Влез

View Full Version : тестяно,сладко,пържено

ro6lio
03-03-2010, 16:56
Защо да не ядем тестяно,сладко или пържено?Какъв е проблема ,как действат върхо нас?По-колко може да ядем на ден ?Как да ги откажем..Това се питам и ми е мн трудно да ги спра тези 3 работи.... но искам :?

magiiito
03-03-2010, 17:28
Проблемът е, че надебеляваме. 8-)

UnForgettableDream
03-03-2010, 17:32
Аз си карах няколко седмици на по-лек хранителен режим, без тестени, сладки и газирани неща, но от няколко дни се отпуснах и качих 2,5 кг. А бях свалила около 6-7 в последно време... :shock: Сега се обиждам и си казвам, че ще карам само на плодове, зеленчуци и кисело мляко.. Някои може да казват, че на моята възраст трябва да се храня пълноценно и да не гладувам, но ужасна гледка се получава, когато се разпусна малко.. :? :?

Nakadah
03-03-2010, 17:35
Защо да не ядем тестяно,сладко или пържено?Какъв е проблема ,как действат върхо нас?По-колко може да ядем на ден ?Как да ги откажем..Това се питам и ми е мн трудно да ги спра тези 3 работи.... но искам :?

яж и ще разбереш, тамън после ще можеш да ни кажеш 8)

SmilezZz
03-03-2010, 18:11
Eстествено,че няма проблеми..Освен,че надебеляваме :lol: :lol:

BlackKeys
03-03-2010, 18:54
Защото прекаленото им ядене е вредно...
Защото напълняваме от него...
Защо може?

Иначе нищо толкова няма да ти стане, ако ги ядеш по-рядко.

britzy
03-04-2010, 11:00
то не е само от тези ,но надебеляваТЕ :D защото не изразходваТЕ повече калории отколкото сте приели,т'ва е,а и щото има въглехидрати и бла бла,но задължително тряя да има мазнина като обвивка на бъбреците примерно,щото иначе се смъкват надолу и става лошо-за тва сичко да се яде ,но с мяра!

titinkaa
03-04-2010, 11:04
Защото се пълнее,и защото водят до куб болести,като остеропороза,диабет и т.н.Всичко е позволено,но в малко количества и по рядко

ShtrudeL
03-04-2010, 11:05
Ям каквото искам и каквото ми се яде. Никога не съм се страхувала от надебеляване или колко са вредни... Оо

PinkFloydSound
03-04-2010, 11:11
Айде сега вси4ки ще се изредят да казват колко боклуци ядат, а как си седели слаби.
Ще ви видим след няколко години. :P
Тези храни са бъкани с консерванти и т.н., доставят външни за организма неща, които просто не са нужни, дори са вредни. Водят до излишни подкожни мазнини, ако калориите не бъдат изгаряни.
Признавам, 4е аз самата се тъп4а с боклуци, но аз си знам защо.

ShtrudeL
03-04-2010, 11:38
Айде сега вси4ки ще се изредят да казват колко боклуци ядат, а как си седели слаби.
Ще ви видим след няколко години. :P
Тези храни са бъкани с консерванти и т.н., доставят външни за организма неща, които просто не са нужни, дори са вредни. Водят до излишни подкожни мазнини, ако калориите не бъдат изгаряни.
Признавам, 4е аз самата се тъп4а с боклуци, но аз си знам защо.

Какво след няколко години? То това си е до метаболизъм. Оо Има такива,които са слаби и колкото и да ядат не дебелеят... има и такива които качват бързо... Оо
Ясно е,че има много вредни храни,ама само на треви да го караме не става. Оо Пък ще е адски досадно да спазваш някакъв хранителен режим и всеки път да си броиш калориите и всичките му там глупости.
То по тая логика не трябва да ядем нищо.

dead_princess
03-04-2010, 12:00
Аз от години се тъпча с такива глупости и още не съм напълняла.Не е казано, че на всеки се лепи, при някои си е ген и колкото и да ядат не дебелеят, при други пък е бърз метаболизъм. И кво от това как ще изглеждам след няколко години? Ако мислим само за бъдещето..ехее

@ titinkaa пише се куП и остеОпороза ;)

titinkaa
03-04-2010, 12:21
Аз от години се тъпча с такива глупости и още не съм напълняла.Не е казано, че на всеки се лепи, при някои си е ген и колкото и да ядат не дебелеят, при други пък е бърз метаболизъм. И кво от това как ще изглеждам след няколко години? Ако мислим само за бъдещето..ехее

@ titinkaa пише се куП и остеОпороза ;)

^Добре де,от бързане пиша грешно понякога

Infinity
03-04-2010, 15:01
Че са вредни , вредни са , но ми е много интересно какво влияние оказват на двигателният апарат ?! :-o ^^

sunshine955
03-04-2010, 15:20
много калорични са .. и като не изразходваш калориите надебеляваш 8-)

foreverr
03-04-2010, 16:14
Проблемът е, че надебеляваме. 8-)
+1 , от сладкото се дебелее, защото има захар и някви си масла и какао и всичко това став амного калорично.От пърженото също, защото като пържим и самата храна попива много олио и става много мазна, а от там и много по-калорична.А от тестеното се надебелява, защото се прави най-вече от брашно, а брашното е калорично и се дебелее от него. :) Аз лично тестено НЕ ям, пържено Не ям(освен яйца на тиган, но без никъква мазнина) и сладко ям, но мнооооооого рядко :) пРОСТО КАТО СВИКНЕШ И ТИ Е ЛЕСНО :grin: