PDA

View Full Version : Малко тъпо ? дайте съвет

BlueParadise
02-27-2010, 20:01
Значи днес едно момиче ми каза че ме харесва и ме попита след това аз какво изпитвам и й казах,че ако кажа не ще излъжа - готина е,но й казах също,че не знам точно какво изпитвам,но да си кажа чесно,не я харесвам много,а тя наистина е супер парче,харесвана е много,пишат й постоянно,заглеждат , постоянно,по баровете и дават пари докато върти дупето даже :D:D,но мен ме кефи като зо 1-2 пъти (досещате се ... ) а дори не знам дали ще е готова за секс,защото сме си говорили с нея на такава тема и тя ми каза,че най-важното преди да направи това нещо е доверието в момчито,а аз съм в такъв период кадето не искам много сериозни връзки,в момента съм разхайтен,докато тя ще се отдаде на връзката и все още може да не е готова за секс,включвам секс-а не защото е най-важен,но ви казах,че съм в такъв период .. кадето искам нещо за 1-2 пъти.. всеки мъж има нужда от това.. просто от една страна искам да пробвам а от друга не...знам,че ще прозвучи грозно,но я искам за бройка..а знам,че така ще я нараня...но ако пробвам може е чувствата ми да пораснат... Та ако можете да ми дадете някакъв съвет лл :-o :(

mArMaLaDkA
02-27-2010, 20:05
http://brainshavings.com/images/facepalm.jpg

Каквото и да кажа друго, ще е просто недостатъчно.

IndependentGirl
02-27-2010, 20:09
Като си в такъв период.. има си момичета за тази работа..
Недей да подвеждаш момичето като ти е изяснила, че иска по-сериозни отношения.. :]

onestar
02-27-2010, 20:11
Момичето ти е казало, че те харесва, а ти я искаш само за бройката.

Тя (до колкото е възможно) е сериозна, ти - не.

Не я разигравай и й кажи какви са ти намеренията, а ако искаш да пресипш с някое момиче 2-3 пъти просто намери такова със сходни желания. :wink:

soul1199
02-27-2010, 20:15
бъди честен с нея,както е тя с теб,не я разигравай,не знаеш,колко е важно за едно момиче първия път(по думите ти помислих,че е девствена)намери си някой курвичка и тва е :?

darkPaladin
02-27-2010, 20:18
пффф загорял си ми се струва

wweover133
02-27-2010, 20:24
бъди честен с нея,както е тя с теб,не я разигравай,не знаеш,колко е важно за едно момиче първия път(по думите ти помислих,че е девствена)намери си някой курвичка и тва е :?

kronos
02-27-2010, 23:19
Ех.....защо винаги готините момичета дето всички ги искат се хвърлят на такива дето ги искат за бройка... Не искам отговор. просто реторичен въпрос :) Хубаво е поне, че не я лъжеш и да се възползжаш от нея за да си задоволиш физическите нужди. Нека да е с някое друго момче което наистина има чувства към нея.

bathory
02-27-2010, 23:47
пффф загорял си ми се струва
+ :D

BlueParadise
02-28-2010, 07:57
Благодаря,на всички за помощта,всичко и казах. Казах и,че просто нямам желание да започвам сериозна връзка докато тя точно обратнота ии още,но най-важното е,че ме разбра и всичко е ОК.. !

myNameIsImmortal
02-28-2010, 08:13
;-) Правилно си постъпил. :)
За бройка можеш да си намериш доста момиченца вечерно време из дискотеките.

xXxSmilexXx
02-28-2010, 09:08
Възможно е да тръгнеш с нея заради секса и с течение на времето да се влюбиш ;) :P

Faces
02-28-2010, 09:12
А след време като ти дойде акъла в главата как ще съжаляваш че си я изтървал... :)

BlueParadise
02-28-2010, 09:33
А след време като ти дойде акъла в главата как ще съжаляваш че си я изтървал... :)

Даа..и това е мнаго възможно,и това съм си мислил.. :grin: ,но сега не я харесвам и си живея за мига...

justonegirlwithonehope
02-28-2010, 11:45
:lol: :lol: :lol:

soul1199
02-28-2010, 12:48

Даа..и това е мнаго възможно,и това съм си мислил.. :grin: ,но сега не я харесвам и си живея за мига...еми така е по-добре,от колкото да заблуждаваш момичето :)