View Full Version : С или без презерватив?
xXxSmilexXx
02-27-2010, 21:00
Аз съм твърдо без ^^ без е мн по хубаво :lol: :P
И по-хубави бебета се правят.Както и по-яки болести се хващат.Определено без.
BiGBaDWolF
02-27-2010, 21:06
Зависи с кой...Ако съм с някой на който вярвам и обичам не ми трябва.. Ама ако е само за 1 нощ с непознат или с който и да било не толкова близак С презерватив!
Зависи с кой...Ако съм с някой на който вярвам и обичам не ми трябва.. Ама ако е само за 1 нощ с непознат или с който и да било не толкова близак С презерватив!
Много си права зад теб съм!
hoooodyhoooooo
02-27-2010, 22:03
Наистина се притъпява усещането с презервативите, но пък могат да предотвратят много нежелани усложнения. Има мъже-преносители на определени болести, които за тях са безвредни, защото са само инхибитори, а за жените са отвратително натрапчиви, и хич не са малко. Ако искате да пазите партньорката си от нежелани усложнения, по-добре с каска. Иначе и аз съм привърженик на без-презервативния секс, но (НО!) с постоянен парньор до себе си. Е, или с девствено момиче, ама те не останаха :D
1)Секс с презерватив = Да помиришеш цвете с противогаз
2)Секс без презерватив = Чиста пароноя (понякога)
kalpazanka
02-28-2010, 06:29
По-добре цвете с противогаз, отколкото да усетиш ужаса от положителен тест за бременност, хепатит, трипер, пишкане на бръснарски ножчета или да се сдобиеш с медал "човешки имунодефицитен вирус". А всъщност може и всичко на куп.
mynichkaweshtica
02-28-2010, 06:30
Разбира се, че с презерватив..
krem4et0
02-28-2010, 08:11
Предпазена. Лично за мен разлика няма, а и като гледам за партньора ми също не е кой знае каква.
krem4et0
02-28-2010, 08:22
^То и един път без презерватив стига.
По-добре цвете с противогаз, отколкото да усетиш ужаса от положителен тест за бременност, хепатит, трипер, пишкане на бръснарски ножчета или да се сдобиеш с медал "човешки имунодефицитен вирус". А всъщност може и всичко на куп.Не съм тръгнал да правя секс на поразия..И съм сигурен в партноьора си винаги.. независимо кой е той.. По темата: Винаги правя със.. искам не искам
SmilezZz
02-28-2010, 09:13
С презеравтив..
Все пак не е хубаво да станеш родител,на такива години :? или да се заразиш с някоя болест
С презеравтив..
Все пак не е хубаво да станеш родител,на такива години :? или да се заразиш с някоя болест
Точно кратко и ясно ;)
thespark
02-28-2010, 11:03
Кучката иска да я опънеш,
Ти гониш!
Внимавай нещо да не хванеш!
DjPiRgOs
02-28-2010, 11:06
Без е по хубаво но със е по безопастно
еми океееееу..Нека да е със .. но каква е гаранцията че няма да се скъса ??Никаква налии ..На нас с приятеля ми са се късали 3 пъти .. ужасно е .. затова че ..може и със .. ноо много често тряа да проверяваш дали не е скъсан .. а когато момчето е без .. се контролира и само си знае кога да го изкара да се изхвърли .. \:D/
therichbitch
02-28-2010, 16:33
ако си с постоянен партньор, на когото имаш доверие, не виждам проблем да го правите без :)
xXxAngerfisTxXx
02-28-2010, 16:36
без капут по-хараби ...
ti hubavo 4e si tvurdo bez ama posle kato stane nqkoi fall i 6te smeni6 mnenieto... :-x
fUcK_LoF
02-28-2010, 18:14
С презеравтив..
RAYNE666
02-28-2010, 18:15
Без (противозачатъчни) :)
ef4etyYy
02-28-2010, 18:18
ако си с постоянен партньор, на когото имаш доверие, не виждам проблем да го правите без :) +++
nikity9926
02-28-2010, 18:26
без е прекрасно ама със е по-безопасно!
kremen4eto
02-28-2010, 18:31
С моя съм от 10 месеца. В началото го правехме редовно с, след 3-4 месеца започнахме да изтърваме понякога, после редовно без, ама почвам хапчета, че паниката не е хубаво нещо :lol:
samaramorgan
02-28-2010, 18:32
+1 :-D
justonegirlwithonehope
02-28-2010, 18:34
Без наистина е по хубаво и удоволствието е по-голямо, но със е много по-сигурно ;)
Ами много ясно, че без е по-хубаво ама..Ние специално в началото го правим малко без после го слагаме. Не може без !
Biskfitka
02-28-2010, 19:30
С... :D
С .. въпреки че няколко пъти съм го вкарвал без и усещането е велико :grin:
PsyDoggy
02-28-2010, 21:20
със of course
+1 . няма смисал от питане ...
xXxAngerfisTxXx
03-01-2010, 07:22
без капут е по приятно... иначе с капут е по-безопасно 8-)
По-приятно е ясно как. Обаче винаги съм се придържал към две основни изисквания, за да е без. Съветвам ви и вие да ги възприемете, за да намалеят темите от типа "олеле, май съм/е бременна" или "какво ми е". За да е без, трябва да са изпълнени едновременно: 1. Да можете да поемете отговорността с това момиче/момче, в случай на евентуална бременност, така че да не се налага правене на аборт. и 2. Да сте абсолютно сигурни, че няма да ви навлече някоя болест. Преди леглото, спокойно можете да минете първо през поликлиниката за изследване и после да се наслаждавате на удоволствието. Всичко извън тези правила е безотговорно поведение, с почти предвидими последици. Само си представете момента, когато ще ви се наложи да чакате резултат от изследване за HIV...
LovEsIckk
03-01-2010, 13:37
Определено без е по-хубаво. Обаче не може да компенсира стоенето на тръни цял месец,да не би да е станала белята ;)
ахха.. сигурноста преди всичко :)
ilenceto92
03-07-2010, 14:12
Кирилицата е задължителна!
kalpazanka
nikity9926
03-07-2010, 16:34
Боже, нз. А, сетих се хД, ако е с гаджето ми - да, ако не съм с него - твърдо не!!!!
със of course
+1 . няма смисал от питане ...
Ти нали беше девствен ?
PainMonopoly
03-07-2010, 22:15
Аз не намирам никаква разлика в усещането между със и без презерватив. Ама никаква. Бях доста потресен да го установя, но е факт.
Затова по-добре с презерватив, че да няма паранои.
Лично аз предпочитам без, имам си сериоззен приятел и двамата не сме мноого малки и си знаем за последствията. Правим го и с, но удоволствието не е толкова голямо :oops:
hahavteen
03-08-2010, 07:33
Аз не намирам никаква разлика в усещането между със и без презерватив. Ама никаква. Бях доста потресен да го установя, но е факт.
Същото казват пастрока ми, баща ми и бившия ми. Приятелят ми пък страда от аноргазмия (не може да свършва по време на сексуалния акт) още от началото на половия си живот а с мен свърши 2 пъти като и двата бяха с презерватив. Смятай колко намаляват чувствителността и бла бла глупости. Според мен всичко е в главата.
Аз го правя с презерватив.
MiRaCuLiX
03-08-2010, 07:38
вагинално-без
анално-със
По принцип го правя без, когато съм сигурна в партньора. Иначе така за една нощ със. Пия хапчета и не се притеснявам от бременност, така или иначе рядко свършват в мен.
С приятеля ми си направихме тестове за СПИН - чисти сме, имаме си пълно доверие :) Аз пия противозачатъчни и си правим без презерватив! Преди когато не вземах хапчета пак го правихме без презерватив просто свършваше отвън.
Мнението ми, е че без презерватив е по-хубаво т.е. съм ПРОТИВ презерватива :)
Ей, един участник да подходи отговорно към въпроса за здравето! Просто след тестване, нещата са много по-изчистени и ясни.
ilenceto92
03-09-2010, 16:50
Вярно че без е по -хубаво но.. всичко става... така, че за по безопосно... СъСсС :P :-)
PainMonopoly
03-09-2010, 19:26
Преди когато не вземах хапчета пак го правихме без презерватив просто свършваше отвън.
Още една причина да ползвам презерватив. Идеята да свършвам навън хич не ми се нрави. Разваля се цялото удоволствие. Дори и като съм го правил без презерватив, съм си го слагал като усетя, че ще свършвам в близките 5 мин.
TsvetanVR
03-09-2010, 19:34
Твърдо с презерватив! Не мисля да си съсипвам живота.
п.п. Абе хора, к'во правите та ги късате толкова тия презервативи? Хапете ли ги, к'во? 0_о Никога не ми се е случвало, надявам се и така да си остане (Durex).
Абе и на мене ми е хубаво, ама е по-опасно. Само ХУБАВО не е достатъчно. Трябва и БЕЗОПАСНОСТ, да му се не види!
Apoloncho
03-10-2010, 07:57
С презеравтив..
Точно кратко и ясно ;)
мда
еми океееееу..Нека да е със .. но каква е гаранцията че няма да се скъса ??Никаква налии ..На нас с приятеля ми са се късали 3 пъти .. ужасно е .. затова че ..може и със .. ноо много често тряа да проверяваш дали не е скъсан .. а когато момчето е без .. се контролира и само си знае кога да го изкара да се изхвърли .. \:D/
1. И да се скъса, все пак предпазва повече.
2. Някои от болестите идват от кожата, не само от спермата.
3. Не всички се контролират добре.
4. Някои нарочно се изхвърлят вътре...
TERIER4ETO
03-10-2010, 12:36
Абе ти хубаво щом обичаш без , но после като стане белята ще правиш нова тема в сайта нали !!!??? :smt024 :smt017
Всички казват, че е много по-хубаво. До колко е вярно не знам, но според мен не си заслужава заради притесненията после.
mOBSCENE
03-10-2010, 14:51
С!
..но е имало случаи ,в които просто не очаквано се случва ..
и много по-хубаво може да забременееш или да си лепнеш някоя гонорея 8-) .. давай в същия дух .. скоро ще станеш развъдник за полово предавани болести!
MetalZone
03-21-2010, 17:19
[ .. скоро ще станеш развъдник за полово предавани болести!
Мхм... да, ама не днес... :smt010 Както и да е. ^^
Всичко си е до психика... как ще се настроиш и т.н... с кондом - без кондом... тръгнеш ли с положителна нагласа и игнорирайки мислено кондома... ти е все тая и чувстото е същото... -.-"
MetalZone,чувството не е едно и също (поне за мен) :?
Първите няколко пъти,когато правих секс бяха с презерватив и не мога да ти опиша,колко дискомфортно ми беше :? Да не говорим,че и ме болеше :? И не,болката не се дължеше на това,че бяха първите 2-3 пъти,в които правя секс,защото година и нещо след това пак пробвах с презерватив и пак ме болеше и ми беше неприятно :?
По темата:За последните 4-5 години съм го правила само 3-4 пъти с презерватив,до сега не съм лепвала никакви болести и не ми се е налагало да пия Ескапел ...
Извод:Предпочитам да сме без презерватив :)
MissBubblegum
03-21-2010, 19:31
предпочитам БЕЗ .. но зависи с кого :P [/b]
MetalZone
03-21-2010, 20:22
MetalZone,чувството не е едно и също (поне за мен) :?
Ти го каза-поне за мен. При всеки е различно.
misslowe
03-21-2010, 20:32
Ами колкото и да държа .. на него и да му имам доверие .. Факт .. на 15 съм няма да ставамм .. майка .. !! тоест СЪС
Аха.. значи когато е с презерватив не е безопасно, щото може да се скъса. Не мисля че когато е БЕЗ е по-безопасно.
Правила съм го и със, и без. От три години не съм "невинна", но досега не съм станала майка, а и занапред в следващите поне 4-5 години не мисля да ставам. Вярно, че без презерватив усещането е много по-хубаво и така нататък, но за мен сигурността е преди удоволствието. :)
dragonfly92
03-30-2010, 23:50
без :oops:
kaspichanec
03-31-2010, 09:30
Изберете си сами : Кеф за една нощ или 18 години нещастен живот :lol: аа да не забравям и болестите, които могат да се хванат.
pussucetka
03-31-2010, 09:38
[/b] Точно и ясно
tanch3t093
03-31-2010, 12:01
Със ... Понякога е по-добре да не рискуваш ;)
ако не искате да не можете да спите по цели нощи от това дали приятелката ви е бременна или не по добре СЪС ПРЕЗЕРВАТИВ иначе ако ти се дават 30 лева за escapelle или ви се става родител правете го без ваш си избор
pipi1992
04-06-2010, 22:04
Кучката иска да я опънеш,
Ти гониш!
Внимавай нещо да не хванеш!
това клипче е много ноучително аз го правя без, но с моя приятел сме си сигурни правиме го всеки ден и аз см сиг в него а и бчх девствена когато започнах да го правя и тои ми бе пурвия иначее само с презерватив ако не си сиг в него / нея
YouDontKnowMe
04-06-2010, 22:07
Предпочитам със. Без само броя дните до менструацията и се побърквам.
ScionOfStorm
04-06-2010, 22:09
със
минали са ми тъпите времена за без..трябва си осъзнае отговорностите човек в даден момент.
NuclearAttack
04-07-2010, 07:02
Със ... Понякога е по-добре да не рискуваш ;)+1
твърдо със!не ме интересува какво е усещането ... за мен е едно и също,за него-все тая ... но да си лепнеш болест от която няма отърване това си е сериозен въпрос замислете се над него повече и не гледаите така лекомислено на нещата!
impossible7
04-09-2010, 20:28
:-o зависи от човека отсреща.. ама от съображения за сигурност СъС :? :wink:
djesi_9_4
04-09-2010, 21:02
Щом можете да гледате бебе и да му осигурите всичко нужно (да не говорим за болестите предавани по полов път)-правете го без презерватив.За мен лично е задължително с !!!
сигурността е преди удоволствието. :)
;-)
DaemonBoy
04-10-2010, 11:03
Доста мои приятели които си имат постоянни и дълготрайни връзки правят без и винаги ми казват:Не пробвай без, после няма да искаш да си сложиш.
stupid0boy
04-10-2010, 11:28
С презеравтив..
YouMakeMeSmile
04-10-2010, 14:55
без
didi0804
04-10-2010, 16:30
По-добре с презерватив,отколкото после да дундуркам бебоци.Така че - с презерватив !!
GreenFairy
04-10-2010, 19:03
По-хубаво е без, но е по-безопасно със... Така, че винаги със ;-)
martinch0y
04-10-2010, 19:12
Хахаха евала на тази тема. Според мен тази тема не е много за момчета защото момичетата знаят най-добре аз предмочитам без ноо .. зависи с кой човек съм :grin:
WILD__BOY
04-10-2010, 20:52
първо малко без, после със, след това пак без... аве вие нормални ли сте бе?!??! за кво ви е да правите секс като има XBox
kremen4eto
04-11-2010, 12:55
Доста мои приятели които си имат постоянни и дълготрайни връзки правят без и винаги ми казват:Не пробвай без, после няма да искаш да си сложиш.
Така е. Добре, че имам дълготрайна връзка и си го правим без. Иначе не си заслужава нито рисковете, нито притеснението за едното удоволствие.