.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

тестяно,сладко,пържено

Защо да не ядем тестяно,сладко или пържено?Какъв е проблема ,как действат върхо нас?По-колко може да ядем на ден ?Как да ги откажем..Това се питам и ми е мн трудно да ги спра тези 3 работи.... но искам

Проблемът е, че надебеляваме.
    Peace & Love

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Аз си карах няколко седмици на по-лек хранителен режим, без тестени, сладки и газирани неща, но от няколко дни се отпуснах и качих 2,5 кг. А бях свалила около 6-7 в последно време... Сега се обиждам и си казвам, че ще карам само на плодове, зеленчуци и кисело мляко.. Някои може да казват, че на моята възраст трябва да се храня пълноценно и да не гладувам, но ужасна гледка се получава, когато се разпусна малко..

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: тестяно,сладко,пържено

Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    Защо да не ядем тестяно,сладко или пържено?Какъв е проблема ,как действат върхо нас?По-колко може да ядем на ден ?Как да ги откажем..Това се питам и ми е мн трудно да ги спра тези 3 работи.... но искам
    яж и ще разбереш, тамън после ще можеш да ни кажеш

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Eстествено,че няма проблеми..Освен,че надебеляваме
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Защото прекаленото им ядене е вредно...
    Защото напълняваме от него...
    Защо може?

Иначе нищо толкова няма да ти стане, ако ги ядеш по-рядко.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    то не е само от тези ,но надебеляваТЕ защото не изразходваТЕ повече калории отколкото сте приели,т'ва е,а и щото има въглехидрати и бла бла,но задължително тряя да има мазнина като обвивка на бъбреците примерно,щото иначе се смъкват надолу и става лошо-за тва сичко да се яде ,но с мяра!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Защото се пълнее,и защото водят до куб болести,като остеропороза,диабет и т.н.Всичко е позволено,но в малко количества и по рядко

Мега фен
    Град
    <3
    Ям каквото искам и каквото ми се яде. Никога не съм се страхувала от надебеляване или колко са вредни... Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Айде сега вси4ки ще се изредят да казват колко боклуци ядат, а как си седели слаби.
    Ще ви видим след няколко години. :P
    Тези храни са бъкани с консерванти и т.н., доставят външни за организма неща, които просто не са нужни, дори са вредни. Водят до излишни подкожни мазнини, ако калориите не бъдат изгаряни.
    Признавам, 4е аз самата се тъп4а с боклуци, но аз си знам защо.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Айде сега вси4ки ще се изредят да казват колко боклуци ядат, а как си седели слаби.
    Ще ви видим след няколко години. :P
    Тези храни са бъкани с консерванти и т.н., доставят външни за организма неща, които просто не са нужни, дори са вредни. Водят до излишни подкожни мазнини, ако калориите не бъдат изгаряни.
    Признавам, 4е аз самата се тъп4а с боклуци, но аз си знам защо.
    Какво след няколко години? То това си е до метаболизъм. Оо Има такива,които са слаби и колкото и да ядат не дебелеят... има и такива които качват бързо... Оо
    Ясно е,че има много вредни храни,ама само на треви да го караме не става. Оо Пък ще е адски досадно да спазваш някакъв хранителен режим и всеки път да си броиш калориите и всичките му там глупости.
    То по тая логика не трябва да ядем нищо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на dead_princess
    Аз от години се тъпча с такива глупости и още не съм напълняла.Не е казано, че на всеки се лепи, при някои си е ген и колкото и да ядат не дебелеят, при други пък е бърз метаболизъм. И кво от това как ще изглеждам след няколко години? Ако мислим само за бъдещето..ехее

@ titinkaa пише се куП и остеОпороза

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Аз от години се тъпча с такива глупости и още не съм напълняла.Не е казано, че на всеки се лепи, при някои си е ген и колкото и да ядат не дебелеят, при други пък е бърз метаболизъм. И кво от това как ще изглеждам след няколко години? Ако мислим само за бъдещето..ехее

@ titinkaa пише се куП и остеОпороза
    ^Добре де,от бързане пиша грешно понякога

Мега фен Аватара на Infinity
    Че са вредни , вредни са , но ми е много интересно какво влияние оказват на двигателният апарат ?! ^^
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на sunshine955
    много калорични са .. и като не изразходваш калориите надебеляваш
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Цитирай Първоначално написано от magiiito
    Проблемът е, че надебеляваме.
    +1 , от сладкото се дебелее, защото има захар и някви си масла и какао и всичко това став амного калорично.От пърженото също, защото като пържим и самата храна попива много олио и става много мазна, а от там и много по-калорична.А от тестеното се надебелява, защото се прави най-вече от брашно, а брашното е калорично и се дебелее от него. Аз лично тестено НЕ ям, пържено Не ям(освен яйца на тиган, но без никъква мазнина) и сладко ям, но мнооооооого рядко пРОСТО КАТО СВИКНЕШ И ТИ Е ЛЕСНО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си