя и стискам зъби... Всички ми казват "З е най страхотното момче което можеш да намериш, как може да искаш нещо повече от това! Остави го този Р.." Даже най добрата ми приятелка ми каза че ако скъсам със З заради Р няма да ме погледне повече... Незнам вече не съм щастлива така но знам че и ако тръгна с Р няма да съм по щастлива от сега.... :?

mOBSCENE
02-27-2010, 12:31
зарежи ги и двамата :lol:

myNameIsImmortal
02-27-2010, 12:37
Ми остани си със "З".. казваш, че си щастлива с него.. че е идеалното момче.. че можеби почти го обичаш.. няма какво да се двуумиш.. :o

stern
02-27-2010, 12:37
какво очакваш да ти се каже?!само ти си знаеш чувствата, никoй не може да ти каже кво е правилно да направиш, само сърцето ти ;)

ivcheto0o
02-27-2010, 14:20
зарежи ги и двамата

DevilWish
02-27-2010, 14:22
Върви при този, който желаеш.Перфектно не значи голямата любов и тн, въпроса е да има тръпка ;)

maybelinee
02-27-2010, 14:24
като знаеш къде и при кой си щастлива ,не искай от съдбата да те прави нещастна с другия..помисли си добре и ако е писано да си с момчето което много те привлича ще се стигне до такъв момент и вече ще си с него ;)

soul1199
02-27-2010, 14:25
Ми остани си със "З".. казваш, че си щастлива с него.. че е идеалното момче.. че можеби почти го обичаш.. няма какво да се двуумиш.. :o

justonegirlwithonehope
02-27-2010, 16:33
Ама ти верно не знаеш какво искаш 8-)

sexa_na_kompleksa
02-27-2010, 17:02
Бъди с този, с който ТИ искаш, а не "най-добрата ти приятелка" или някой друг. Помисли за З. - не е чесно да си с него, а да мислиш за Р.

kukli4kata001
02-27-2010, 17:20
Ти наистина не знаеш кво искаш.Такаче ^зарязваш ги и двамата и хващаш пътя с незнанието си.

Take_That
02-27-2010, 17:33
Щом харесваш Р, тогава защо изобщо си със З. По-добре остави З и не го лъжи. А и освен, че лъжеш него, залъгваш и себе си по този начин. Едва ли момчето заслужава подобно отношение. Колкото до Р, щом имате чувства един към друг, нищо не ви пречи да опитате да сте заедно и да видите какво ще излезе :)

antifashionshit
02-27-2010, 17:40
^^ ;д

xXxSmilexXx
02-27-2010, 17:46
важното е да си щастлива :(

buuu
02-27-2010, 18:11
По точно знам какво искам но не мога да го постигна. Преди доста време се забивах със едно момче. Да го наречем Р. НО срещнах З и тръгнах с него. Незнам защо тръгнах със З вместо с Р. Сигурно защото с Р беше много сложно и объркано... Та така сега си ходя със З и той е много мил много си го харесвам даже може би го обичам. Проблема е че с Р сме фр и често излизаме на кафе с други приятели. И когато З го няма незнам как се сдържам да не се нахвърля на Р. Просто седя и стискам зъби... Всички ми казват "З е най страхотното момче което можеш да намериш, как може да искаш нещо повече от това! Остави го този Р.." Даже най добрата ми приятелка ми каза че ако скъсам със З заради Р няма да ме погледне повече... Незнам вече не съм щастлива така но знам че и ако тръгна с Р няма да съм по щастлива от сега.... :?

сама казваш че не си щастлива сега.. но защо пък да не си по-щастлива с Р :-o сама незнаеш какво искаш..накрая ще останеш сама :lol:

valdesbg
02-27-2010, 18:31
И кво викаш?

"Искам оная поличка там, ония ботушки, ама ей онова шалче също ме кефи, или не, чакай, онова там е по хубавото, искам и онова елече, и още едни ботушки. Ама сега и на момента."

Капиш? :)

DoctorMouse
02-27-2010, 18:41
Ако искъш Р ^^ ... накара З да скъка с теб (знайж как става: не му са обаждаж игнорираж го, пренебрегваж го, накрая ше са откаже момчето ) ... като скъсъш с З ... обясни се на Р,че от началото си искала него ... а пък ако приятелите ти напраят проблем за З ... затапи ги с думите "той ме заряза :-x "

NamelessRomantic
02-27-2010, 18:45
Зарязала си един,тръгнала си с друг,искаш предишния.Заслужаваш си го.

your7shadow
02-27-2010, 18:58
Обичай този който те обича а не този който те привлича!

pussucetka
02-28-2010, 12:44
като знаеш къде и при кой си щастлива ,не искай от съдбата да те прави нещастна с другия..помисли си добре и ако е писано да си с момчето което много те привлича ще се стигне до такъв момент и вече ще си с него ;)

8)

gret4ety
03-02-2010, 17:34
Може да заключвате темата вече... З скъса с мен и тръгнах с Р :P :P