- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тестяно,сладко,пържено
Защо да не ядем тестяно,сладко или пържено?Какъв е проблема ,как действат върхо нас?По-колко може да ядем на ден ?Как да ги откажем..Това се питам и ми е мн трудно да ги спра тези 3 работи.... но искам![]()
Аз си карах няколко седмици на по-лек хранителен режим, без тестени, сладки и газирани неща, но от няколко дни се отпуснах и качих 2,5 кг. А бях свалила около 6-7 в последно време...Сега се обиждам и си казвам, че ще карам само на плодове, зеленчуци и кисело мляко.. Някои може да казват, че на моята възраст трябва да се храня пълноценно и да не гладувам, но ужасна гледка се получава, когато се разпусна малко..
![]()
![]()
яж и ще разбереш, тамън после ще можеш да ни кажешПървоначално написано от ro6lio
![]()
Eстествено,че няма проблеми..Освен,че надебеляваме![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Защото прекаленото им ядене е вредно...
Защото напълняваме от него...
Защо може?
Иначе нищо толкова няма да ти стане, ако ги ядеш по-рядко.
то не е само от тези ,но надебеляваТЕзащото не изразходваТЕ повече калории отколкото сте приели,т'ва е,а и щото има въглехидрати и бла бла,но задължително тряя да има мазнина като обвивка на бъбреците примерно,щото иначе се смъкват надолу и става лошо-за тва сичко да се яде ,но с мяра!
Защото се пълнее,и защото водят до куб болести,като остеропороза,диабет и т.н.Всичко е позволено,но в малко количества и по рядко
Ям каквото искам и каквото ми се яде. Никога не съм се страхувала от надебеляване или колко са вредни... Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Айде сега вси4ки ще се изредят да казват колко боклуци ядат, а как си седели слаби.
Ще ви видим след няколко години. :P
Тези храни са бъкани с консерванти и т.н., доставят външни за организма неща, които просто не са нужни, дори са вредни. Водят до излишни подкожни мазнини, ако калориите не бъдат изгаряни.
Признавам, 4е аз самата се тъп4а с боклуци, но аз си знам защо.
Какво след няколко години? То това си е до метаболизъм. Оо Има такива,които са слаби и колкото и да ядат не дебелеят... има и такива които качват бързо... ОоПървоначално написано от PinkFloydSound
Ясно е,че има много вредни храни,ама само на треви да го караме не става. Оо Пък ще е адски досадно да спазваш някакъв хранителен режим и всеки път да си броиш калориите и всичките му там глупости.
То по тая логика не трябва да ядем нищо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз от години се тъпча с такива глупости и още не съм напълняла.Не е казано, че на всеки се лепи, при някои си е ген и колкото и да ядат не дебелеят, при други пък е бърз метаболизъм. И кво от това как ще изглеждам след няколко години? Ако мислим само за бъдещето..ехее
@ titinkaa пише се куП и остеОпороза![]()
^Добре де,от бързане пиша грешно понякогаПървоначално написано от dead_princess
Че са вредни , вредни са , но ми е много интересно какво влияние оказват на двигателният апарат ?!^^
To infinity and beyond.
много калорични са .. и като не изразходваш калориите надебеляваш![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
+1 , от сладкото се дебелее, защото има захар и някви си масла и какао и всичко това став амного калорично.От пърженото също, защото като пържим и самата храна попива много олио и става много мазна, а от там и много по-калорична.А от тестеното се надебелява, защото се прави най-вече от брашно, а брашното е калорично и се дебелее от него.Първоначално написано от magiiito
Аз лично тестено НЕ ям, пържено Не ям(освен яйца на тиган, но без никъква мазнина) и сладко ям, но мнооооооого рядко
пРОСТО КАТО СВИКНЕШ И ТИ Е ЛЕСНО
![]()