PDA

View Full Version : Досадни родители

Callisto
03-04-2010, 18:41
Както знаете всеки един от нас се нуждае от личното си пространство (нашата стая)..., но какво става, когато родителите ни непрекъснато влизат в нея без разрешение, докато ви няма и ви тършуват из нещата?
Как се справяте с нахалните родители?
Мойте само влизат и ме влудяват. Не мога да си заключвам вратата, понеже нямам ключ, а и имам боя във ключалката и е забила. Кажете ми какво да правя? Не ги искам в стаята ми! Когато се нанесох при тях ми обещаха, че стаята ще е моя, ще може да си я подредя както аз си искам и никой няма да ми влиза, но те непрекъснато влизат...даже не чукат на вратата, което ме подлудява. :( Живея с лудата ми 70 годишна баба, която не разбира от дума...каквото и да и кажеш тя си знае нейното и само тя е права, най-добрата и най-великата....не издаржам искам си стаята-как да си я върна?

Everytime
03-04-2010, 18:46
смени бравата :) или си качи при теб 1 парен чук :) :lol:

danibebi
03-04-2010, 18:55
Говори с тях :)

Callisto
03-04-2010, 18:55
смени бравата :) или си качи при теб 1 парен чук :) :lol:

Дам...за бравата малко не ми достигат пари, че родителите ми са големи скръндзи. Дават ми по 20 лева на седмица за закуска и обяд, а за през почивните дни цялостна прехрана. :D Иначето даже и да сменя бравата като знам дядо колко е масивен, а вратата колко тънка.... :D По-скоро ми трябва начин да ги убедя да не влизат-вие как се справяте?
Аз помня гаджето блокираше вратата с 2 легла заклещени в гърдероба, който е опрян до стената и нали вратата не може да се отваря. Ми майка му е тоталния Терминатор-счупи стаклото на вратата и със едно столче си влезе през дупката. :D Тия 2мата се мразят.

Callisto
03-04-2010, 18:56
Говори с тях :)

Е аз говоря, говоря, преговарям, крещя, но нищо не става. :( Нз и аз вече какво да им кажа. Изнесох се от нас, омоляваха ме с месеци да се върна върнах се и всичко почна пак.

Everytime
03-04-2010, 19:01
кажи им че вече си голям и искаш уединение. Минало е времето когато си бил мамино детенце ( ако си бил) и сега искаш да си самостоятелен. :) Колкото до дядо ти мисля че като мъж ще те разбере :)

Callisto
03-04-2010, 19:21
кажи им че вече си голям и искаш уединение. Минало е времето когато си бил мамино детенце ( ако си бил) и сега искаш да си самостоятелен. :) Колкото до дядо ти мисля че като мъж ще те разбере :)

Те 40 годишните си дъщери нямат за възрастни па мен ще ме приемат за такава. :D Никога не съм била мамино детенце-много ме дразнят такива хора. Иначето дядо не говори с никой. :D Ужасни са! Иде ми да си зачукам вратата от вътрешната страна ма ще ми липсва банята и гаджето. :D

metaxa
03-04-2010, 19:24
Един райбер, две болчета и е като нова 8)

Callisto
03-04-2010, 19:37
Грр ужасни са!
До са говорих с тях и им припомних, че ми обещаха да не влизат в стаята ми. Те естествено пак почнаха....стаята ти е мръзна(съвсем чиста е през ден я чистя...мръсно е за тях, понеже сутрин не си подреждам козметиката)....те понеже мн ми чистят нз какво общо имаше това с влизането им... :( Викам им айде сделка-аз си чистя стаята, хвърлям си боклука, а вие не влизате...за тва съм ви изнесла нещата от стаята ми, за да няма повод да влизате...баба ми ми стисна ръката и прие сделката... казах и да си вземе растението дет ми е накичила прозореца с него ама тя не щяла да влиза всеки ден тук, за да го полива...и какво стана със сделката...ми отметна се и вика няма сделка...нищо, че си стиснахме ръщете....

uBuTo
03-18-2010, 16:23
преди го имаше тоя проблем .. защото единствения гардероб е в моята стая .. сега като се прибера те спят .. а като излизам вече са на работа така че нямам такъв проблем