Влез

View Full Version : Епилация,бръснене или кола маска ?

torresinho
03-02-2010, 09:39
Това лято съм решил да си махна космите от краката.Дали гейско,или пък не-не ме интересува особено.Въпроса ми е:да ги обръсна или коламаска?Коламаската немога да си я направя сам,та закова клоня към епилатор или самобръсначка.И каквото и да кажете за по-удачно,кажете ми с какъв крем да се мажа да няма пъпчици от раздразнената кожа.Не,не просто крем-името на крема ми трябва.
Благодаря Ви :)

vow
03-02-2010, 10:15
ОПРЕДЕЛЕНО кола маска

vow
03-02-2010, 10:16
купи си от аптеката кола маска и си направи мн е лесно и най ефективно :) не боли , казва се течна к.маска Джанкар

ShtrudeL
03-02-2010, 10:18
Гейскоо, гейскоо, гейскоо *сочи с пръст*

krisii
03-02-2010, 11:28
кола маска

ReachlessGirl
03-02-2010, 12:21
преди да отговаряте поне четете бе.. :?

Към автора: Колата маска и епилатора определено болят .. но ефекта е по - дълготраен .. с бръсначката става за 20тина минутки, без болка, но след 1вия месец ще те домързи да се бръснеш през ден .. :-o
Прецени си сам .. аз лично имам много ниска търпимост за болката ии съм избрала най - лесния и не чак толкова ефикасен вариант .. :-o

titinkaa
03-02-2010, 13:33
Ми чесно казано и епилацията е добра и колата маска е добра,аз лично ползвам епилатор и косми ми излизат след 3 седмици,а понякога и чак на 4-тата седмица,а имай в предвид че след продължителна употреба на епилатор след време ще почнат козмите да ти изчезват и да не ти излизат въобще и дори оредяват,ама ти си прецени аз съм за епилация с две ръце :)

shakira96
03-02-2010, 15:04
аз съм за епилация с две ръце :)

+ :)

Bender
03-02-2010, 15:07
кола маска - по добре да те боли малко ,но пък ефекта е по-добър и дълготраен
е най-добре си е фотоепилация ама парите ,които трябва да се дадат са си мноого. Иначе след 3-4 отивания и немогат да ти пораснат косми.

alehole
03-02-2010, 16:51
А относно жените на интимните места ползвате ли епилатор ? На мен отначало под мишниците ми се появяваха капки кръв,а по триъгълника не съм пробвала и мисля да пробвам,но искам съвети от вас.. и също от триъгълника надолу слизате ли с епилатора? (леле ебати болката ;( )

alehole
03-02-2010, 16:53
Относно автора почти всички приятели,които познавам използвам Кола Маска :) Но най-дълготраен е ефекта с епилатора и като си го купиш 1 път няма да даваш пари за всяко посещение при козметика :) Но както решиш и двете са добър вариант сравнение с бръсненето !!!

titinkaa
03-02-2010, 16:55
А относно жените на интимните места ползвате ли епилатор ? На мен отначало под мишниците ми се появяваха капки кръв,а по триъгълника не съм пробвала и мисля да пробвам,но искам съвети от вас.. и също от триъгълника надолу слизате ли с епилатора? (леле ебати болката ;( )

Ами аз съм пробвала на триъгълника и не боли кой знае колко,мисля даже тея дни пак да пробвам ама нацяло да ги махна,че миналия път се отказах и аз нз що,макар че не ме болеше много

Melchi
03-02-2010, 17:08
Не е гейско и най-добре с епилатора... :-D 8) В краен случай ги бръсни... :D

slynchoo
03-02-2010, 17:12
аз съм за КОЛАТА МАСКА!

scanadal
03-02-2010, 17:36
Кола маска определено.Отскубва космите от корен и кожата е мекичка след това.

Zahal4ity
03-02-2010, 18:02
и аз гласувам за кола маска - може да боли ама има дълготраен ефект. първия път ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиди на козметик, на мен ми взеха 25 лв, обаче после месец и малко... никви косми, после почнах сама с епилатора. не избирай бръсначката, после на всеки 2 дена тряя да се бръснеш ... досадно е...