View Full Version : Свалки !!!
nighTkidS
02-27-2010, 19:09
Добре зна4и интересно ми е вашите на4ини да впе4атлите моми4е как се отнасяте какво говорите вие ли правите първата кра4ка или 4аката някое моми4е да ви хвърли поглед и се впускате в приклю4ения общо взето разкажето подробно как проти4а ако мога така да се изразя свалката ви.......
Аз примерно оби4ам да разговарям насаме с моми4ето пример на парти сте и намирам на4им да говорим да се опознаем...
може би ще кажете 4е темата е истъркана и тъпа но нека обменим опит...
DoctorMouse
02-27-2010, 19:15
Прайш се на веселяк , побъркан психопат :D ... но в никъкв случай не на НАХАЛНИК с високо САМОЧУСТВИЕ ! ... щипка комплименти ... голяма доза директност и смелост ... и до 15 минути си в кенефа да са натискате :D 8)
veri313131
02-28-2010, 05:18
виж сега макар и да съм момиче мога да ти дам съвет.Разбира се,че трябва да направиш първата крачка,защото някой момичета само това чакат.
anonimchetou
02-28-2010, 06:24
ами аз съм момиче ама например никога не бих обърнала внимание на някой нахакан смотаняк дето си мисли че ще му падна в краката и че може да покори всяка. Никога не бих обърнала внимание на някой грубиянин,на някой който се прави на големия разбирач и се хвали постоянно. Бих обърнала внимание на някои симптаяга които е противоположност на това което написах по горе. На момче което се държи нормално, истински , което не пуска някви тъпи изтъркани лафове и бих обърнала внимание на момче което не се опитва по всякакъв начин с някви тъпотии да му обърна внимание. Напротив нарочно не бих го погледнала дори. Има и още .. Е за сега на никой др не бих обърнала внимание освен на моето момче ама да си кажа мнението де : )
justonegirlwithonehope
02-28-2010, 12:23
Ами то си става спонтанно, не можеш да правиш схеми предварително как да се държиш към даден човек, за да го впечатлиш :)
pussucetka
02-28-2010, 12:26
ами аз съм момиче ама например никога не бих обърнала внимание на някой нахакан смотаняк дето си мисли че ще му падна в краката и че може да покори всяка. Никога не бих обърнала внимание на някой грубиянин,на някой който се прави на големия разбирач и се хвали постоянно. Бих обърнала внимание на някои симптаяга които е противоположност на това което написах по горе. На момче което се държи нормално, истински , което не пуска някви тъпи изтъркани лафове и бих обърнала внимание на момче което не се опитва по всякакъв начин с някви тъпотии да му обърна внимание. Напротив нарочно не бих го погледнала дори. Има и още .. Е за сега на никой др не бих обърнала внимание освен на моето момче ама да си кажа мнението де : )
:smt038
soul1199
02-28-2010, 13:04
ами аз съм момиче ама например никога не бих обърнала внимание на някой нахакан смотаняк дето си мисли че ще му падна в краката и че може да покори всяка. Никога не бих обърнала внимание на някой грубиянин,на някой който се прави на големия разбирач и се хвали постоянно. Бих обърнала внимание на някои симптаяга които е противоположност на това което написах по горе. На момче което се държи нормално, истински , което не пуска някви тъпи изтъркани лафове и бих обърнала внимание на момче което не се опитва по всякакъв начин с някви тъпотии да му обърна внимание. Напротив нарочно не бих го погледнала дори. Има и още .. Е за сега на никой др не бих обърнала внимание освен на моето момче ама да си кажа мнението де : )направо ми взе думите :shock: :)
ivcheto0o
02-28-2010, 13:31
Съгласна съм с anonimchetou
BlueParadise
02-28-2010, 15:18
Държа се мило с момичето което ме превлича,в никакъв случай не досаждам,а просто отделям повече време на нея,по скайп или facebook разни простотиики,ако има проблем и помагам,изслушвам,ако иска да правим нещо неотказвам,по чалгите по наблизичко до нея,ако на масата в бара (кафенето) няма място или и правя или ставам...абе се класически работи НЕ СЪВРЕМИННИ - тоест като глупаците които се държат просташки,глупаво и смешно и използват фрази като - К`фо стаа ма, еи шшу ела тука ма и т.н. ! А ако става въпрос за свалка като само за вечерта .. тогава се държа по-мръснишко :oops:
anonimkata18
02-28-2010, 17:28
Аз съм момиче, но все пак да кажа :D не трябва да бъдеш нахален досаден и лесен това са 3те неща, които дразнят едно нормално момиче.. заговаряй я от време на време.. излесте на среща, но не веднага освен ако не си забелязал, че и тя има интерес към теб.. и направи първата крачка ТИ!
Държа се мило с момичето което ме превлича,в никакъв случай не досаждам,а просто отделям повече време на нея,по скайп или facebook разни простотиики,ако има проблем и помагам,изслушвам,ако иска да правим нещо неотказвам,по чалгите по наблизичко до нея,ако на масата в бара (кафенето) няма място или и правя или ставам...абе се класически работи НЕ СЪВРЕМИННИ - тоест като глупаците които се държат просташки,глупаво и смешно и използват фрази като - К`фо стаа ма, еи шшу ела тука ма и т.н. ! А ако става въпрос за свалка като само за вечерта .. тогава се държа по-мръснишко :oops:
:lol: еее де и тоя дет аз харесвам се държеше така с мен, той па само ме бъзика, стряска, взима ми нещата...не схващам кво иска...често си мисля, че не ме понася, но пък що тогава да ми обръща толкоз внимание...но наистина най-много момче може да ме впечетли, като е мил, помага ми, кавалер е...ноо iii има голямо чувство за хумор и мога да се забавлявам с него!
Take_That
03-10-2010, 16:46
Нямам какво повече да добавя :) :grin: