- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С или без презерватив?
Аз съм твърдо без ^^ без е мн по хубаво:P
И по-хубави бебета се правят.Както и по-яки болести се хващат.Определено без.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Зависи с кой...Ако съм с някой на който вярвам и обичам не ми трябва.. Ама ако е само за 1 нощ с непознат или с който и да било не толкова близак С презерватив!
Първоначално написано от BiGBaDWolF
Много си права зад теб съм!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Наистина се притъпява усещането с презервативите, но пък могат да предотвратят много нежелани усложнения. Има мъже-преносители на определени болести, които за тях са безвредни, защото са само инхибитори, а за жените са отвратително натрапчиви, и хич не са малко. Ако искате да пазите партньорката си от нежелани усложнения, по-добре с каска. Иначе и аз съм привърженик на без-презервативния секс, но (НО!) с постоянен парньор до себе си. Е, или с девствено момиче, ама те не останаха![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
1)Секс с презерватив = Да помиришеш цвете с противогаз
2)Секс без презерватив = Чиста пароноя (понякога)
По-добре цвете с противогаз, отколкото да усетиш ужаса от положителен тест за бременност, хепатит, трипер, пишкане на бръснарски ножчета или да се сдобиеш с медал "човешки имунодефицитен вирус". А всъщност може и всичко на куп.Първоначално написано от AlokiNn
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Разбира се, че с презерватив..
Те рядко постигаха съгласие... Всъщност, почти никога... Караха се постоянно, но въпреки различията, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ !
Не съм тръгнал да правя секс на поразия..И съм сигурен в партноьора си винаги.. независимо кой е той.. По темата: Винаги правя със.. искам не искамПървоначално написано от kalpazanka
С презеравтив..
Все пак не е хубаво да станеш родител,на такива годиниили да се заразиш с някоя болест
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Точно кратко и ясноПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Кучката иска да я опънеш,
Ти гониш!
Внимавай нещо да не хванеш!
Без е по хубаво но със е по безопастно
еми океееееу..Нека да е със .. но каква е гаранцията че няма да се скъса ??Никаква налии ..На нас с приятеля ми са се късали 3 пъти .. ужасно е .. затова че ..може и със .. ноо много често тряа да проверяваш дали не е скъсан .. а когато момчето е без .. се контролира и само си знае кога да го изкара да се изхвърли .. \/
ако си с постоянен партньор, на когото имаш доверие, не виждам проблем да го правите без![]()
без капут по-хараби ...
ti hubavo 4e si tvurdo bez ama posle kato stane nqkoi fall i 6te smeni6 mnenieto...![]()
със of course
Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си
без е прекрасно ама със е по-безопасно!
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
С моя съм от 10 месеца. В началото го правехме редовно с, след 3-4 месеца започнахме да изтърваме понякога, после редовно без, ама почвам хапчета, че паниката не е хубаво нещо![]()